کد خبر:۵۱۲۹۴۰

برگزاری نشست تخصصی معماری در دانشگاه پیام‌نور سنندج

نشست تخصصی گروه معماری با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر علامه عبدالکریم مدرس دانشگاه پیام‌نور مرکز سنندج برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست تخصصی گروه معماری با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر علامه عبدالکریم مدرس دانشگاه پیام‌نور مرکز سنندج برگزار شد.

 

مدیر گروه رشته معماری در این سمینار گفت: معماری به عنوان اجتماعی ترین هنر بشری با فضای اطراف انسان مرتبط بوده و حضور فضا، بنا و شهر از گذشته تا امروز و در آینده، لحظه ای از زندگی روزمره آدمیان غایب نبوده و نخواهد بود.

 

البرز داوودی افزود: معمار برای خلق فضای زیبا نیاز به شناخت، اشرافیت، مدیریت معمارانه و انتخاب آگاهانه با بهترین سازوکار را دارد تا معماری معنوی طراحی و ساخته شود.

 

این عضو علمی بیان داشت: هر بنای زیبا با ترکیب فضا، انسان و الگوی رویدادهای فضای ساخته و طراحی می شود.

 

وی ادامه داد: سطح بار علمی در دانشگاه پیام نور مرکز سنندج بالا بوده و طرح نهایی و پایان نامه ها حتی در بسیاری از دانشگاه های برتر استان کیفیت دانشگاه پیام نور مرکز سنندج را نداشته و این حاصل کمک اساتید و پرسنل این مرکز بوده است.

 

پرویز اکبری از اساتید گروه معماری نیز در این نشست گفت: شهر و بنا در طول تاریخ بشری بستری مناسب برای تجسم بخشی به باورهای انسانی بوده است و در ایران اسلامی نیز، معماری و سبک زیبای ساخت و ساز در آن مورد توجه بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

وی ادامه داد: در سال های اخیر تعامل فضای عمومی اساساً کاهش یافته که این موضوع در حاشیه شهرها، جایی که امروزه اکثر شهرنشینان ساکن اند، بیشتر دیده می شود.

 

اکبری تصریح کرد: طراحان منظره و معماری های حومه شهر را با پیروی از سبک و سیاقی خاص برای نمایش یک اصل مرکزی و نیروی محرکه اش طراحی می کنند.

 

بافت های شهری در شکل گیری هویت و شخصیت موثرند

 

ایوب بهرامی از دیگر اساتید گروه معماری نیز با اشاره به اینکه جداره ها و فضاهای شهری یک مسئله مهم و حیاتی بوده، گفت: همین شهرها و جداره ها و بافت های شهری در شکل گیری شخصیت و هویت موثرند، در حالیکه در اکثر شهرها هیچ گونه نظم و هویتی در جداره های شهرها نمی بینیم.

 

وی در همین راستا ادامه داد: مردم باید این وظیفه را داشته باشند که به احیای معماری در خدمت زندگی مدنی بپردازند، تا معماری بتواند زیبایی های شهری را به نمایش بگذارد.

 

 بهرامی خاطرنشان کرد: مهمترین اصلی که دانشجویان معماری باید به آن توجه کنند مسلط بودن در طراحی سازه و اجرای آن می باشد.

 

لازم به ذکر است، در ادامه این نشت علمی، پنل تخصصی پرسش و پاسخ با حضور سخنرانان برگزار شد و دانشجویان سوالات خود را از افراد حاضر در پنل مطرح کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار