آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۳۱۱۰
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

مردم ایران باید ما می‌توانیم را باور کنند/ همایش انگیزشی نقطه سر خط برای القای باور توانایی برگزار شد

مشاور و سخنران همایش انگیزشی دانشجویان گفت: مردم ایران باید جمله ما می توانیم را برای مردم کشور به یک باور تبدیل کنیم چرا که مردم ایران بسیار کم خود و توانایی های خود را قبول دارند و همایش انگیزشی نقطه سر خط برای القای همین باور در میان دانش آموزان و دانشجویان برگزار شد.

سید علی سهیل میرصادقی مشاور و سخنران انگیزشی دانشجویان و دانش آموزان در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: ما باید جمله ما می‌توانیم را برای مردم کشور به یک باور تبدیل کنیم چرا که مردم ایران بسیار کم خود و توانایی های خود را قبول دارند و آمریکا اگر توانسته در دنیا مطرح شود به دلیل آن است که در مراکز آموزش عالی این جمله به دانش آموزان و دانشجویان القا می‌شود که ما می‌توانیم.

 

وی افزود: با توجه به اینکه ترم دوم تحصیلی شروع می‌شود باید دانش آموزان و دانشجویان با انگیزه اشتباهات خود را فراموش کنند و این مسائل همیشه مباحث مطرح شده از طرف من با قشرهای مختلف از جمله دانش آموزان، دانشجویان و کارآفرینان است که به باور رسیدن افراد به خود کمک می‌کند.

 

میرصادقی درباره همایش های انگیزشی گفت: همایش انگیزشی نقطه سر خط یکی از همایش هایی است که کمک به افزایش خودباوری در میان دانش آموزان می کند و دوازدهمین همایش آن عصر دیروز جمعه برگزار شد و میزان رضایت از این همایش های انگیزشی بسیار بالا است چرا که دانش آموزان و دانشجویان معلمان و اساتید عصا قورت داده را برای سخنرانی نمی پذیرند و حتی اگر سخنان خوبی به میان آید ولی دانش آموزان و دانشجویان نیاز به خلاقیت در سخنرانی دارند به همین دلیل من سخنرانی خود را به صحنه تئاتر تبدیل می کنم.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: کتاب های تالیفی من به گونه ای است که دانش آموزان و دانشجویان برای مطالعه آن مشکلی ندارند و تاکنون این کتاب ها در فهرست کتاب های برتر و کتب کمک آموزشی آموزش و پرورش قرار گرفته است هم چنین برای ارائه مشاوره بهتر مدارس بارسا راه اندازی شده که این مدارس اولین مدارس مشاور محور در کشور هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار