آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۱۰۸
حاشیه‌های جشن دانشجوی دانشگاه شهرکرد:

نامه جام زهر از افتخارات مجلس ششم است/ترک کردن جلسه توسط عده ای از حضار به هنگام سخنرانی نماینده مجلس ششم

نماینده اسبق خوزستان در مراسم جشن دانشجوی دانشگاه شهرکرد گفت: نامه مجلس ششم نه تنها ننگین نبود؛ بلکه از افتخارات مجلس ششم به حساب می‌آید.
نامه جام زهر از افتخارات مجلس ششم است/ترک کردن جلسه توسط عده ای از حضار به هنگام سخنرانی نماینده مجلس ششم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شهرکرد، جمعیت اسلامی دانشگاه شهرکرد شب گذشته به مناسبت روز دانشجو جشنی با حضور محمد کیانوش راد برگزار کردند.


ابتدای این جلسه کلیپی از سیر تاریخ جنبش دانشجو با تخریب چهره احمدی نژاد نمایش داده شد.


کیانوشی راد، نماینده اسبق خوزستان در مراسم جشن دانشجوی دانشگاه شهرکرد گفت: شب و روز روحانیت ما در دانشگاه ها و محافل مختلف سخنرانی می کنند؛ چرا تغییری در وضعیت جامعه صورت نمی گیرد.

وی، شریعتی را روح مذهبی و آزادی بخشی پیش از انقلاب اسلامی در دانشگاه ها برشمرد و افزود: دانشگاه از زمانی که در ایران شکل گرفت با حفظ مرجعیت علمی و سیاسی خود مورد توجه مردم بوده و همچنان برای رفع مشکل جامعه به این مرکز علمی مراجعه می کنند.


نماینده اسبق خوزستان با دروغگو خواندن دولت قبل تصریح کرد: زینت یک مسلمان نه تنها به نماز، روزه و حجاب است؛ بلکه به راست گویی و صداقت است.


کیانوش راد وضعیت سران فتنه را به سکوت امام علی(ع) تشبیه کرد.


وی نامه مجلس ششم به مقام معظم رهبری را نامه دلسوزانه دانست و افزود: آن نامه نه تنها ننگین نبود؛ بلکه از افتخارات مجلس ششم به حساب می آید.


لازم به ذکر است، وقتی که محمد کیانوشی راد برای ایراد سخن به پشت تریبون رفت بسیاری از افراد جشن را ترک کردند.


محمد کیانوش‌راد، نماینده مردم اهواز در مجلس ششم و عضو جبهه منحل مشارکت ایران اسلامی بود.


وی در حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸ در منزل سید شهاب‌الدین طباطبایی، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران اسلامی بازداشت شد.


محمد کیانوش راد از جمله كساني است كه در فتنه ۸۸ نقش فعالت داشت و پس از آزادي وي از زندان، نسبت به آزادی سایر فعالان فتنه ۸۸ ابراز امیدواری کرد.


در مجلس ششم نامه ای خطاب به مقام معظم رهبری توسط برخی از نمایندگان اصلاح طلب نوشته شد بود که کیانوشی راد یکی از امضا کنندگان این نامه بود که گزیده از این نامه به این گونه است. آنچه ما میفهمیم این است که مسئولان حاکمیت باید صادقانه از مردم در قبال همه قصورها و سوء تدبیرها پوزش بخواهند.


اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنکه کیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود و بی تردید این برخورد خردمندانه و متواضعانه، از سوی ملت با همان پاداشی مواجه می شود که امام عزیز راحل روبرو شد.


این اقدام نشانه تدبیر، دور اندیشی، مصلحت جویی، خیرخواهی و توفیق الهی است و البته نشانه این تغییرات در بینش باید با علائمی در منش و روش همراه باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
انقلابي كم كم عصباني ميشود
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
خجالت هم خوب چيزيه مار خوردند افعي شدند عمرسعدوروسفيد كردند واز سكوت حضرت علي دم ميزنند اين همون نماينده مجلس ششمي نبود كه افاضات شهرام جزايري شامل حالشون شد
9
3
پربازدیدترین آخرین اخبار