به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بابل ظهر امروز کرسی آزاداندیشی مکتوب در دانشگاه آزاد بابل برگزار شد.
در این نوع کرسی که با عنوان «چرا مرگ بر آمریکا» برگزار شد، دانشجویان با نصب یک بنر بزرگ سفید بر روی دیوار دانشگاه موضوع کرسی را بر روی بنر نوشتند و دانشجویان علاقمند به شرکت در کرسی، نظر خود را در خصوص عنوان کرسی که «چرا مرگ بر آمریکا» بود، با نوشتن بر روی بنر بیان می کردند.
سید محسن ابراهیمیان در خصوص برگزاری کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه گفت: کرسی های آزاد اندیشی مورد تاکید مقام معظم رهبری و دارای ثمرات و فواید فراوانی است؛ اما باید سعی شود که این کرسیها و مناظرات اولا در چارچوب نظام جمهوری اسلامی و قانون و شرع و ثانیا، با استدلال، منطق و برهان باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بابل با بیان اینکه کرسیهای آزاداندیشی باید محل تضارب آرا و افکار باشد، گفت: کرسیهای آزاداندیشی نباید با جلسات عادی در دانشگاهها اشتباه گرفته شود و باید زمینه برای بیان آزادانه افکار و عقاید فراهم شود.
ابراهیمیان گفت: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه فرصتی را برای ارائه نظرات و رفع شبهات دانشجویان فراهم می کند.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها تصریح کرد: کرسیهای آزاداندیشی در موضوعات مختلف اجتماعی سبب افزایش نشاط و امید در دانشجویان و بیان دیدگاههای این قشر در مورد مسائل مختلف میشود که به دنبال آن بهرهبرداری از نظرات مفید دانشجویان برای مسئولان مربوطه محقق میشود.
معصومه پور احمد، یکی از دانشجویان شرکت کننده در این کرسی با بیان اینکه شعار مرگ برآمریکا به معنای مرگ بر ملت آمریکا نیست، گفت: مردم ما شعار را به دلیل جنایت های آمریکا علیه ملت ایران سر می دهند و با این شعار نسبت به سیاست های استکباری آمریکا اعتراض می کنیم.
وی با بیان اینکه ترور دانشمندان هسته ای ایران و یا ساقط کردن هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی توسط آمریکا تنها بخش کوچکی از جنایت های آمریکا است. تصریح کرد: باید هم دشمن و هم موقعیت خود را بشناسیم و لازم است انقلاب را بشناسیم و محکم بر سر اصول خود باستیم، چرا که انقلاب الگو، ارزش و اصول دارد.
این دانشجوی دانشگاه آزاد بابل تصریح کرد: همانطور که امام خمینی(ره) فرمودند: «به تمام دنیا با قاطعیت اعلام می کنم که اگر جهانخواران بخواهند در مقابل دین ما بایستند در مقابل تمام دنیای آنها خواهیم ایستاد و تا نابودی تمام آنان از پای نخواهیم نشست»، استکبار ستیزی از اصول انقلاب است و نمی توان سلیقه ای به آن عمل کرد.
سمیرا ادیبی، یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه در خصوص اینکه چرا می گوییم مرگ بر آمریکا بیان داشت: با توجه به سخنان مقام معظم انقلاب اسلامی امام خامنه ای در رابطه با شعار مرگ بر آمریکا می توان به این نتیجه رسید که این شعار، تنها یک شعار نیست؛ بلکه یک عقیده است.
این دانشجوی رشته جامعه شناسی در ادامه می افزاید: شعار مرگ بر آمریکا در واقع یک هشدار و بیدارباش دائمی برای آگاهی و هوشیاری مستمر مسلمانان در مقابل آمریکا و توطئههای دائمی این کشور در قبال ملّت مسلمان و آزاده ایران است.
ادیبی می افزاید: اعلام تنفر از کفار و مستکبران، دارای مبانی عقیدتی و دینی است و در فرهنگ و ادبیات اسلامی ما، موارد متعددی یافت می شود که خداوند و بزرگان دین، مشرکان، ظالمان و مستکبران و... را لعن و نفرین کرده اند و برای آنها آرزوی مرگ کرده اند.
مهدی مهدوی، یکی از دانشجویان بسیجی با تاکید بر لزوم برگزاری کرسی های آزاد اندیشی با موضوع استکبار ستیزی که همواره از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد، گفت: استکبار ستیزی بخشی از مطالبات امام خمینی(ره) و انقلابیون بوده و موجب تشدید مخالفت مردم با حکومت پهلوی نیز شده است.
وی تصریح کرد: استکبارستیزی جریانی است که ما برای آن شهید دادیم و تا زمانی که استکبار روی زمین باشد ما دست از این اصل بر نمی داریم و می جنگیم.
این دانشجوی ارشد دانشگاه آزاد بابل به اقدامات آمریکا از ۲۰ شهریور تا کنون اشاره کرد و گفت: حمایت از اشغال ایران توسط شوروی و انگلیس در شهریور 1320، کودتای 28 مرداد سال32، قربانی شدن دانشجویان ایرانی به پای معاون رئیسجمهور وقت آمریکا در ۱۶ آذر سال32، حمله نظامی به طبس، کودتای نوژه، حمایت همه جانبه سیاسی و تسلیحاتی از حمله صدام به ایران، حمایت سیاسی و مالی از منافقین، حمایت از رژیم کودککش صهیونیستی، حمایت از تروریستهای تکفیری، و کمک نظامی و تسلیحاتی به تروریستها نشان دهنده خوی استکباری آمریکا می باشد.