کد خبر:۵۰۹۲۳۳

دانشگاه زنجان میزبان کودکان سندروم داونی شد

جشن پیامبر مهربانی‌ها در حمایت از کودکان سندروم داونی در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، جشن پیامبر مهربانی ها در حمایت از کودکان سندروم داونی در سالن غدیر دانشگاه زنجان برگزار شد.

 

در این برنامه که به همت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان و کانون خیریه مهر این دانشگاه برگزار شد، جمعی از کودکان سندروم داونی در این دانشگاه حضور پیدا کردند.

 

این جشن بزرگ با هدف تغییر ذهنیت مردم نسبت بیماران سندروم داونی برگزار گردید و در خلال برنامه بارها تاکید شد که بیماران سندروم داون، استعدادهایی در هنر و ورزش و غیره دارند که می توان آنهارا پرورش داد.

 

در این برنامه آزاده عباس زاده، رئیس بنیاد خیریه دیوار 47 در سخنانی تصریح کرد:تفاوت بیماران سندروم داونی با سایر افراد در یک کروموزم اضافی است که ما آنرا کروموزوم مهربانی نامیده ایم.

 

وی افزود: بنیاد خیریه دیوار 47 خدمات مشاوره ای و گفتار درمانی کاملا رایگان به بیماران سندروم داونی ارائه می کند ولی متاسفانه درحال حاضر مراکزی در کشور فعالیت می کنند که هزینه های بالایی را برای این کار دریافت می کنند

 

در ادامه نور بهمنی مسوول موسسه توان بخشی حیات نیز در سخنانی خاطرنشان کرد: دیدگاه غلط بعضی از مردم نسبت به بیماران سندروم داونی باید تغییر کند و این بیماران نباید مورد تمسخر واقع شوند.

 

همچنین به رسم مراسمات موسسه دیوار 47 ، یکی از دیوارهای دانشگاه زنجان به عنوان یادگاری توسط هنرمندان سندروم داونی نقاشی شد و تابلوی یادبود دیوار 47 بر روی آن نصب گردید

 

در خلال برنامه نیز گروه تواشیح حبل المتین که برگزیده مسابقات بین المللی رضوی بودند در چندین نوبت به اجرای برنامه پرداختند که با استقبال فراوان دانشجویان همراه گردید.

همچنین مهدی مرادی از خوانندگان جوان کشورمان نیز سرودهایی اجرا کرد که واکنش های مثبت دانشجویان نشان از رضایتمندی نسبت به این بخش از برنامه بود.

 

اجرای استند آپ کمدی برای کودکان و دانشجویان نیز از قسمت های دیگر این برنامه بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار