آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۷۹۹۵
در بیانیه‌ای اعلام شد

اعتراض بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رابطه با حضور جفری ساکس

بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رابطه با حضور جفری دیوید ساکس، مشاور آمریکایی دبیرکل سازمان ملل در این دانشگاه بیانیه‌ای صادر کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رابطه با حضور جفری دیوید ساکس، مشاور آمریکایی دبیرکل سازمان ملل در این دانشگاه بیانیه ای صادر کرد.

 

در قسمتی از این بیانیه تاکید شده است که دعوت برای سفر زنجیره ای و شبکه ای از افراد آمریکایی و اروپایی تحت عنوان کارشناس و متخصص و صاحب نظر در طی ماه های اخیر به کشور توسط دولت انجام می‌گیرد.

 

متن این بیانیه بدین شرح است:

 

بسم رب الشهداء و الصدیقین
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر
در رابطه با حضور جفری دیوید ساکس مشاور آمریکایی دبیرکل سازمان ملل

«در این جریان مذاکرات هسته‌ای، این توافقی که حالا نه در اینجا هنوز تکلیفش معلوم است، نه در آمریکا، نیّت آن‌ها این بود که از این مذاکرات و از این توافق، وسیله‌ای پیدا کنند برای نفوذ در داخل کشور. ما این راه را بستیم و این راه را به طور قاطع خواهیم بست. نه نفوذ اقتصادی آمریکایی‌ها را در کشورمان اجازه خواهیم داد، نه نفوذ سیاسی آنها را. نه حضور سیاسی آنها را، نه نفوذ فرهنگی آنها را. با همه‌ی توان -که این توان هم بحمدالله امروز توان زیادی است- مقابله خواهیم کرد؛ اجازه نخواهیم داد. در منطقه هم همین‌جور. در منطقه هم آن‌ها می‌خواهند نفوذ ایجاد کنند؛ حضور برای خودشان دست‌وپا کنند و اهداف خودشان را در منطقه دنبال کنند.»
امام خامنه ای در دیدار اعضای مجمع جهانی اهل بیت(ع)

 

سفر زنجیره ای و شبکه ای از افراد آمریکایی و اروپایی تحت عنوان کارشناس و متخصص و صاحب نظر در طی ماه های اخیر به کشور صورت می گیرد که گویا مراکز دولتی پیش قدم در دعوت از این افراد هستند و نه دانشگاه ها که بقول امام راحل اصلاح کشور را منوط به اصلاح دانشگاه دانسته اند.


ماه ها پیش "آلن گودمن"(از مرتبطین شناخته شده سازمان سیا در دولت کارتر)در قالب موسسه Institute of International Education(IIE) به همراه هیاتی امریکایی از دانشگاه‌های ایران بازدید و دیدارهایی با مسئولین چند دانشگاه مطرح در ایران داشت. موسسه مذکور در قالب حمایت از دانشجویان و اساتید در قالب برنامه های کوتاه مدت آموزشی و پژوهشی و نیز تمهدیداتی جهت سفرهای علمی کوتاه مدت اساتید و دانشجویان توافقاتی با مدیران دانشگاهی و آموزش عالی کشور بعمل آورد. لازم به ذکر است موسسه IIE در پلان راهبردی خود برنامه نفوذ در مراکز علمی ایران را در قالب برنامه 5 ساله سریع الوصول دانسته است و در این خصوص از حمایت شورای ایرانیان مقیم امریکا و نیز تعدادی از عناصر شناخته شده ایرانی تبار در ساختار راهبری این موسسه برخوردار است.


متاسفانه روند مذکور علیرغم هشدارهای رهبری آگاه انقلاب متوقف نگردید. بلکه چند روز اخیر شاهد حضور دیوید ساکس مشاور دبیر کل سازمان ملل و یکی از نزدیکان و مشاوران جرج سوروس، پدر انقلاب‌های رنگی در جهان در مهم‌ترین دانشگاه صنعتی کشور، دانشگاه صنعتی امیرکبیر بودیم. شخصی که به عنوان نظریه پرداز اقتصادی، تحت عنوان مهمان وزارت خارجه و ظاهراً فعال محیط زیست، دراین دانشگاه حضوریافت. از افتخارات کاری ایشان مشاوره به کسی است که جنایت‌های اقتصادی و فقر و بیکاری مردم اروپای شرقی، آمریکای لاتین و بطور مشخص به ورشکستگی اقتصادی نشاندن دولت ماهاتیر محمد در مالزی و بولیوی نمونه ای از دخالت جریان سوروس در امور کشورها به عنوان نماد کامل اقتصاد آزاد اما به واقع دخالت در تغییر حاکمیت با ابزارهایی نظیر شوک اقتصادی، فرهنگی و سیاسی به کشورهاست.


بررسی سابقه فرد مذکور و دیگر مدعوین، نمایانگر یک برنامه سازمان یافته وبرنامه ریزی شده و تدریجی و خزنده جریان نفوذ در ایران بخصوص در نهاد های دولتی و مراکز دانشگاهی می باشد. هر چند که نظام جمهوری اسلامی از بدو استقرار همواره دارای مناسبات بین المللی در اشکال مختلف بوده است، اما اساس این مناسبات استقلال وعزت وهویت ایرانی و اسلامی بوده است.


در شرایط کنونی، با نام ارتباطات بین المللی و حکایت تنها راه پیشرفت و رفع گره های کور اقتصادی از این راه، شاهد نوعی غفلت و کوتاهی دست اندرکاران و به فراموشی سپردن تاریخ مداخله نظام سلطه با مهره های چون روشو سوروس، روتی در عصر پهلوی، و این بار کارشناسانی چون ساکس در عصر حاضر باشیم.


اندیشکده‌ی «مرکز امنیت آمریکای جدید» در گزارش اخیر خود صراحتا به این موضوع اشاره می‌کند که ایالات متحده می‌بایست از فضای به‌وجودآمده از مذاکرات هسته‌ای با ایران استفاده کرده و شبکه‌ی حامیان غرب در ایران را فعال کند تا از این طریق، تغییرات سیاسی- فرهنگی در ایران به‌وجود آورد. این همان موضوعی است که می‌توان در گفتار دولتمردان آمریکایی از جمله باراک اوباما و جان کری نیز مشاهده کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار