به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، بهمنیار ظهر امروز در مراسم جشن ازدواج 80 زوج دانشجوی دانشگاه کشاورزی ساری ضمن تبریک به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) گفت: برای همه زوج هایی که امروز به بهانه ازدواج آنها این جشن بزرگ برگزار شده آرزوی زندگی آرام، پر برکت و بی دغدغه دارم.
وی افزود: شما دانشجویان امروز وارد دوره جدیدی از زندگی خود که همان تشکیل خانواده است، شده اید و باید منطبق با شرایط این دوره از زندگی تان به برنامه ریزی بپردازید.
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری، با بیان اینکه ازدواج یک سنت الهی است، تصریح کرد: دین مبین اسلام نسبت به مقوله ازدواج و در ادامه آن نسبت به استحکام نخستین و مهمترین نهاد اجتماعی یعنی خانواده توجه و اهتمام ویژه داشته است.
وی با اشاره به اینکه دستورات اکید بزرگان دین و راهکارهای معرفی شده توسط آنها برای اینکه این نهاد جامعه ما استحکام پیدا کند، دلالت بر لزوم استحکام نهاد خانواده دارد، خاطرنشان کرد:، ازدواج یعنی پایه ریزی یک خانواده و خانواده رکن اصلی یک جامعه است و اگر بخواهیم یک جامعه سالم داشته باشیم باید خانواده ای سالم تشکیل دهیم.
بهمنیار با اشاره به اینکه امروز خانواده در غرب از بین رفته و دیگر ارزشی ندارد و وضع به گونه ای شده که متفکران غربی نیز از این مسئله به شدت ابراز نگرانی میکنند، تاکید کرد: آنها به شدت تلاش می کنند تا وضعیت خانواده در غرب را به شکل سابق خود برگردانند و تلاش دارند تا بنیان خانواده را مستحکم کنند، زیرا متوجه شدند که یک جامعه خوب و سالم تنها با داشتن یک خانواده سالم امکان پذیر است.
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری، هدف اصلی ازدواجهای دانشجویی را تشویق و ترغیب جوانان به ازدواجهای ساده و پایدار دانست واظهار داشت: زمانیکه با یک ازدواج دانشجویی کابوس مراسم پر خرج جشن ازدواج پایان می یابد، توقعات جوانان در یک سطح معقول قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: با توجه به همزمانی این مراسم یا ولادت با سعادت حضرت زینب(س) شایسته است خواهران این جمع از حضرت زینب(س) در زندگی خود الگو بگیرند و با قناعت پیشه کردن و صبر در برابر مشکلات زندگی رضایت بخش و با آرامشی را پیش رو داشته باشند.
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری، خطاب به زوج های دانشجو گفت: نصیحت من به شما این است که در زندگی اولویت خود را مسائل مادی قرار ندهید و معنویت را سرلوحه خود در زندگی مشترک قرار دهید و اگر این کار را انجام دهید، قطعا زندگی پایدارتری خواهید داشت.
بهمنیار در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پایداری ازدواج های دانشجویی گفت: چون دو زوج دانشجو با شناخت کامل و با علم و آگاهی دست به ازدواج می زنند، این شناخت با آنها کمک می کند تا بتوانند زندگی پایدارتری را نسبت به دیگر انواع ازدواج ها داشته باشند و از این رو طلاق در میان ازدواج های دانشجویی کم است.
رئیس دانشگاه کشاورزی ساری در پایان با آرزوی خوشبختی برای زوج های دانشجو گفت: امیدواریم این ازدواج که از روی آگاهی بوده تداوم داشته و یک زندگی خوبی را به ارمغان آورد.