آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۵۴۴۰
عفت شریعتی در جمع دانشجویان:

وزارت ارشاد اصلاح فرهنگ بر اساس قانون را مد نظر قرار دهد

مشاور وزیر ارشاد در خصوص مشکلات فرهنگی کشور با بیان اینکه مسائل فرهنگی در جامعه ما طیف گسترده‌ای دارد، گفت: در کشور ما وزارت ارشاد متولی فرهنگ کشور است و آنچه که در این وزارتخانه باید صورت گیرد، اصلاح کردن بر اساس قوانین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عفت شریعتی امروز در سلسله نشست «از فریاد تا آرزو» که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با بیان این مطلب که در حال طی کردن مسیر تکاملی انقلاب اسلامی هستیم، گفت: امروز ۳۷ سالی را پشت سر گذاشتیم که نظیر آن در هیچ یک از انقلاب‌های جهان وجود ندارد.

 

این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: به زانو در آمدن رئیس جمهور روسیه در مقابل رهبری معظم انقلاب دستاورد کمی نیست، چنانچه گذشته ایران را به یاد آوریم این تحولات را بیشتر و بهتر مشاهده خواهیم کرد؛ اما باید به این نکته توجه کرد که ما هنوز راه نرفته بسیار داریم.

 

شریعتی با بیان این مطلب که روزگاری پیش از انقلاب ادعا می‌شد که حتی سوزنی را نمی‌توانیم بسازیم، خاطرنشان کرد: این در حالی است که امروز در عرصه صنعت گام‌های بلندی به همت صنعتگران، دانشمندان و دانشجویان خود برداشته‌ایم و همچنین پیشرفت‌های کشور را نمی‌‌توان در عرصه انرژی هسته‌ای نادید گرفت.

 

مشاور وزیر ارشاد ادامه داد: البته در مسیر تکامل هیچ گاه نباید لحظه ای درنگ کرد. جهان بشریت باید در مسیر صحیح فرهنگ، معنویت، سیاست و اقتصاد قرار گیرد و همه این‌ها پیش فرض‌هایی دارد که انقلاب اسلامی ایران ۳۷ سال پیش این زمینه‌ها را فراهم کرد.


وی بیان داشت: اروپا بعد از قرن ۱۹ تکانی به خود داد، پیش از این قرون وسطا در آن دیار بیداد می‌کرد؛ اما جهان اسلام در آن زمان مهد دانشمندان و بزرگان بود و اندیشه‌های علمی و دانش از منظر این دانشمندان به جهان صادر شد و به طور کلی یکی از فایده‌های جنگ‌های صلیبی این بود که این دانش‌ها به اروپا رسید؛ اما پس از مدتی به دلیل حکومت حاکمان قدرت طلب و دست نشانده این علوم به فراموشی سپرده شد.

 

این نماینده سابق مجلس با اشاره به این‌که امروز دانشگاه‌های ما عرصه‌های علمی را به عرصه‌های عملی تبدیل کرده‌اند،خاطرنشان کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که مهد شهدا و مهد قرآن است و اساتید و دانشمندان را سرمایه خود می‌داند و انتظار این است که ما نیز نقش سرنوشت ساز خود را ایفا کنیم.

 

وزارت ارشاد اصلاح فرهنگ بر اساسی قانون را مد نظر قرار دهد

 

شریعتی در ادامه سخنان خود در خصوص مشکلات فرهنگی کشور با بیان اینکه مسائل فرهنگی در جامعه ما طیف گسترده‌ای دارد، تصریح کرد: در کشور ما وزارت ارشاد متولی فرهنگ کشور است؛ آنچه که در این وزارتخانه باید صورت گیرد، اصلاح کردن بر اساس قوانین است.

 

وی ضمن یادآوری این مطلب که ما دارای چالش‌های فرهنگی هستیم که شاید در دو دهه گذشته به این نکته کمتر توجه می‌شد، گفت: امروز شبکه‌های مجازی مرزها را برداشته‌اند و ما نمی‌توانیم حصاری اطراف کشور خود بکشیم و بگوییم ما بدور از آنان هستیم.

 

 مشاور وزیر ارشاد تاکید کرد: نظر من زمانی که نماینده مجلس بودم این بود که برای تقویت فرهنگ اصیل خود باید برنامه سازی کنیم و این برنامه‌ها باید به گونه‌ای باشد که خود را به شکل قانون نشان دهند.

 

بی‌انصافی است بگوییم قبل و بعد از انقلاب تفاوتی با هم ندارد

 

شریعتی در ادامه در خصوص افرادی که پیش از این انقلابی محسوب می‌شدند اما اکنون عنوان می کنند دوره کنونی با دوره پیش از انقلاب تفاوتی نکرده است، گفت: کمال بی انصافی است چنانچه بگوییم وضع امروز مانند قبل از انقلاب و یا احیانا بدتر از آن دوره است.

 

وی ادامه داد: پیش از انقلاب من در آستانه جوانی بودم و به وضوح به یاد می آوریم که کشور ما یک کشور دست نشانده بود که هیچ کس آن را نمی‌شناخت و کسی برای ما اعتباری قائل نبود؛ اما اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران جهان شمول و عظمت ایران، دنیا را گرفته است.

 

این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: چنانچه مشاهده می‌کنید ما را تحریم می‌کنند، به این علت است که عظمت ما آنان را به زانو درآورده است. چنانچه می‌بینید که اوباما به ما نرمش نشان می‌دهد به این علت است که ایران به یک کشور قدرتمند تبدیل شده است.

 

شریعتی ضمن تاکید بر این‌که دستاوردهای بعد از انقلاب را نمی‌توان با دوران را قبل از آن مقایسه کرد، گفت: این‌که مشاهده می‌کنید پشت استکبار از نام سردار سلیمانی می‌لرزد یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

 

وی با بیان این نکته که امام علی (ع) می‌فرمایند زوال هر ملتی به چهار مسئله پشت کردن به اصول، سر گرم شدن به فروع، استفاده از انسان‌های نادرست و استفاده نکردن از فضلا بستگی دارد، تصریح کرد: در مسیر انقلاب باید به این چهار نکته توجه شود.

 

مشاور وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص عملکرد صدا و سیما در رابطه با مقابله با تهاجم فرهنگی افزود: اوایل انقلاب امام فرمودند صدا و سیما دانشگاه است. امروز جایگاه رسانه ملی جایگاه خطیری است و این نهاد باید به نکته توجه کند که نباید له و یا علیه کسی باشد.

 

شریعتی تاکید کرد: چنانچه می‌خواهیم با تهاجم فرهنگی مبارزه کنیم باید تاثیرگذار باشیم، چنانچه تاکنون نتوانسته‌ایم تاثیرگذار باشیم باید در برنامه ریزی‌ها تجدید نظر کنیم.

 

تهاجم فرهنگی با عظم ملی کنار خواهد رفت

 

این نماینده سابق مجلس بیان کرد: تهاجم فرهنگی با عظم ملی کنار خواهد رفت، البته نقش ائمه جمعه و جماعات در مقابله با تهاجم فرهنگی نقشی مهم است. همچنین دانشجویان و دانشگاهیان نیز در مقابله با این پدیده باید پیشنهادات خود را به تفکیک مطرح کنند؛ به این معنا که بگویند چه نهادی می‌تواند برای مقابله با تهاجم فرهنگی چه اقدامی را انجام دهد، آن گاه این پیشنهادات را ارائه کنند.

 

وی در پایان ضمن تاکید بر این مطلب که انتخابات آینده از آن هیچ گروه و جریان خاصی نیست، یادآور شد: کشور ما از آن همه ملت ایران است و تمامی افزادی که بر سر اصول و موازین انقلاب هستند و تا زمانی که پا بر روی خطوط قرمز این نظام نگذاشته‌اند، می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند و چنانچه افرادی بخواهند این حضور را تخطئه کنند جفا کرده‌اند و باید در پیشگاه خدا، خون شهدا و پاسخ گو باشند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار