به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، سومین جلسه از سلسله جلسات "میز انتخابات" انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با حضور جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای این تشکل و انجمن اسلامی مستقل علوم پزشکی بعد از ظهر امروز در محل دفتر انجمن اسلامی برگزار شد.
طبق روال جلسات گذشته در ابتدای جلسه دانشجویان سوالاتی را مطرح کردند،دانشجویان از وی علت عدم حضور و مشارکت فعال و تاثیرگداری ضعیف وی در مسایل دانشگاه پرسیدند و سوال کردند که با وجود اینکه شما هیئت علمی همین دانشگاه هستید اما در مسایل و مشکلات دانشگاه ما اثری از شما نمیبینیم.
در ادامه دانشجویی پرسید: نسبت شما با جریانات سیاسی اصولگرا از پایداری تا لاریجانی و حداد چیست؟ دانشجویی دیگر نیز از برخی ارتباطات وی با برخی جریانات و گروه ها در شهرستان لار و لامرد پرسید و گفت برای شما خط سیاسی جهت همکاری مهم هست یا نسبت های شهری؟
جعفر قادری در ابتدای سخنان خود به صورت خلاصه از کارنامه چهارساله خود در مجلس گزارشی ارایه داد و گفت: در بین نمایندگان یکی از فعال ترین نمایندگان در ارائه طرح در مجلس بوده ام.
عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز پس از ارائه گزارش عملکرد خود پاسخ به سوالات دانشجویان را آغاز کرد و در مورد نقشش در مسایل دانشگاه شیراز گفت:"حضور بنده در مسایل دانشگاه شاید ظهور و بروز نداشته است اما در مورد انتصابات دانشگاه شیراز و حضور برخی فتنه گران در وزرات علوم با وزیر علوم وقت صحبت کردیم و به وی تذکر دادیم،اما لازم ندیدیم مسئله را به صحن مجلس بکشانیم زیرا معتقدیم می شود اکثر مسایل داخلی سیاسی کشور را به صورت مسالمت آمیز و با مذاکره می شود حل کرد.
وی ادامه داد: در مورد قضیه علی مطهری نیز حضور فعالی داشته ام و پیگیر قضیه بوده ام.
قادری افزود: در زمانی که احساس کردیم وزیر علوم دارد از مسیر معقول خارج می شود پای استیضاح وی ایستادیم و او کنار رفت.
شهردار اسبق شیراز در جواب به سوال نسبتش با جریانات سیاسی گفت: "من عضو فراکسیون رهروان هستم اما از معدود کسانی هستم که در جلسات فراکسیون اصولگرایان حضور دارم و روابط بسیار خوبی با جناب دکتر حداد عادل دارم و نسبت به هر دو فراکسیون انتقاداتی دارم اما خود را یک اصولگرایی همیشگی می دانم".
این استاد دانشگاه در ادامه افزود: نسبت به پایداری منتقد هستم و از برخی رفتارهای تند و بی پایه آنها ناراحتم. نمی شود مملکت را با درگیری، داد و بیداد اداره کرد.
او در ادامه اصل همکاری با هرگروهی را اعتقاد به نظام دانست و رفتارهای قومی و قبیله ای را رد کردو گفت: همکاری با برخی گروه ها که از نظر سیاسی با من قرابت ندارند در لار و لامرد کذب است.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در مورد لیست اصولگرایان شیراز گفت:"در برخی جلسات از بین گزینه ها احتمالی فعلا به هفت نفر رسیدند و قرار شده از بین هفت نفر به چهار نفر نهایی برسند،من اگر در لیست نباشم مطمئنا انصراف خواهم داد و معتقد به لیست و وحدت هستم."
وی در ادامه در مورد تصویب برجام گفت: من به کلیات طرح برجام رای منفی دادم، اما به جزئیات آن رای مثبت. علت این امر این بود که در روزی که کلیات طرح برجام در دستور قرار گرفت و درگیری هایی شکل گرفت من به آقای باهنر پیشنهاد دادم این طرح دارد باعث تفرقه بین نمایندگان می شود بهتر است از دستور کار خارج شود اما لاریجانی با این امر مخالفت کرد و ما برای اینکه به طرحی که موجب تفرقه است رای ندهیم، رای منفی دادیم.اما در روز بعد در مورد جزئیات فضا فرق داشت و ما به این طرح رای مثبت دادیم".