به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از رشت، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان جلسه پرسش و پاسخ با عنوان «نطق پیش از دستور» با حضور دو کاندیدای اصولگرای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی علی آقازاده و مظفر نامدار در دانشگاه گیلان برگزار شد.
در این نشست مظفر نامدار کاندیدای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی پایین بودن درآمد سرانه، اندک بودن نرخ رشد اقتصادی، پایین بودن بهره وری در کشور، بحران زده بودن کشور و نظام بانکی و بی انضباطی اداری در نظام دیوان ساری را از معضلات اجتماعی کشور خواند و گفت: این مسائل نشان دهنده این است که انتخابات بسیار حساس است و شما باید نمایندگانی را انتخاب کنید که به حل معضلات اجتماعی بپردازند.
وی در ادامه با اشاره به سوال یکی از دانشجویان که چه برنامه ای برای رفتن به مجلس دارید گفت: اغلب از من سوال می کنند که چه برنامه ایی دارید؟ من به عنوان یک معلم سیاست عرض میکنم، نماینده نباید برنامه داشته باشد، بلکه بر مشکلات و معضلات جامعه سیطره و نظارت دارند و باید با توانایی و فهم بر مشکلات جامعه دولت را مجبور به حل این مشکلات کنند
کاندیدای انتخاباتی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان که منابع تبلیغاتی شما از کجا تامین میشود گفت: برای تبلیغ و چاپ پوستر های انتخاباتی از منابع مالی خودم استفاده کرده ام.
وی تصریح کرد: همانطورکه در زمان 8 سال دفاع مقدس از جان و مال خود گذشتیم حال برای حفظ نظام و آرمان های مان از مال خود نیز میگذریم.
نامدار با بیان این که بنده خدمات زیادی را انجام داده ام گفت: به هیچ اسپانسری متصل نیستم
وی گفت: مشکلات زیادی در کشور ما وجود دارد و بزرگترین مشکل در کشور دیوان سالاری است که اجازه حل مشکل در جامعه را نمیدهند.
کاندیدای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: سند چشم اندازی که نوشته شده است عده ای در آن دست اندازی میکنند و راهکارهای نمایندگان را محقق و اجرایی نکردند، از برنامه های آنها حمایت نکردند، بلکه دچار علائق و سلائق خود شدند و با برنامه های خود که سیاست خارجی بود اجازه حل مشکلات جامعه را نمیدهند، این بزرگترین معضل نمایندگان است.
نامدار در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که چرا کاندیداها به نفع هم کنار نمیروند تا به یک ائتلاف مشترک برسند، گفت: سوال شما قاعده مند نیست، چرا که دندان پزشکان، مجتهدین و دیگر شاغلین با هم توافق نمیکنند، طرف باید خودش را عرضه کند، این شما هستید که باید رای بدهید و افراد را گزینش کنید و به عنوان سرمایه نگه دارید.
وی گفت: ما دواطلب هستیم باید هم افزایی کنیم، در مواضع و اعتقادات خود مشترک هستیم و می توانیم با هم ائتلاف کرده و با رای بالایی در کنار هم این توافق را داشته باشیم، اما تابحال این اتفاق رخ نداده است.
کاندیدای مجلس گفت: من به نفع جریانی در مجلس کاری نمی کنیم من به نفع اعتقادات خود و منافع ملی خود در مجلس بلند میشوم و مینشینم، جریان ها را با نظام میسنجم نه نظام را با جریان ها.
نامدار افزود: کسی دغدغه انجام رفع مشکلات در استان را ندارد، نماینده ها باید متمرکز شوند به سند چشم انداز برای رفع مشکلات جامعه.
وی گفت: باید دولت مردان را وادار کنیم به اجرای برنامه ها تا تخصیص بگیرند، ما منابع و نیروی انسانی خوبی داریم اما نمی تونیم اجرایی کنیم.
کاندیدای مجلس تصریح کرد: دولت خارج از شمول هزینه میکند در برنامه ها دست درازی میکند و سرمایه های داخلی را به جیب میریزند، اما برای رفع مشکلات کاری انجام نمی دهند.
نامدار افزود: دولت روحانی دولتی تئوریک است اما بی برنامه ترین دولت، دولت روحانی است.
علی آقازاده در پاسخ به سوال دانشجویی که چرا قبل از موعد شروع به تبلیغات کرده اید، گفت: در انتخابات معمولا هر کاندیدی طرفدارانی دارد، در این راستا نمیتوان رسانه ها را کنترل کرد، اما آنچه که ما به آن اعتقاد داریم مر قانون است و باید بر اساس قوانین پیش برویم.
وی افزود: فعالیت های انتخاباتی زیادی صورت میگیرد، اما چارچوبی برای فعالیت های انتخاباتی برای کاندیداها وجود ندارد، عده ای برای رسیدن به مطلوب خود پاره ای قوانین را زیر پا میگذارند چرا که دیدگاهشان این است که می خواهند به هر وسیله ای رای بیاورند و من نیز مخالف این برنامه ها هستم.
کاندیدای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس منابعی وجود دارد که بر اساس آن می توانیم با ساز و کارهای اجتماعی به اهداف خود برسیم.
آقا زاده افزود: نظارت ترازوی قانون است، بیشترین تاکید نظارت، اجرای قوانینی است که در جامعه وجود دارد.
وی گفت: مشکلی که در حال حاضر در دانشگاه ها وجود دارد این است که عده ای بعد از بازنشسته شدن دوباره به عضو هیئت علمی دانشگاه ها میپیوندند و فرصت شغلی جوانان گرفته میشود و من مخالف این موضوع هستم.
کاندیدای مجلس تصریح کرد: مدیریت منابع یکی از مباحث است و باید بدانیم چطور از فرصت ها خوب استفاده کنیم، سطح تولید ملی ما مشخص است، جمهوری اسلامی عموما بیشتر از درآمد نفتی و بعضی از منابع عمومی استفاده می کند، یکی از وظایفی را که مجلس به عنوان یک قانونگذار دارد نظارت بر اجرای قوانین است. با بعضی از تدابیر مدیریتی می توان هزینه ها را کاهش و رشد و توسعه را در جامعه گسترش داد.
آقازاده افزود: مبارزه با تورم زمینه ایی برای یک رکود، فرسایشی شده است. اگر مدیریت منابع را در دست افراد توانمند بدهیم می توانند در چالش های اقتصادی که موجود است، کمک کند.
وی گفت: اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را عملی کنیم باید منابع را به خوبی شناسایی کنیم
کاندیدای نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: مشکل ما در استان راهبردی است، عده ای به لحاط اولویت بندی تعیین راهبرد به اشتباه رفته اند، ما هم در تعیین راهبرد و هم در احرای راهبرد دچار مشکل هستیم.
آقازاده در پایان گفت: ما به عنوان یک مجرم پای میز مذاکره نشستیم و اگر مدیریت رهبری نبود، با یک فاجعه قراردادی مواجه می شدیم ، البته این تهدید همچنان وجود دارد.