اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسن عباسی به دعوت بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران در این دانشگاه حضور یافت و سخنرانی کرد.
حسن عباسی گفت: امروز شهدای مدافع حرم، شهدای جهانی مبارزه با تکفیر هستند و نام لشگر ۲۵ کربلای مازندران بعد از گذشت حدود ۳۰ سال، بر زبانها جاری می شود.
وی افزود:۳۰ سال پیش وقتی در کربلای ۵ و قبل از آن در سال ۶۴ در والفجر ۸، لشکر ویژه ۲۵ کربلا حماسه عظیمی را در عبور از اروند و آزادی فاو و نبرد کنار دریاچهنمک آفرید، امروز هم در صحنه منازعات منطقهای با تروریستهای تکفیری که یک سازوکار تمدنستیز و زنستیز و اسلامستیز را از خودشان ارائه میکنند، فرزندان رشید سپاه کربلای مازندران، حماسه بین والفجر ۸ در سال ۶۴ در فاو را با حماسه نبرد در حلب و بهویژه در خان طومان ترکیب کردند.
رئیس اندیشکده یقین تصریح کرد: از دیماه ۹۲ تا مردادماه ۹۴ در طول ۲۰ ماه ۱۸۰ هزار میلیارد بورس کشور از دست رفت و این به معنای ۶۰ برابر اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی است، چرا کسی جواب نداد این ۱۸۰ هزار میلیارد در کجا هزینه شد و چرا عدهای تنها مردم را با برجام سرگرم میکنند و اصل موضوع را پنهان میکنند.
عباسی ادامه داد: ما را از کشتن و دادگاه و... نترسانید. باید این ربا از درون این دولت و حکومت برچیده شود، وزیر ربوی باید از این مسئولیتها عزل شود. به بیگانه امید نبندید تا بزرگان فقهی و کلامی، کلمه «دیوث سیاسی» را در تذکر قائده نفی سبیل را به کار نبرند.
اساتید اقتصاد غرب تاکید کردند که علم اقتصاد سقوط کرده است
وی با اشاره به اینکه مملکتی که چهار میلیون ۶۰۰ هزار دانشجو دارد و اساتیدش آن همراهی لازم را با جامعه ندارند و باید پاسخگو باشند، متذکر شد: وقتی هزار استاد دانشگاه غربی نامه مینویسند که علم اقتصاد سقوط کرده است، شما یک استاد اقتصاد در جمهوری اسلامی پیدا نمیکنید که سقوط علم اقتصاد را بپذیرد.
رئیس اندیشکده یقین بیان داشت: مهمترین پایگاه اطلاعرسانی اقتصاد جهانی نقشه منتشر میکند و بدهی جهان را ۶۰ تریلیون دلار عنوان میکند، اما ما درهای اقتصادی کشور خود را باز کردیم تا کشورهایی که دچار بحران اقتصادی هستند، بتوانند خود را از بحران نجات دهند.
این مسئول خاطرنشان کرد: این کشورهایی که پس از برجام هر روز به ایران رفتوآمد میکنند، نه از سر دلسوزی و برای پیشرفت ایران، بلکه برای نجات کشورهای خود از بحران وارد ایران میشوند.
ایران در برجام گول خورد، تحریم دلار برداشته نشود عملا یعنی هیچ!
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به موضوع برداشته نشدن تحریمها پس از برجام و دور خوردن ایران از آمریکا گفت: آن روی این کار را انجام ندادند، امروز سیف رفت آمریکا و گفت تقریبا هیچ چیزی نصیب ما نشد و وزیر خزانهداری هم گفت ما هیچ قولی در این خصوص ندادیم و درست هم گفت.
عباسی با بیان اینکه اگر آن روز دولت به حرف منتقدان گوش میداد، امروز سرش کلاه نمیرفت، اضافه کرد: آن روزی که وزیر انرژی آمریکا با صالحی سر چگونگی پر کردن راکتور اراک بحث میکرد، رئیس بانک مرکزی ما هم باید میرفت سر یوترن چانه میزد، که متاسفانه در اینجا سر ایران کلاه رفت.
رئیس اندیشکده یقین ادامه داد: باید در توافق هستهای به برداشتن یوترن یا دوربرگردانها تأکید میشد که متأسفانه تحریمها برداشته نشد و یوترن باقی ماند که ای کاش عکس این موضوع انجام میشد.
این مسئول با بیان اینکه در صورت برداشته نشدن «یوترن» معاملات با ایران باید از چرخه نظام آمریکا عبور کند، تصریح کرد: آمریکا لیستی از مراودات و کالاها دارد که رهبری در دیدار اخیر با کارگران این کار آمریکا را ایرانهراسی اقتصادی نام نهادند.
عباسی یادآور شد: سه گروه شامل «افراد حقیقی»، «شرکتها، بانکها» و «کمپانیها و دولتها» در «یوترن» تحت فشار خواهند بود و در صورت برداشته نشدن یوترن در اقتصاد ایران اتفاقی نمیافتد.