کد خبر:۵۰۵۲۴۸
عباسی در همایش «به نام اسلام، به کام لیبرالیسم»:

باید مردم را نسبت به منحط بودن سیستم فعلی بانکی هشیار کنیم

کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به اینکه باید مردم را نسبت به منحط بودن سیستم فعلی بانک و بورس جهان، هشیار کنیم، گفت: دانشجویان مواظب لایه‌های مخفی ربا در زندگی خود باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ حسن عباسی در همایش «به نام اسلام، به کام لیبرالیسم»، که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم معارف و قرآن کریم در قم برگزار شد، گفت: حرف اصلی در دنیای امروز جدایی اقتصاد از دین است و کار مدرنیته همین بود. خطرناک‌ترین پروژه برای جامعه‌ دینی، سکولاریزه کردن اقتصاد است.

 

وی با اشاره به اعتراض مراجع تقلید از سیستم بانک ربوی، افزود: مطلق دروس اقتصادی دانشگاه، تقابل ذاتی با دین دارد و مبنای علوم اسلامی غربی است.

 

عباسی ادامه داد: برای ایجاد تمدن نوین اسلامی، بالغ‌ بر ۲۰۰ انقلاب در حوزه‌های مختلف فرهنگی, صنعتی، علمی و اقتصادی نیاز داریم.

 

وی بابیان اینکه در غرب، شاهد تمام انقلاب‌های اشاره‌شده بودیم، گفت: غرب در حوزه‌ اقتصاد ده‌ها انقلاب کرده است.

 

رئیس اندیشکده یقین بیان داشت: وظیفه‌ موسسه‌ ما، تربیت دکترین شاخص برای ۱۴۰ زیرنظام اصلی کشور و ارائه الگوی جایگزین برای ساختارهای فعلی است و طبیعتاً باید بگوییم که چه چیزی نباید باشد و چه چیزی باید باقی بماند.

 

وی ادامه داد: باید مردم را نسبت به منحط بودن سیستم فعلی بانک و بورس جهان، هشیار کنیم.

 

عباسی به دانشجویان هشدار داد که مواظب لایه‌های مخفی ربا در زندگی خود باشند و گفت: از خواهران و برادران حاضر در جلسه خواهش می‌کنم که زندگی را ساده شروع کنید.

 

وی همچنین افزود: ۷۰ درصد دانشجویان ما را دانشجویان دختر و ۳۰ درصد را دانشجویان پسر تشکیل می‌دهند.

 

عباسی بابیان اینکه ایران از لحاظ نسبت تعداد دانشجویان دختر به پسر در دنیا دارای رتبه اول است، افزود: یکی از مؤلفه‌های اقتصاد قرآنی این است که معیشت خود را در بُعد شخصی، به صورت قرآنی بپرورانیم و تا می‌توانیم اسیر وام‌ها نشویم و به اندازه‌ی درآمد خود خرج کنیم.

 

رئیس اندیشکده یقین بیان داشت: مهم‌ترین کمک دانشجوی علوم قرآنی این است که قرآن را از مهجوریت خارج کند و ادبیات قرآن را در نظام سازی وارد کند.

 

وی در پایان یادآور شد: امام (ره) فرمود: «اگر در بانک ما ربا بماند، جمهوری ما اسلامی نیست؛ پول نباید کار کند.» متأسفانه در مجموعه‌ی نهادهای کلان مالی ما، پول کار می‌کند و خود پول خریدوفروش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۸
شکایت جدید دولت تدبیر از ایشون به کجا رسید؟؟؟ خواهشا اطلاع رسانی کنید
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۸
آقای دکتر با حرف که کاری پیش نمیره!شما و مراجع محترم فقط میفرمایید که بده. خب لطفا خوبه رو نشون ما بدید که قابل اجرا باشه ما مگر بیمار باشیم که استفاده نکنیم. اگر اسلام فرموده بده حتما خوبش رو معرفی کرده. قابل اجرا شدن هم هست؟!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار