کد خبر:۴۹۱۲۳۱
به همت جمعی از دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه پیام نور تهران غرب انجام شد

قرارگاه دانشجویی شهید دیالمه آغاز به کار کرد

قرارگاه دانشجویی شهید دیالمه به همت جمعی از دانشجویان رشته ی علوم سیاسی در دانشگاه پیام نور راه اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزای دانشجو، قرارگاه دانشجویی شهید دیالمه به همت جمعی از دانشجویان رشته ی علوم سیاسی در دانشگاه پیام نور تهران غرب راه اندازی شد.

 

پوریا پور ضیایی مسئول این قرارگاه دانشجویی گفت: با توجه به این که ما در برهه ای حساس از تاریخ کشور در تمام ابعاد قرار داریم. و پیچیدگی هایی که در تمام عرصه ها چند برابر شده است  و تشخیص حقیقت بسیار سخت، این دغدغه در ما دانشجویان ایجاد شد تا دینی که به این انقلاب داریم و رسالتی که بر روی دوش ما هست یعنی روشنگری و تبیین حقایق سیاسی و فرهنگی با توکل بر خدا  گام در این عرصه برداشته و قرار گاه فرهنگ و سیاسی شهید دیالمه را تاسیس کرده تا به حفظ و نشر  و تبیین دستاورد های انقلاب اسلامی بپردازیم.



وی افزود: اصول این قرارگاه دانشجویی به ترتیب به این شرح است: 1-اعتقاد و پایبندی به دین مبین اسلام و شیعه اثنی عشری.2-حفظ لبخند بر لبان مبارک حضرت حجت ابن الحسن عج و حضرت امام خامنه ای 3-پایبندی به اصول انقلاب اسلامی و ولایت فقیه ، عصبیت به اصول اولیه ی انقلاب.4-عدم تعهد به هیچ گونه حذب و جریان.5-استکبار ستیزی.6-عملکرد و موضع انقلابی.



این دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه پیام نور تهران غرب اضافه کرد که اهداف این قرارگاه شامل تحلیل و تبیین مسائل بنیادین  روز سیاسی و فرهنگی، روشنگری در این دو حوزه (سیاست،فرهنگ)، تولید محتوای سیاسی و فرهنگی با بهرگیری از فرهنگ و اصول اصیل انقلاب اسلامی، افزایش سطح علمی فرهنگی و سیاسی جامعه (الویت جامعه ی دانشگاهی) و نشر اصول و محتوای ناب انقلاب اسلامی می باشد.



پورضیایی در ادامه به زمینه های فعالیت قرارگاه دانشجویی شهید دیالمه اشاره کرد: انتشارنشریه مقاله پژوهشی برگزاری کارگاه ها همایش ها سمینار ها و کلاس های آموزشی، انتشار محتوا در فضای مجازی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار