به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، اولين كارگاه آموزشي سال جديد با عنوان «مهارتهاي زندگي و خودآكاهي» ويژه دانشجويان به همت انجمن علمي علوم تربيتي در دانشگاه پیامنور سروستان برگزار شد.
در اين كارگاه به موضوعاتي چون تعريف ارتباط، اصول شش گانه ارتباط، موانع ارتباطي و چگونگي گذر از آنها، شيوههاي برقراري ارتباط، جلوگيري از شكست، خودآگاهي و اعتماد به نفس توسط آقاي عبدالمهدي جباري عضو هيئت علمي دانشگاه پرداخته شد.
عبدالمهدي جباري، عضو هيات علمي دانشگاه پیامنور سروستان دراین کارگاه بیان داشت: ارتباط، مجموعهاي از مهارتها است كه مهمترين آن درك نقطه نظرهاي طرف مقابل و تفهيم نقطه نظرهاي خويش است.
وي با بيان اينكه برای درک درست دیگران، نياز به مهارت دقيق گوش كردن است، خاطرنشان کرد: بخشي از سوء تفاهمها در محيط كار و خانه، ناشي از خوب گوش نكردن است.
عضو هيت علمي دانشگاه پیامنور سروستان با اشاره به اصول ۶ گانه در برقراري ارتباط تصریح کرد: كنار آمدن با فشارهاي زندگي و كسب مهارتهاي فردي و اجتماعي، همواره بخشي از واقعيات زندگي انسان بوده و در ادوار متفاوت زندگي او به اشكال گوناگوني تجلي يافته است.
جباري در ادامه افزود: در دوره كودكي تعارضها جلوه چنداني ندارند اما با افزايش سن و هنگام مواجهه با دشواريها بويژه سنين نوجواني و جواني، كشمكش دروني و محيطي بيشتر تظاهر پيدا ميكند.
وي در خصوص موانع ارتباطي و چگونگي گذر از آنها خاطرنشان کرد: براي برقراري ارتباط موثر ابتدا بايد موانع ارتباطي را شناخت سپس با تمرين و ممارست آنها را از بين برد.