کد خبر:۴۸۹۰۱۰
در مناظره «انتخاب اصلح» مطرح شد؛

باقرزاده: هر جناحی که در مجلس حضور پیدا کرد گفتمان انقلاب اسلامی را ارائه دهد/ نوربخش: وحدت لازم بین اعتدالیان و اصلاح طلبان شکل نگرفته است

مناظره«انتخاب اصلح» با حضور مصطفی باقرزاده، فعال اصولگرا و امیر حسین نوربخش، فعال اصلاح طلب در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مناظره «انتخاب اصلح» دیروز با حضور مصطفی باقرزاده، فعال اصولگرا و امیر حسین نوربخش، فعال اصلاح طلب توسط تشکل دانشجویی بسیج دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

 

باقرزاده گفت: در فرایند پیش‌رو باید ابتدا انقلاب اسلامی را تعریف کنیم تا رای به نفع آن از صندوق‌ها استخراج شود، بحث بر سر حزب‌های مختلف نیست، بلکه تمامی آنها باید بنا را بر سر این چارچوب قرار دهند تا پیروزی به نفع انقلاب رقم بخورد.

 

وی افزود: در مرحله دوم ما باید اسلامیت، اندیشه‌های امام راحل، مباحث و فرمایشات مقام معظم رهبری و اسناد بالا دستی را خوب شناسایی کنیم تا انتخابات به نفع انقلاب داشته باشیم.

 

این فعال دانشجویی با اشاره به این‌که امام راحل در حمایت از مستضعفین تاکید داشتد، بیان داشت: ایشان مکتب‌های مختلف سرمایه‌داری را نقد کردند و برای حل معیشت یک الگوی اقتصادی ارائه دادند، که نشان دهنده، توانایی قوی ما در داخل کشور است که براساس منطق اسلام می‌توانیم مسئله معیشت را حل کنیم.

 

این فعال اصولگرا با بیان این مطلب که تحریف امام راحل همواره بوده است، خاطرنشان کرد: برخی که افکار لیبرالیستی در داخل کشور دارند، دنبال این هستند که پشت چهره و اندیشه امام راحل پنهان شوند، این خط باید از طرف چپ و راست قابل توجه باشد و شناسایی شود، جریانی که بنا دارد، پشت چهره امام(ره) پنهان شود و بگوید امام خمینی(ره) دنبال این مسئله بودند، که جمهوری اسلامی ایران به دنبال پیوستن به اندیشه جهانی، سرمایه دارای و اقتصاد جهانی است و اگر به این مسائل درست پرداخته شود متوجه می‌شویم که منطق و انتخاب ملت به نفع انقلاب اسلامی خواهد بود.

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از ماجرای سال 88 سایت جرس یکی از سایت‌های فتنه به صورت مستقیم بیان می‌کرد که ما باید پشت سر آیت الله خمینی(ره) برویم و آیت الله خمینی را علیه آیت الله خمینی قرار بدهیم  و این را بهترین شیوه کار می‌داند.

 

این فعال اصولگرا افزود: آنان می‌خواهند جریان اصیل را با عنوان مخالف از میدان بیرون کنند، به نحوی که مدیریت افکار عمومی و فضا را رقم بزند.

 

هر جناحی که در مجلس حضور پیدا کرد گفتمان انقلاب را ارائه بدهد

 

باقرزاده در خصوص مجلس آینده، گفت: در نهایت فرآیند مجلس قطعاً انقلابی خواهد بود، امیدواریم فرآیندی در مجلس رقم بخورد که اگر هر جناحی که در مجلس حضور پیدا کرد گفتمان انقلاب را ارائه و انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار بدهد.

 

وی در خصوص اتفاقات ۱۰ روز آینده خاطرنشان کرد: فضای انتخاباتی هنوز قابل پیش بینی نیست به این دلیل که هر دو جناح نقاط قوت و ضعفی دارند و باید بتوانند مورد اعتماد قرار گیرند.

 

این فعال اصولگرا با اشاه به ابن مطلب که ائتلاف در اصولگرایان اتفاق افتاده، خاطرنشان کرد: شورای ائتلاف برای این موضوع فرآیند، تعریف کرده است.

 

وحدت لازم بین اعتدالیان و اصلاح طلبان شکل نگرفته است

 

در ادامه نوربخش در خصوص انتخاب اصلح گفت: وضعیت انتخابات کشور خیلی واضح است؛ این‌که چه کسی رای خواهد آورد و چه کسی رای نخواهد آورد. سرگرمی جناح و احزاب هم عجیب است.

 

این فعال اصلاح طلب بیان داشت: آدم غیر سیاسی وجود ندارد، کسانی که ادعای غیر سیاسی دارند، عملکرد سیاسی دارند و این اشکال در عرصه سیاست وجود دارد.

 

عضو هیات داوری و بازرسی کشوری حزب ندای ایرانیان در خصوص ائتلاف اصولگرایان، خاطرنشان کرد: این‌که اصولگریان به ائتلاف رسیده اند عجیب نیست، به این دلیل که زمانی که جناحی در قدرت باشد جناح دیگر با یکدیگر متحد خواهد شد. علی رغم این‌که لیست اصلاح طلبان در برخی از شهرستان‌ها اعلام شده؛ اما آن وحدت لازم بین اعتدالیان و اصلاح طلبان شکل نگرفته است. 

 

وی مشخص نبودن اصولگرایی و یا اصلاح طلبی برخی افراد را یک بحران دانست و گفت: این امر بخصوص در میان مدیران همین دولت وجود دارد که خیلی چارچوب فکری آنان مشخص نیست که به کدام جناح تعلق دارند و این باید شفاف سازی شود.

 

نوربخش تصریح کرد: من فکر می‌کنم که سه روز آخر این‌که رای‌های خاکستری را کدام جناح بتواند کسب کنند اهمیت زیادی خواهد داشت.

 

 وی با بیان این موضوع که در زمینه حمایت از مستضعفین مسئله اهمیت‌دار عملکرد ما در این زمینه می‌باشد، خاطرنشان کرد: باید توجه داشت، که شعار دادن بدون عمل به ضرر ما می‌باشد.

 

این فعال اصلاح طلب گفت: لیبرالیسم به معنای آزادی خواهی که ما با آن مشکلی نداریم؛ اما به این دلیل که یک برند سیاسی است و ما با آن زاویه داریم در کشور ما یک برچسب سیاسی شده است.

 

ما در حوزه واردات در 100سال اخیر رکورد زده‌ایم

 

در ادامه باقرزاده گفت: اندیشه امام راحل که در خصوص لیبرال می‌گویند به عنوان آزادی نیست، لیبرال در عرصه اقتصادی و سیاسی وجود دارد.

 

وی افزود: مدل آزادی و جهانی شدن باید بر اساس مدل آمریکا و غرب باشد. آنان در ایران قصد حذف اسلام را دارند و لیبرالیسم فرهنگی همجنس بازی را مورد حمایت قرار می‌دهد.

 

این فعال دانشجویی در خصوص شاخص‌های انتخاب نماینده اصلح بیان داشت: منظومه فکری نماینده اهمیت دارد و این منظومه باید با انقلاب اسلامی تعریف شود و در بطن خودش استقلال داشته باشد.

 

وی ادامه داد: جایگاه انقلاب اسلامی باید درست شناخته و وضعیت موجود درست رصد شود، در غیر این‌صورت ممکن است به جایگاه انقلاب ضربه بزند و این‌گونه نظام را از بین ببرند.

 

این فعال اصولگرا با بیان این موضوع که متاسفانه در حال حاضر اگر در کشور جریانی صحبت از استکبار ستیزی و تکیه به نیروهای داخلی بز‌ند، برچسب دشمن ستیزی می‌زنند در صورتی که استکبار ستیزی به معنای دشمن ستیزی نیست، در خصوص قراردادهای اخیر در زمینه اقتصادی، بیان داشت: متاسفانه در وضعیت فعلی که در اداره جامعه وجود دارد، فضای تعریف از مکانیسم اداری این‌که تمامی قراردادها محرمانه است، از 52 قرارداد بسته شده تنها دوتای آنها قرارداد، می‌باشند و مابقی قرارداد نیستند، اینجا بحث معیشت مردم است که باید شفاف سازی شود. ما در حوزه واردات در 100سال اخیر رکورد زده‌ایم.

 

باید بیاموزیم که نمی‌توانیم یکدیگر حذف کنیم، بلکه باید همدیگر را تحمل کنیم

 

نوربخش در خصوص نماینده اصلح، خاطرنشان کرد: فرد اصلح باید در زندگی شخصی خود خوب و قانون مدار باشد، نامزدها باید در درجه اول نیت خود را صاف کنند و این‌که برخی با واسطه پرداخت پول در لیست قرار می‌گیرند در واقع همان فساد است. باید از چهره ای مستقل در انتخابات استفاده کرد شاید نامشان بزرگ نباشد، اما افراد بزرگی هستند.

 

 این فعال اصلاح طلب بیان داشت: انتخابات خبرگان حزبی نیست و شان فقه و مجتهدین بیشتر از اینها است، اما خود آنان باید رعایت بیشتری کنند تا شان آنان حفظ شود.

 

عضو هیات داوری و بازرسی کشوری حزب ندای ایرانیان تاکید کرد: ما با جهانی شدن مشکل نداریم و اسلام یک دینی است که موافق جهانی شدن و ارتباط با دیگر کشورها است؛ ما با جهانی سازی مشکل داریم.

 

این فعال اصلاح طلب خاطرنشان کرد: زمانی که کشور خودمان تحت تحریم است، چگونه می‌توانیم  به مستضعفین جهان کمک کنیم؟

 

نوربخش در پایان یادآورشد: ما باید بیاموزیم که نمی‌توانیم یکدیگر حذف کنیم؛ بلکه باید همدیگر را تحمل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار