محمد رمضاني عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي مشهد در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اظهار داشت: در قرنهای پیش كه تمدن كشورهاي اسلامي رو به پيشرفت بود علم پر اهميت بود اما در حال حاضر اين كشورهاي غربي هستند كه پيشتاز علم شدند و در گذشته اين جايگاه متعلق به كشورهاي اسلامی بود.
وي گفت: كشورهاي غربي قبلا يا دنباله رو ما بودند و يا اصلا علمي نداشتند اما متاسفانه به دلايل تاريخي روند برعكس شده و اين كشورهاي غربي هستند كه در اين شرايط سردمدار علم شدند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكي مشهد با بيان اينكه شرايط فعلي علم و فناوري در جهان اسلام نامناسب است عنوان كرد: کشورهای اسلامی متاسفانه جايگاه خوبي در زمینههای علمی و فناوری ندارند و به طور عمده مصرفكننده توليدات علمی كشورهاي غربي هستند.
رمضاني بيان كرد: براي بازگشت به عصر طلايي علمی جهان اسلام باید به همت جمعي تکیه كرد و با توجه به نيروي انساني قوی كشور بايستي يك برنامه راهبردی و مدون نوشته شود.
وي تاکید کرد: اميدواريم شاهد آن باشيم كه كشورهاي اسلامي همانند ساليان بعد از صدر اسلام به عنوان مرجع علمي مطرح شوند و جايگاه درخشان خود را كسب كنند.
این استاد دانشگاه داروسازي افزود: اعطای جوایز علمی، حس خوبي را در روحيه محققان و دانشمندان ايجاد ميكند و این تقدير باعث ایجاد انگیزه در آنها میشود.
محمد رمضاني با اشاره به جايگاه جايزه مصطفي(ص) اذعان كرد: وجود چنین جايزهاي براي دانشمندان جهان اسلام لازم بود كه جايزه مصطفي(ص) از سال قبل معرفي شد و اولين جايزه را به دو دانشمند برجسته جهان اسلام اهدا كرد.
این استاد دانشگاه در پایان تصریح کرد: هدف از اعطای جایزه مصطفی(ص) تكريم علم و فناوري است و براي دانشمندان اسلامي و جوانانی فعال در محيطهاي علمي، ایجاد انگیزه میکند.