به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، شهاب شریعت روز گذشته در کارگاه بررسی وضعیت واحد های دانشگاه آزاد گیلان، با بیان این که فن آوری اطلاعات از مهمترین عرصه ها در فن آوری های نوین محسوب شده است، گفت: کشورمان تا كنون قدمهای مهمی را در زمینه توسعه و بسط فن آوری اطلاعات برداشته است و بدون تردید دانشگاه ها در این عرصه نقش تعیین كننده ای دارند.
وی افزود: در دنیای کنونی اینترنت نه تنها ارتباطات علم را دگرگون ساخت، بلكه به مؤسسات و افراد این امكان را داد كه اطلاعات سرویسها و محصولات خودشان را به جهان عرضه کنند و تحقیق و مطالعات در زمینه استفاده از وب در حال تبدیل به یك وسیله ارتباطی برای علم و تحقیق است.
سرپرست دبیرخانه هیأت امنای استان گیلان تصریح کرد: رتبهبندی وبومتریك دانشگاه های جهان باعث ارتقای انتشار نتایج علمی حاصل از تحقیقات دانشگاهی شده و یك شاخص تركیبی خواهد بود که این رتبهبندی در ژانویه تا جولای هر سال بر اساس شاخص های وب دانشگاهها و مراكز تحقیقاتی كل جهان، به روزرسانی میشود.
شریعتی گفت: واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان در این راستا نیز باید سهمی داشته باشند و همکاران باید تلاش کنند تا کیفیت سایت های اطلاع رسانی در این واحد های دانشگاهی ارتقا یابد و کلیه فعالیت های آموزشی، دانشجویی و پژوهشی با افزایش کیفیت انجام شود و در سایت واحد های دانشگاهی استان انعکاس مناسب یابد.
در ادامه محسن واعظ، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد رشت و مدرس این دوره گفت: این کارگاه جهت ارتقای سطح کیفی سایت های واحد های دانشگاهی استان و آشنایی مسئولین و کارشناسان فناوری واحد های استان گیلان با نحوه رتبه بندی واحد ها ی دانشگاهی استان و ارزیابی عملکرد این واحد ها بمدت یک روز به همت حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد رشت در این واحد دانشگاهی برگزار شد.