محمدجواد جلالفرد، عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تصریح کرد: شاید در ورود برخی از نامزدها در انتخابات مجلس شورای اسلامی بتوان شکسته شدن بعضی از خطوط را تحمل کرد اما ساحت مجلس خبرگان این اجازه را نمیدهد.
این فعال دانشجویی با تاکید بر فرار برخی از قوانین انتخابات خاطرنشان کرد: این همان وضعیت است که یک درصد سرمایه دار جامعه به دنبال آن هستند این یک درصد همان آقازادهها و منتسبان به مسئولان، امام و حتی در بعضی موارد برخی که خود را به رهبری نیز نزدیک میدانند هستند.
جلالفرد همچنین فضای یک درصد جامعه را نسبت به 99 درصد فضای فرار از قانون دانست و تصریح کرد: این روند بی قانونی نه فقط در فضای سیاسی بلکه حتی در مسائل اقتصادی هم وجود داشته است. عدهای عادت کردهاند به فرار از قانونی که همه به آن پایبند هستند و این کار را نیز با قلدری انجام میدهند.
عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: حوزه قلدری آنها در زمان نزدیک شدن به انتخابات از مسائل اقتصادی به سمت مسائل سیاسی آمده است. با فضاسازی و راه اندازی جریان رسانهای به دنبال فشار بر روی دستگاههای نظارتی هستند غالب مردم قائل به قانون هستند.
این فعال دانشجویی همچنین با تاکید بر اینکه روحیه قلدرمنشانه از دهه 70 شمسی آغاز شده است، خاطرنشان کرد: انحراف عبور از خواست عمومی و 99 درصد جامعه از سیاستهای دهه 70 شروع شده است.
وی در مورد اتفاقات رخ داده در مقابل سفارت عربستان بیان داشت: در این مورد جایگاه شاکر و متشکر و قاتل و مقتول عوض شده است. کشور عربستان یک انسان آزاده را کشته است حال عده ای هم شروع به اعتراض کرده اند باید بدانیم قاتل عوض نشده است معتقدیم که رفتار برخی در مقابل سفارت درست نبوده است.
جلالفرد در پایان گفت: دولت در مقابل قاتل سکوت کرده است چه طور نیروی انتظامی در مقابل سفارت انگلستان برخورد جدی میکند اما در مقابل سفارت عربستان منفعلانه برخورد می کند. وزارت کشور بر نیروی انتظامی مدیریت میکند این اتفاق بودار است شاید سفارت عربستان خیلی برای آنها مهم نبود بلکه سفارت انگلیس برای آنها مهم است.