به گزارش گروه دانشگاههای کشور خبرگزاری دانشجو، مراد نقی زاده، در نشست بصیرتی در مرکزعلمی کاربردی یخچال سازی خرم آباد با اشاره به توطئه های آمریکا در براندازی جمهوری اسلامی، گفت: از همان ابتدا این تفکر در جهان حاکم بود که هر کشوری برای بقای خود، بایستی متکی به بلوک شرق یا غرب باشد اما جمهوری اسلامی از همان ابتدا اعلام کرد که «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» و دفاع از مظلومین در همه عالم، مبارزه با استکبار و در راس آن آمریکا و رژیم صهیونیستی و تشکیل حکومت بر اساس اصل ولایت فقیه را به عنوان دکترین جمهوری اسلامی در قانون اساسی مطرح کرد.
وی با بیان اینکه به همین دلیل شرق و غرب علیه جمهوری اسلامی بسیج شدند و جنگ تحمیلی را به راه انداختند، افزود: در جنگ تحمیلی با وجود کمک های تسلیحاتی به صدام تا تحریم تسلیحاتی و اقتصادی ایران در آن شرایط، 76 کشور علیه ایران حضور داشتند و این به معنای آن است که ما در یک نبرد جهانی با غرب پیروز شدیم.
این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: پس از شکست نظامی آمریکا در جنگ علیه ایران، آنها اظهار کردند که باید دورتا دور جمهوری اسلامی را محاصره و از درون با استحاله فرهنگی و یا اختلاف جریانات سیاسی آن را نابود کرد.
نقی زاده افزود: همزمان موضوع دهکده جهانی را مطرح کردند که در دنیا یک کدخدا به نام آمریکا و در خاورمیانه نیز یک کدخدا به اسرائیل وجود دارد و ادعا کردند که باید نقشه خاورمیانه را تغییردهند تا پس از فروپاشی شوروی دنیا در چنبره آمریکا باشد.
وی با اشاره به اینکه با بوجود آمدن حزب الله، حماس و جهاد اسلامی در اطراف اسرائیل، متوجه شدند که کدخدای کوچک در محاصره است و امنیت ندارد ، گفت: آمریکایی ها اظهار کردند این ناامنی ها از ایران الهام می گیرد و باید کاری کرد که جنگ به ایران کشانده شود؛ با این حال به فکر شکست و تضعیف متحدان جمهوری اسلامی افتادند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی تصریح کرد: نقشه تجزیه کشورهای شیعی مانند سوریه و عراق از اقدامات آمریکا برای کشاندن جنگ به داخل ایران و از بین بردن آن بود و برای این کار از سوریه شروع کردند.
نقی زاده با بیان اینکه آن ها طبق محاسبات خود به فکر تصرف سه هفته ای سوریه بودند اما پنج سال از جنگ در سوریه می گذرد، گفت: آمریکا برای اجرایی کردن سیاست های خود، گروه های تروریستی مانند داعش، النصره و جیش الحر را بوجود آورد،در صورتی که بیشترین تروریست ها با محوریت آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.
وی بیان کرد: آمریکایی ها از اشخاص نفوذی خود در این کشورها مانند عادل الجبیر در عربستان، داوود اوغلو در ترکیه، و علاوی در عراق بهره بردند تا مجری سیاست های آن ها در منطقه باشند.
تحلیلگر مسائل سیاسی افزود: اگر می بینیم امروز عربستان بر طبل جنگ می کوبد، به این دلیل است که این کشور به دنبال پیاده کردن سیاست های آمریکا در منطقه است.
غرب به دنبال ایدئولوژی زدایی از دین اسلام است
نقیزاده با تاکید بر اینکه مسئله نفوذ که رهبر انقلاب همواره بر آن تاکید می کنند، در سطوح بالا مانند سیاست خارجه بسیار چشمگیرتر است، تصریح کرد: غرب و آمریکا به دنبال این هستند تا با استحاله فرهنگی و اعتقادی نظام را از درون نابود کنند و به دنبال ایدئولوژی زدایی از دین هستند.
وی افزود: هر دین و مکتبی ایدئولوژی دارد و چنانچه باید ها و نبایدهای دین اسلام را از آن بگیریم، چه دینی است؟ پس چگونه است که آن ها اجازه نمی دهند ما از مکتب لیبرال دموکراسی آن ها ایدئولوژی زدایی کنیم؟
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه خطر نفوذ متوجه تشکل ها و گروه ها است، گفت: دشمن به دنبال از بین بردن جمهوری اسلامی چه از طریق نظامی و چه غیر نظامی است.
نقی زاده در ادامه با اشاره به موضوع توافق هسته ای ایران و 1+5، گفت: اینکه دولت موضوع برجام 2 را مطرح می کند، سوال ما این است که در برجام یک چه دسته گلی به آب داده اید که برجام 2 را مطرح می کنید؟
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه با اجرای برجام تمام اورانیوم غنی شده ایران اکسید شد و قلب راکتور آب سنگین را با بتن پر کردند، افزود: مگر قرار نبود با اجرای برجام، 200 میلیارد دلار پول بلوکه شده کشورمان توسط آمریکا را به داخل تزریق کنید و تمام تحریم ها برداشته شود.
نقی زاده تصریح کرد:تنها 4.2 میلیارد دلار از مجموع این پول به دست ما رسید و پس از برجام قطعنامه هایی برای تحریم ایران امضا شد؛ با این حال برجام 1 چه رهاوردی برای ما داشته است.