کد خبر:۴۸۹۰۶۸
کارشناس مسائل سیاسی:

اگر برجام ۲ هم عاملی برای تعلیق فعالیت‌های کشور باشد، مشکلات بیشتر می‌شود

کارشناس مسائل سیاسی گفت: اگر برنامه جامع اقدام مشترک داخلی بر اساس همان روش‌‌های برجام هسته‌ای باشد، قابل قبول نیست چراکه برجام هسته‌ای مشکلات را زیاد کرده است.

محسن نصری؛ استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سیاسی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، درخصوص استفاده از کلید واژه برجام ۲ گفت: نکته‌ مهم این است که برجام را چطور معنا کنیم، اگر منظور از برجام ۲ این باشد که روشی که در مباحث هسته‌ ای استفاده کردیم در مباحث اقتصادی، فرهنگی، سیاسی استفاده کنیم، قطعاً اشتباه کردیم.

 

وی افزود: در برجام دشمن تحریم‌ های خود را نه تنها کاهش نداد، بلکه زیادتر هم کرد و از برجام هسته‌ ای برای نفوذ در ارکان نظام استفاده کرد که این مسئله کار غلطی است.

 

استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر در برجام ۲ به مسئله‌ اقتصاد مقاومتی که رهبر انقلاب می‌ فرمایند اهمیت دهیم و عمل کنیم، قابل قبول خواهد بود؛ چون برجام به معنای برنامه‌ جامع اقدام مشترک است. اگر برنامه‌ جامع اقدام مشترک ما برای حل مشکلات داخلی، اقتصاد مقاومتی باشد کاملاً صحیح است.

 

نصری در ادامه بیان داشت: اگر برنامه جامع اقدام مشترک داخلی بر اساس همان روش‌ هایی که در برجام هسته ‌ای به کار گرفته شد باشد، اصلاً قابل قبول نیست؛ چراکه برجام هسته ‌ای هنوز به نتیجه نرسیده، و خودش را هنوز نشان نداده و مشکلات را قطعاً زیاد کرده و باعث تعلق فعالیت‌های هسته‌ای ایران شده است.

 

وی با اشاره به اینکه تحریم ‌های حقوق بشری به خاطر فعالیت‌ های موشکی ایران وضع شده است، افزود: در واقع نوع تحریم ‌ها از هسته ‌ای تغییر کرده و اگر برنامه‌ جامع اقدام مشترک ملی، اقتصاد مقاومتی باشد قابل قبول است؛ اما نیازی به استفاده از واژه‌ برجام هم نیست.

 

این کارشناس مسائل سیاسی در خصوص ارتباط استفاده از برجام ۲ و انتخابات پیش رو، تصریح کرد: طبیعتاً استفاده از کلید واژه برجام ۲ به انتخابات مربوط است، اگر به سفر سال گذشته رئیس‌ جمهور به سازمان ملل مراجعه کنید در آن زمان ظریف در شورای عالی روابط خارجی امریکا شرکت کرد.

 

نصری ادامه داد: وزیر امور خارجه‌ ایران در آن جلسه در پاسخ به سؤال های اسفندیاری که از فعالان انقلاب رنگی در ایران بوده است، پیرامون تأثیرات مذاکرات هسته‌ای در داخل ایران گفت «اگر توافقی صورت نگیرد مردم ۱۷ ماه بعد در انتخابات به ما پاسخ خواهند داد».این به این معناست که یکی از اهداف مذاکرات جلب آرای مردم در انتخابات پیش رو بوده است.

 

وی یک از دلایل به طول انجامیدن مذاکرات را انتخابات دانست و خاطرنشان کرد: احتمالاً هم تا نزدیکی انتخابات چند تحریم کوچک توسط آمریکا رفع خواهد شد؛ تا فضای مثبتی ایجاد شود تا بتوانند جریان نفوذ خود و افرادی که به آمریکا اعتماد دادند را به مجلس بفرستند و به همین دلیل می‌توان گفت که برخی از این حرکات اهداف انتخاباتی داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار