آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۶۰۶۰
پس از ۲ سال و نیم تحقیق و آزمایش

کار ساخت دستگاه محفظه خلاء در دانشگاه رازی به پایان رسید

طراحي و ساخت محفظه خلاء با استفاده از آلياژ Cu – Ni  جهت استفاده در دستگاه لايه نشاني به روش بخار فيزيكي در گروه فيزيك دانشكده علوم پايه دانشگاه رازی کرمانشاه به پايان رسيد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمانشاه ؛ طراحي و ساخت محفظه ي خلاء با استفاده از آلياژ Cu – Ni  جهت استفاده در دستگاه لايه نشاني به روش بخار فيزيكي در گروه فيزيك دانشكده علوم پايه به پايان رسيد .

 

 این دستگاه براي لايه نشاني به روش P.V.D  نياز به به خلا ء، بالاست تا لايه ها در شرايط بسيار تمييز و مناسب روي بستره مناسب نشانده شود، با توجه به اين كه فن آوري لايه نازك (thin flim) اساس الكترونيك مدرن است، طراحي مناسب و ساخت محفظه ي خلاء براي شرايط مختلف لايه نشاني از نيازهاي اساسي مراكز تحقيقاتي و توسعه اي كشور مي باشد.

 

 بر اين اساس ساخت محفظه ي خلاء كه قادر باشد، چند مد لايه نشاني را همزمان انجام دهد در دستور كار اين گروه قرار گرفت و پس از دو نيم سال تحقيقات و آزمايش روي آلياژهاي مختلف، موفق به ساخت چمبري از جنس Cu- Ni شدند كه قادر است خلاء تا يك ميليونيم ميلي بار را توسط پمپ توربو مولكولار و بيشتر از اين خلاء را توسط پمپ هاي پيشرفته توليد نمايد، مهمترين نقطه قوت اين دستگاه نگهداري خلاء تا مدت بيش از شش ماه مي باشد و از اين نظر نمونه ساخته شده در داخل كشور منحصر به فرد بوده و از نظر تست نشت با استانداردهاي جهاني مطابقت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار