به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو ، علیرضا زاکانی عصر امروز در جمع دانشجویان دانشگاه های شهرستان ساری، وقتی صحبت از آمریکا می کنیم، صحبت از یک کشوری می کنیم که داعیه رهبری جهان را دارد و هیچ مانعی را هم سر راه خودش نمی پذیرد و همانطور که کسینجر چندی قبل اعلام کرد، شرایط را آنگونه تحلیل می کنند که آینده نه چندان دور دو قطب لیبرال سرمایه داری به محوریت آمریکا و اسلام، آنهم اسلامی که اندیشه سیاسی که پرچمش از ایران اسلامی برخاسته است در مقابل هم صف کشی خواهند کرد.
وی افزود: یعنی وقتی راجع به امریکا صحبت می کنیم راجع به یک کشوری صحبت می کنیم که به تعبیر بوش پدر در سپتامبر 1991 دنبال نظم نوین جهانی است به رهبری خودش و برای این نظم هم حاضر است هر چیزی را هزینه کندف برای اینکه یک همچین موهبتی را به دست آورد.
با انقلاب اسلامی قطب جدید کشورهای سلطه ستیز در جهان ایجاد شد
رئیس کمیسیون برجام مجلس ادامه داد: در مقابل وقتی بحث از انقلاب سالامی میکنیم صحبت از یک مانعی می کنیم، که این مانع مبتنی بر اعتقادات اسلامی است و برکاتی که این انقلاب اسلامی از خودش برجای گذاشته توانسته مانع اصلی شکل گیری آن نظم نوین باشد، لذا قهرا این دو دشمن هم محسوب می شوند، یعنی از نظر حق و باطل در دو سوی دو مجموعه قرار گرفتند و در مقابل هم صف کشی کرده اند.
زاکانی تصریح کرد: آن روی که امام دعوت به اسلام ناب را فریاد زدند کسی باور نمی کرد که روزی برسد که اسلام اینگونه پرونده استبداد را در داخل کشور ما ببندند و هم نظام سلطه و استکبار را اینگونه به چالش بکشد.
وی تاکید کرد: ما امروز از آمریکایی صحبت می کنیم که توان 20 یا 30 سال پیش را ندارد و آن حوزه توانمندی های قبلی را ندارد و آن حوزه اثرگذار جنبه های ظاهری و تو خالی داشت و آن جنبه های حقیقی و واقعی اش هم طی این ایام و سال ها تحلیل رفته است، لذا امروز آمریکا دیگر آن آمریکای 30 سال پیش نیست.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: امروز آمریکا دشمنی است که قهرا با انقلاب اسلامی دشمن است و طی 37 سال و قبل از آن ظلم های بسیاری را علیه ایران روا داشته است و بخاطر آن جنبه استکباری اش، هرکجا که توانسته است، تلاش کرد تا این انقلاب را زمین بزند.
زاکانی با اشاره به مفهوم استکبار و مستکبر، گفت: وقتی می گوییم استکبار یعنی کسی که خود را محور حق می داند و هیچ چیزی را در مقابل خودش نمی پذیرد و خودش را ملاک حق می داند و منفعت خودش را اصل بر می شمارد، لذا آمریکا دشمن قهری ملت رشید ایران و همه حق جویان جهان است و ما هم مبتنی بر کلام وحی و مبتنی بر ارزش های دینی و اعتقادیمون با شیطان و شیطان اکبر در تضاد جدی قرار داریم.
وی ادامه داد: روزی که انقلاب شد، در سطح جهان تنها دو گروه کشور وجود داشتند، دو نظام سلطه گر و سلطه پذیر و آمریکا در راس کشورهای سلطه گر بودند.
زاکانی تصریح کرد: اما بعد از انقلاب اسلامی، قطب سوم کشورها به وجود آمد و آن هم قطب کشورهای سطله ستیز بود و ایران به عنوان راس کشورهای سلطه ستیز خود را مطرح کرد و امروز بعد از 37 سال قطب سلطه ستیز در دوران اوج و قطب سلطه گر در حال افول و در دوره ضعف خودش به سر می برد است.
وی با بیان اینکه این مختص ایران نیست، خاطرنشان کرد: این مختص ایران نیست و این اثر انقلاب اسلامی که در سراسر جهان تاثیر خود را گذاشته است.
زاکانی با اشاره به حوادث نیجریه گفت: برای چه آن جنایت عظیم را مرتکب شدند و برای چه تلاش می کردند تا مجموعه شیعیان نیجریه را در موضوع دفاع مسلحانه قرار دهند و این روحانی مبارز، شیخ زکی زکی، با همه وجودش تبلیغ را و آن چیزی که از انقلاب اسلامی فرا گرفته بود را در پیش گرفت، و توانست موج عظیم انسانی و معتقد درست کند. اینها برای نظام سلطه پذیرفته شده نیست. لذا هم دغ دلی نسبت به ایران دارد و هم دغ دلی نسبت به عقبه ها و دنباله های ما دارد.
نفوذ از ابتدای انقلاب وجود داشت/ دولت بارزگان مصداق بارز نفوذ بود
وی در بخش دوم سخنانش با اشاره به موضوع نفوذ گفت: یک زمانی خود کشورهای سلطه گر حمله می کردند و کشورها را مستعمره خود در می آوردند، این کشورها در ادامه به این نتیجه رسیدنذ که این راه هزینه بسیاری برای آنها دارد.
این نماینده مجلس افزود: بعد از این کار تلاش کردند تا دست نشانده های خودشان را در این کشورها بگمارند که دیدند این مسیر هم جواب نداد و در ادامه تلاش کردند تا با شیوه دموکراسی و رای مردم، عوامل خودشان را از درون صندوق ها دربیاورند و در جایی هم که دیگر موفق نبودند سعی کردند از طریق نفوذ در مردم و اذهان یک کشور کارهایشان را پیش ببرند.
زاکانی با بیان اینکه نفوذ موضوع جدیدی نیست و از گذشته دور برای ایران اسلامی مطرح بوده تصریح کرد: شما می بینید که اول انقلاب وقتی که دولت موقت استعفا داد و امام در آبان سال 58 استعفای آن را پذیرفت، بعدا امام فرمودند که اگر آن دولت می خواست بر مدار کار خود ادامه دهد، جز به تحویل انقلاب به آمریکا بسنده نمی کرد.
وی ادامه داد: بعدا وقتی که سفارت آمریکا تسخیر شد، اسناد جاسوسی برخی از افراد دولت بارزگان در میان آن اسناد پیدا شد، مگر اینکه کسی فکر می کرد که امثال قطب زاده و امیرانتظام که با امام و همراه امام بودند، بخواهند کسانی باشند که آنجا پرونده داشته باشند.
زاکانی گفت: بنابراین بحث نفوذ یک بحث جدی است که دشمنان از آن برای براندازی استفاده می کنند.
کیان تاج بخش در اعترافاتش چه گفت؟
وی ادامه داد: مگر ما محاکمه آقای کیان تاج بخش رو ندیدیم. وی گفت وقتی سال 79 من وارد ایران شدم، از طریق بنیاد سوروس مامور بودم که با استفاده از سه کار تقابل با انقلاب را را تسرع کنم.
زاکانی افزود:یکی اندیشه مخالف اندیشه انقلاب اسلامی را و کاری را که در حلقه کیان اون روز انجام می شد، تسریع کنم. کار دومم این بود که تلاش کنم که شبکه سازی و NGO سازی کنم و کار سوم این بود که منتظر این باشم که یک انتخابات و یک جرقه ای زده شود که با کار اول درخت تنومند انقلاب اسلامی از درون پوک بشود ، کار دوم یک پنجه قوی ایی در حوزه شبکه سازی ایجاد کند و در بزنگاه این پنجه قوی بتواند این درخت تنومند را از پای دربیاورد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: این عین کارهایی است که اینها در کشورهای اطراف ما انجام دادند. گرجستان را اینها با 15 هزار نفر تواستند بگیر و انقلاب مخملی راه انداختند و هزینه همه اینکارها شد 10 میلیون دلار.
زاکانی با اشاره به اینکه در خصوص ایران این موضوع متفاوت بود، تاکید کرد: در خصوص ایران دیدند که نمی توانند از طریق جنگ سخت و انقلاب های مخملی تغییر ایجاد کنند، به نفوذ روی آوردند. و بحث نفوذ یک بحث جدی است که در سه سطح قابل اتفاق افتادن است.
با نفوذ می خواهند باور تمدنی را از ما بگیرند
وی ادامه داد: سطح اول، سطح باورهاست که در این سطح یا باورهای انقلابی و آن نگاه تمدنی که بتواند این کشور را سرامد و الگو کند که وظیفه ما و نسل جوان است، این باور و آن نگاه تمدنی را از ما بگیرند و مایوس کنند.
جنبه دوم این است که این باور برای ما باشد، اما خودباوری تحقق آن باور را از ما بگیرند، یعنی اینکه ما یک ارمان شهری در را در ذهن و اوهام خود داریم که قابلیت بارور شدن ندارد و نکته سوم اینکه می خواهند کاری کنند که اصلا دشمن را در نگاه ما با تغییر باور تبدیل به یک دوست کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه سطح دوم نفوذ در افراد رخ می دهد ادامه داد: نفوذ در مقام افراد یا نسبت به مسئولین است که در آنها اشتباه محاسباتی ایجاد کنند، و تصمیم سازی غلط کنند و کسانی از صندوق رای بیایند بیرون که تصمیم غلط بگیرند برای مردم.
زاکانی تصریح کرد: لایه سوم، ناظر به برنامه های کشور است. یعنی کسی بیاید و اولویت های کشور در برنامه ریزی را تغییر دهد. به طور مثال، امروز فوری ترین کار اقتصاد است، اگر کسی خواست این فوریت را تغییر دهد و مشکلات مردم را تغییر دهد، این شخص کسی است که عامل نفوذ است.
وی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: نقطه سوم برجام است که فرصت هایی را برای ما ایجاد کرده است و ضعف هایی هم دارد. اگر به نقاط قوت توجه کنیم و نقاط ظعف را هم بپوشانیم، می توانیم این مسیر را به یک جدیت بهتری گام برداریم و به نفع کشور از این فرصت استفاده کنیم.
ذوق زدگی بین مسئولین نسبت به چیزی که نیاز دشمن است، وجود دارد
این نماینده مجلس ادامه داد: برجام فرصت هایی دارد و تهدیداتی و با آن نامه رهبر معظم انقلاب در خصوص برجام، این تهدیدات قدری قابل مهار بود، اما به این نامه بی عنایتی دارد می شود و مسئولان به این نامه توجه نمی کنند و از طرفی هم یک ذوق زدگی بین مسئولین نسبت به چیزی که نیاز دشمن است، مشاهده می شود و این دشمن دارد با گران فروشی نیاز خود را به ما می فروشد.
زاکانی ادامه داد: آمریکا به شدت نیازمند به توافق با ماست. آمریکا و اوباما برای ارائه به مردمش هیچ چیزی ندارد. در عراق شکست خوردند، در افغانسات شکست خوردند، در سوریه تلاش می کنند، اما چیزی نتوانستند به دست آورند و در چارچوب های ذهنی خود ناکام مانده و تنها چییزی که می توانند ارائه کند این است که ما در نهایت تواستیم با ایران مذاکره کنم و ایران را پای میز مذاکره بکشانیم.
وی با اشاره به موضوع PMD گفت: من قبلا به دوستان گفتم که PMD قطعا بسته خواهد شد، اما گزارش امانو سیاه ترین گزارش علیه ما بوده است و آمانو در این گزارش همه ادعای قبلی خود را بدون سند ذکر کرده است و تازه آن را به عنوان لطف در نظر گرفته اند.
زاکانی با بیان اینکه آنها مجبور شدند PMD را مختومه کنند، افزود: اراک و کیک زرد، تبادلش در قبال بستن PMD بود که رهبری انقلاب بر آن تاکید کردند و آنها مجبور شدند که آن را ببندند و اگر گرو کشی رهبر انقلاب آنها نبود آنها به رفتارهای خصمانه خود در موضوع PMD ادامه می دادند.
آمریکا برای اولین بار ایران را تهدید به حمله اتمی کرد
رئیس کمیسیون بررسی برجام در مجلس تصریح کرد: در بحث برجام اینها این سند را به عنوان افتخار خودشان می دادند و ما را تهدید کردند که اگر برجام را اجرا نکنید به شما حمله اتمی می کنیم، که البته توانش را ندارند، چون معادلات منطقه ای و جهانی تغییر پیدا کرد.
وی تاکید کرد: شما امروز می بینید که روسیه در موضوع سوریه در جبهه ایران قرار گرفته است، هر چند برای منافعش باشد و آمریکا همه این اقدامات را از چشم ایران می بیند و به دنبال مقابله با آن است.
زاکانی در ادامه سخنانش گفت: آمریکا ایران را رقیب و دشمن جدی خودش می داند و دنبال آن است که بیاید ایران را دستخوش تغییر کنذ و برای تغییر ما 20 میلیون دلار کنار می گذارد. چرا چون در موضوع سوریه همه کشورها عقب کشیده بودند، حتی روسیه، که به ایران پیام هم داده بود، اما رهبر انقلاب تاکید کرد که بشار باید بماند، اما نامه ای برای بشار نوشت و به او گفت که این موضوعات را حتما باید رعایت کنید.
وی ادامه داد: پس از انتخاب شدن بشار اسد در انتخابات سوریه، جمعی از کمیسیون های مجلس رفتند پیش او برای تبریک، که او گفت، من به شما باید تبریک بگویم، من تنها نکته های رهبر انقلاب را رعایت کردم و توانستم به پیروزی برسم.
زاکانی گفت: مفتی اعظم سوریه که یکی از پسرهایش هم در سوریه به شهادت رسید، وقتی مسئولان ایرانی پیشش رفتند، گفت، امروز صحبت های امام را گوش دادید، که مسئولان ما گفتند، نه. گفت اشتباه می کنید، ما هر روز خط کاری خود را از سخنان امام خامنه ای می گیریم.