آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۰۸۱۰
در نامه‌ای به رئیس صدا و سیمای استان فارس؛

فضای منطقی مناظره نامزدهای دوره دوم انتخابات را فراهم کنید

بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در نامه‌ای خطاب به ریاست سازمان صدا و سیما استان فارس گفت: فرصت مناظره داوطلبین مجلس شورای اسلامی در فضایی منطقی را ایجاد کنید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در نامه‌ای خطاب به ریاست سازمان صدا و سیما استان فارس در خواست ایجاد فضای مناسب جهت مناظره انتخاباتی دور دوم انتخابات کردند.


 متن نامه به شرح زیر است:


«صدا و سیما را دانشگاهی برای تدریس اصول اسلام انقلابی بدانید.»


امام خامنه ای


ریاست محترم سازمان صدا و سیما استان فارس جناب آقای مهندس سهرابی


سلام علیکم


امروز که با عنایت حضرت حق و مدیریت رهبر فرزانه انقلاب(حفظه الله) انتخابات مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری  ۷ اسفند را با مشارکت قابل قبول پشت سر نهادیم و مرحله دوم انتخابات را پیش رو داریم لازم دیدیم تا نکاتی را پیرامون بهبود شور و نشاط انتخاباتی در مرحله دوم و کمک شایان به انتخاب اصلح را با جنابعالی در میان نهیم.


بی شک شما به نقش صدا و سیما در سامان دادن به فرهنگ و افکار جامعه و بیان حقایق واقفید و بدون تردید یکی از حساس‌ترین و مهم‌ترین مقاطع نقش آفرینی صدا و سیما در هنگامه انتخابات است که صدا و سیما فرصت می‌یابد تا عمل به آیه "فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ" را در کارنامه خود ثبت نماید ، از همین رو عموم جامعه از این نهاد ملی توقع دارد تا زمینه مساعد شنیدن و نقد نظرات داوطلبین دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی را فراهم آورد.


 فلذا انتظار بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از جنابعالی به عنوان عالی‌ترین مقام سازمان صدا و سیما در استان فارس آن است که با فراهم آوردن فرصت مناظره داوطلبین مجلس شورای اسلامی در فضایی منطقی بار دیگر ضمن بهبود شور و نشاط انتخاباتی، آغازگر مناظرات منطقی در سیمای استان باشید.


در صورت عدم امکان برگزاری مناظرات انتخاباتی نیکو است دلیل عدم برگزاری را به عموم مردم استان فارس اعلام نمایید. منتظر پاسخ شما در این خصوص هستیم.


و من الله توفیق


بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار