کد خبر:۴۹۲۹۱۲
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:

شبکه جامع دانشگاه‌های خراسان رضوی مقدمات ورود به مشهد ۲۰۱۷ را دنبال می‌کند

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی گفت: در تلاش هستیم تا مقدمات ورود مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام را با تشکیل شبکه جامع دانشگاه‌های خراسان رضوی دنبال کنیم که دانشگاه پیام نور استان به عنوان کارگروه فرهنگی و اجتماعی در این شبکه در حال فعالیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، محمد علی داوریار امروز در افتتاحیه سومین همایش ملی زبان شناسی و آموزش ادبیات فارسی در تالار اجتماعات هتل پارس مشهد گفت: دانشگاه پیام نور در حقیقت یک ابر دانشگاه است که دارای بیش از 800 هزار دانشجو و چهار هزار عضو هیات علمی در سطح کشور می‌باشد.

 

وی ادامه داد: این دانشگاه در سطح کشور دارای بیش از 550 واحد و مرکز است که از این تعداد واحد، سهم خراسان رضوی 32 مرکز و  750 کارمند و 250 عضو هیات علمی است.

 

 رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی ادامه داد: دانشگاه پیام نور یکی از مظلوم ترین دانشگاه‌ها در کشور است که تلاش دارد در استان خراسان رضوی با وجود تمام مشکلات، مقدمات ورود مشهد به جایگاه خود در سال 2017 را فراهم آورد.

 

داوریار بیان داشت: ما در مشهد تلاش داریم تا با برگزاری این گونه همایش‌ها مقدمات ورود به مشهد 2017 را ایجاد و در این راستا تمامی دانشگاه‌های خراسان رضوی به نوعی وارد عمل شده‌اند.

 

رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی به ایجاد شبکه جامع دانشگاه‌های خرسان رضوی اشاره داشت و افزود: در تلاش هستیم تا مقدمات ورود مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام را با تشکیل شبکه جامع دانشگاه‌های خراسان رضوی دنبال کنیم که دانشگاه پیام نور خراسان رضوی به عنوان کارگروه فرهنگی و اجتماعی در این شبکه در حال فعالیت است.

 

وی ادامه داد: بحث زبان شناسی که موضوع اصلی این همایش است توانسته خود را حتی در رشته حقوق و جزا نشان دهد و به خوبی می‌توان دید که چگونه علائم ویرایشی و گفتاری در زبان فارسی در مشخص کردن جایگاه متهم و یا طرفین دعاوی تاثیر گذار است.

 

داوریار به نگاه قرآن در معرفی جایگاه زبان اشاره و بیان کرد: در قرآن کریم در آیه «الرحمن علم القرآن و علم البیان» خداوند مهربان به بیان و اهمیت آن در زندگی انسان اشاره می‌کند که چگونه با آموختن سخن گفتن به انسان موجبات خیر و یا شر را برای وی ایجاد می‌کند.

 

وی بیان را حاصل تلاش چندگرم گوشت در داخل دهان دانست و گفت: خداوند بیان و نحوه ابراز آن را در زندگی انسان تاثیر گذار دانسته و می‌فرماید: هرچه را دوست دارید و هر گونه که میخواهید نگویید، که این نکته نشان می‌دهد شیوه بیان و نوع بیان در زندگی انسان تاچه اندازه دازای اهمیت است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار