زهرا احمدی، فعال سیاسی دانشگاه ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، با بیان اینکه نخستین سفر رئیس جمهور کشورمان پس از برجام با چمدانی پر از اموال آزاد شده ایران به مبلغ 184 هزار میلیارد دلار به اروپا انجام شد، گفت: خرید اقلام غیرضروری و لوکس به مبلغ 330 میلیارد دلار معادل دو و نیم برابر درآمد نفتی کشور در طول سال توسط تیم دولت از کمپانی های فرانسوی و ایتالیایی نشان از بی توجهی مسئولان مربوطه نسبت به اولویت بندی نیازهای مردم و تسامح در نیل به مطالباتشان دارد.
وی ضمن اعتراض به اینکه گویا قرار نیست از ثمره برجام و اموال آزاد شده ایران برای ملت آبی گرم شود، افزود: با تبدیل شدن کشورمان به بازار محصولات غربی علاوه بر اینکه تولید کنندگان داخلی زیر چرخ های این تدبیر له خواهند شد، اقتصاد مقاومتی نیز به لقله ای برای سخنرانی های مسئولان تبدیل می شود.
کنفرانس خبری دولت با ایتالیا در جوار مسجمه والریان، امپراتور مغلوب روم در شیراز برگزار شود
این فعال سیاسی دانشگاه ایلام انتقاد به شورای نگهبان و ذوق زدگی برای تعامل با آمریکا را گاف های آقای روحانی دانست و تصریح کرد: انتقاد به عملکرد شورای نگهبان در خاک کشورهای بیگانه زمینه را برای دخالت سایر ملل در امور داخلی کشورمان فراهم می کند؛ ضمن اینکه وجود یا عدم برقراری ارتباط با آمریکا جزو اختیارات رئیس جمهور نیست و تصمیم گیری در این زمینه برعهده مردم است.
احمدی برگزاری نشست خبری آقای روحانی در موزه شهرداری ایتالیا و زیر سم اسب فاتح ایران را حرکت معنادار و سیاستمندانه ایتالیا در تحقیر نماینده عالی و ملت ایران عنوان کرد و گفت: رسانه های وابسته به دولت با بازتاب اخبار پوشاندن مجسمه های برهنه و وارونه نمایی از آنچه که در ایتالیا و فرانسه گذشت قصد به اصطلاح پرت کردن حواس مردم به آن طرف داشتند، پیشنهاد ما این است که در عزیمت مسئولان ایتالیا به ایران، کنفرانس های خبری در جوار مسجمه زانو زده والریان، امپراتور مغلوب روم در شیراز برگزار شود.
وی تصریح کرد: ایتالیا ورشکسته ترین کشور اروپایی بعد از یونان است که پنج سال گذشته را در رکود به سر برده است، انعقاد قراردادهای 18 میلیارد دلاری بارقه امیدی برای ایتالیا محسوب می شود؛ به گونه ای که سهام شرکت دانیلی به میزان 400 میلیون دلار رشد کرد.
استقبال از ایران در حد کشورهای تحت استعمار آفریقایی
این دانشجو دانشگاه ایلام پروتکل و آداب تشریفات کشورهای میزبان در استقبال از کشورمان را در حد کشورهای تحت استعمار آفریقایی دانست و افزود: دولت فرانسه با اعطای عالی ترین نشان فرهنگی به یک ضد انقلاب و عدم استقبال رسمی توسط همتای دیپلماتیک، اوج دهن کجی خود را به کشور ایران نشان داد.
احمدی تصریح کرد: آقای روحانی بارها دولت پیشین را با این ادبیات که«دولت نهم شغل زیادی ایجاد کرد؛ اما برای چینی ها و کره ای ها» مورد انتقاد قرار دادند، سفر مسئولان کشورمان به فرانسه و ایتالیا سبب خیر برای اشتغال برخی صنایع این کشورها شد، نتیجه برجام چرخش سانتریفیوژها و چرخ اقتصادی برای مردم کشورمان نبود؛ بلکه چرخ اقتصاد ایتالیا و فرانسه را به گردش درآورد، بهتر است بگویم این برد- برد به نام ایران و به کام معاندین تمام شد.
وی خرید 12 فروند هواپیمای غول پیکر کلاس A380(هواپیمایی که به دلیل نقص فنی در دو سال اخیر کمترین فروش را داشته اند) به مبلغ 11 میلیون دلار را غیرضروری دانست و تصریح کرد: ایران 200 فروند هواپیمای مسافربری دارد که بیشتر آن ها دارای نقص فنی هستند رئیس جمهور می توانست به تعمیر این هواپیماها با صرف کمترین هزینه اقدام می کرد.
احمدی تنها فرودگاه مناسب جهت پذیرش هواپیماهای جدید را فرودگاه بین المللی امام خمینی (قدس ره) عنوان کرد و گفت: ناوگان زمینی ایران دچار مشکلات عدیده است؛ همچنین تنها هشت درصد از مردم استطاعت سفر با هواپیما را دارند، تهیه هواپیماهایی که تنها مقصد آن ها کشورهای غربی با صندلی های خالی است چه ضرورتی دارد؟
وی آقای روحانی را منجی ملل ورشکسته اروپایی دانست و خاطرنشان کرد: سهام شرکت پژو با افت شدید منهای هفت درصد مواجه بود؛ اما پس از عقد قرارداد با ایران نرخ سهام آن صعود کرد، شرکت های فرانسوی بارها ثابت کرده اند به محض اعمال شدن تحریم بر علیه ایران، بدون پرداخت غرامت و عمل به تعهداتشان کشورمان را ترک کرده اند.
این دانشجوی دانشگاه ایلام نتیجه وابسته کردن حیات و ممات کشور به کدخدا و معادل کردن تراوشات فکری نخبگان با آبگوشت بزباش را کوتاه کردن دیوار دولت در برابر زیاده خواهی های غرب عنوان کرد و گفت: به دولتمردان پیشنهاد می کنیم ماجرای سفر مقام معظم رهبری به چین را مطالعه کنند.