کد خبر:۴۸۳۵۳۳
با حضور وزیر علوم صورت گرفت؛

افتتاح خط تولید نیمه صنعتی چهار نوع چسب دارویی ضد درد در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، خط تولید نیمه صنعتی چهار نوع چسب دارویی ضد درد را افتتاح کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، محمد فرهادی وزیر علوم در بازدید از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، خط تولید نیمه صنعتی چهار نوع چسب دارویی ضد درد را افتتاح کرد.

 

فرهادی در این مراسم گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی حرکت های مهمی در زمینه علم و فناوری آغاز شد و تحولات و دستاوردهای بزرگ امروز در مراکز دانشگاهی و پژوهشی، حاصل برنامه ریزی‌های دوران آغازین انقلاب اسلامی است.

 

وی افزود: در سال‌های آغازین دهه شصت، برنامه ریزی جدی در زمینه های مهندسی زیست فناوری، شیمی، هوافضا، پلیمر، لیزر  و مهندسی ژنتیک مورد تأکید مسئولان آموزش عالی قرار گرفت و امروز در این علوم پیشرفت زیادی کرده‌ایم و در دنیا جایگاه خوبی داریم.

 

وزیر علوم اظهار داشت: باید روابط پژوهشگاه‌ها و دانشگاه‌ها با یکدیگر و با صنایع و حوزه های کاربرد تقویت شود تا مجموعه نظام علم و فناوری  کشور بتواند به نیازهای جامعه پاسخ گوید.

 

فرهادی تاکید کرد: پژوهشگاههای بزرگی مانند پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی که زیر ساخت خوبی دارند باید هماهنگ کننده مراکز پژوهشی کشور باشند و با حمایتی که از آنها می‌شود بتوانند دانش را تجاری سازی و محصولات دانش بنیان را به تولید انبوه برسانند.

 

وی تصریح کرد: امروزه کاربرد دانش نوین در همه امور از جمله پزشکی بسیار گسترده است به طوری که از پزشکی بیولوژیک فاصله گرفته و به سمت پزشکی مدرن مبتنی بر استفاده از علوم جدید مانند مهندسی پزشکی پیش می‌رویم و در مراکز درمانی شاهد استفاده  گسترده از پروتزها و اندام های مصنوعی ساخت بشر هستیم.

 

گفتنی است در بازدید وزیر علوم  از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، از تولید چهار نوع چسب دارویی پوستی (پچ پوستی) با نام‌های فنتانیل و دیکلوفناک که در کاهش دردهای التهابی و مفاصل و کتو پروفن و بوپرو نروفین که در کاهش دردهای شدید و بیماریهای سرطانی کاربرد دارند رونمایی شد.

 

بر اساس این گزارش، سهم پچ های پوستی در اقتصاد دنیا بیش از ۳۰میلیارد دلار است و بازار داخلی آن نیز بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی پس از کشور آمریکا دومین تولید کننده این پچ های پوستی در جهان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار