محسن منصورسمائی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه امام حسین (ع) در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن اشاره به اینکه اصلاً مطرح کردن برجام۲ یعنی برجام اولی نقصی داشته و نتوانسته انتظارات و خواستههای خود اعضای دولت را برآورده کند خاطر نشان کرد: البته این امر به وضوح در زندگی مردم و در اجتماع مشهود است که جامعه قبل و بعد از برجام فرق چندانی نکرده. سوال اینجاست که مگر وعدههایی که در برجام اولی داده شد اجرا شد که الان رفتند سراغ برجام دومی؟ اگر قرار باشد مشکلات و ایرادات برجام حل نشود و به سراغ برجام۲ برویم مطمعناً این یکی بیشتر از آن نقص خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: اینکه آقای رئیس جمهور بعد از دوسال بیایند وبگویند شصت درصد مشکلات ما به تحریمها ربطی ندارد، درحالی که در اوایل دولت تمام مشکلات ازجمله نان و آب مردم را به تحریمها گره زده بودند. حال تاوان این محاسبات اشتباه را که باید بدهد؟ مردم؟ اینکه ایشان بفرمایند برجام باعث شد تا چهره مردم ایران که تابحال چهرهای مخوف و زننده در جوامع بینالمللی جا افتاده بود خوب شود، این فرافکنی نیست؟ آخر چهرهای که بخواهد با باج دادن به بیگانه و ذلیل شدن مردم خوب شود، چه بهتر که نشود. امام سجاد (ع) میفرمایند: اگر خیر دنیا و آخرت را میخواهید در هرکاری وقتی بین رضاء و خشنودی خدا و مردم گیر کردید، رضاء و خشنودی خدا را انتخاب کنید چون خدا وعده داده که من خودم دلهای مردم را با شما همراه میکنم زیرا من صاحب دل بندگانم هستم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه امام حسین (ع) ضمن اشاره به اینکه آقای روحانی عرض کردند که چرخ هستهای وقتی باید بچرخد که چرخ معیشت مردم هم بچرخد تصدیق کرد: چرخ هستهای که از کار افتاد چرخ معیشت مردم را چه شده؟ اینکه این همه قراردادهای مختلف با کشورهای غربی بسته شد تا کشور پیشرفت کند. آخر ما زمان محمدرضا مگر یکی از بهترین کارخانههای ماشین سازی در آسیا و ساخت بهترین سدها و جادهها و ورزشگاهها را نداشتیم پس مشکل کجا بود؟ مشکل اینجا بود که اگر فردای آن روز آن مهندسان آمریکایی و انگلیسی و غربی میگفتند ما داریم میرویم کشور خودمان، ما هم باید در کارخانههایمان را گل میگرفتیم.
منصورسمائی خاطر نشان کرد: دعوای امام و مردم سر این بود که ما خودمان نمیتوانستیم تولید کنیم. مصرف کننده علم آنها بودیم. اینکه برویم فلان چیز را وارد کنیم یا به آنها بگوییم بیایند اینجا تولید کنند که ما پیشرفته نمیشویم اگر این جور بود که عربستان پیشرفته ترین کشور دنیا بود. بهترین جنگندهها را میتواند بیاورد بهترین کارخانهها را میتواند پول بدهد و در خاکش احداث کند. اینکه حضرت آقا میفرماید برید سراغ علم اولی همین است. اینکه ما خودمان یاد بگیریم که باید چکار کنیم. ما مردم و جوانان میخواهیم روی پای خودمان بایستیم و چشمانمان به دستان بیگانه نباشد.
وی تاکید کرد: آیا این درست است که پول بیتالمال که این دزدان اروپایی به گرو گرفته بودند را بگیریم و دوباره بدهیم به خودشان و مثلا هواپیما بخریم؟ آخر هواپیما دغدغه کیست؟ این معیشت معیشت که میگفتید چه شد؟ آیا این معنای اقتصاد مقاومتی است؟ آیا لازم است که این برجام، با این همه ایراد را کودکان کشورمان از رویش املاء بیایراد بنویسند تا این فتح الفتوح ملکه ذهنشان شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه امام حسین (ع) ضمن تاکید بر محرمانه بودن آمار رشد اقتصادی در سه فصل گذشته تصریح کرد: آخر مگر این دولت، دولت مردم نیست؟ برجامی که این همه ایراد دارد را فتحالفتوح و شقالقمر نامیدند حالا دیگر این قراردادها چیست که نمیتوانند بگویند. بنظر میرسد مطرح کردن برجام۲ در نزدیکی انتخابات فقط برای این است که بر روی عدم نتیجه گیری آن سرپوش بگذارند و بگویند هنوز تاثیرات و ثمره برجام در گرو یک سری اقداماتی است که باید در داخل کشور انجام شود تا مردم را دوباره امیدوار نگه دارند و ذهنیت مردم را به سمت خود سوق دهند. مطمعناً در سالهای پیش رو دولت یازدهم را به اسم برجام خواهند شناخت و دولت سعی میکند با بزک کردن آن و خوب نشان دادن آن نامی خوش از خود بجای بگذارد. اما در آخر باید بگوییم که اگر برجام۲ نگاهش به اقتصاد مقاومتی باشد و تولید داخلی را حمایت کند و چشم داشت کمتری به دستان بیگانه داشته باشد باید از آن حمایت کرد و امیدواریم که همینطور باشد.