به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، صادق حسینی، فرمانده سپاه امیرالمومنی (ع) روز گذشته در اختتامیه جشنواره علمی- کاربردی سازمان بسیج دانشجویی ایلام که در دانشگاه ایلام برگزار شد، ضمن تقدیر از تمام آحاد جامعه به ویژه مردم ایلام برای حضور پرشور در انتخابات، گفت: بیشینه توجه به مردم به امام (ره) و رهبر انقلاب برمی گردد، چه بسا انقلاب، عبور از جنگ، اداره کشور و گذر از حوادث مختلف با تکیه بر اداره مردم بوده است.
وی برگزاری رفراندوم، تصویب قانون اساسی، به همه پرسی گذاشتن آن و برپایی انتخابات مختلف در طول عمر انقلاب را در راستای توجه به ملت و برپایی حکومت مردم سالار عنوان کرد و افزود: قدوم مردم ایران را بر دیدگانمان می گذاریم به کاندیداهایی که توانستند اعتماد مردمم را به خود جلب کنند تبریک می گوییم، بدون شک که مردم خالق این زیبایی بودند امیدوارم مجلس آینده بتواند هدفمند، قدرتمند و بدون سیاسی کاری پیگیر مطالبات مردم باشد.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) به متن درج شده در روزنامه تمپو اندونزی در دهه ۶۰ مبنی بر آرزوی رهبر ایران اشاره کرد و ادامه داد: در این روزنامه درج شده است: «بزرگترین آرزوی من این است که مردم ایران از ظلم نجات پیدا کنند، صاحب کشوری آگاه، مستقل، دارای نظام اسلامی که در آن حقوق انسان ها به آنچه اسلام دستور داده است حاکم شود، امید که تغییر، سعادت انسان ها برای همه ملت باشد». رهبر معظم انقلاب نیز در دهه ۹۰ فرمودند: استقلال کشور، تدین و پایبندی به اسلام، مبارزه با استکبار، مسئله فلسطین، موضوع معیشت مردم و رفع فقر خطوط اصلی جمهوری اسلامی هستند که از ترکیب آن ها هندسه جمهوری اسلامی به وجود می آید».
حسینی تصریح کرد: اینکه رهبر می فرمایند: «آراء مردم حق الناس است» برای این است که از ظرفیت مردم برای خود مردم استفاده کنیم، دموکراسی دینی پایه های بسیار قوی دارد، بدون شک کشور در دوران هشت سال دفاع مقدس از نیروهای سازمان یافته و تشکیلاتی محروم بود، سه میلیون داوطلب مردمی برای شرکت در جنگ بسیج شدند و سنگین ترین عملیات های نظامی را انجام دادند.
وی به تاکیدات رهبر مبنی بر تولید علم و جنبش نرم افزاری اشاره کرد و گفت: در این سه دهه انقلاب اسلامی پیشرفت های خوبی کرده ایم، اعزام و ارسال موجود زنده به فضا حاصل تراوشات فکری قشر دانشگاهی می باشد، اگر ما به خودمان تکیه داشته باشیم حتما پیشرفت خواهیم کرد. سد دز به عنوان بزرگترین سد ایران تا پیش از انقلاب به علت کمبود نیروی متخصص توسط کمپانی های اروپایی ساخته شد؛ اما اینک مدیریت شرکت های مطرح دنیا در دست ایرانیان می باشند.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) با اشاره به کلام رهبر، تعامل میان حوزه و دانشگاه را مستلزم ارتباطات مستحکم تر دانست و ادامه داد: سیستم علمی در ایران باید ۱۰۰ درصد اسلامی- ایرانی شود، به ارتباط میان علم و صنعت بپردازیم، پژوهش های صورت گرفته صرفا کاغذی نباشند، دانشگاه در تربیت انسان های توانمند، کوشا باشد. به خاطر داریم که یکی از دانشجویان مشهدی در عملیات کربلای ۵ تک تک سنگرهای عراقی را بررسی و کتاب هایشان را جمع آوری می کرد وقتی با واکنش ما مبنی بر عربی بودن واژگان کتاب ها مواجه شد، گفت: می خواهم صحنه جهاد و علم را با یکدیگر عجین کنم.
حسینی به تداوم تعلیم و تعلم در پشت جبهه توسط آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: کلاس ها در ساعات بعد از ظهر برگزار می شدند، شب نیز درس ها مرور می شدند، چه جوان هایی که پس از دوره های جنگ یا اسارت به حفظ قرآن و نهج البلاغه مبادرت می ورزیدند، بسیاری از اسیران ما که تا پیش از آزادی مدرک دیپلم داشتند بعد از بازگشت به وطن علم خود را تا مدارج عالی ارتقا بخشیدند.