اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح امروز نشستی با موضوع بررسی عملکرد اقتصادی دولت یازدهم «از اقتصاد مقاومتی تا حقوق های نجومی» ا حضور محمد سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور؛ سید مهدی فاطمی ابهری، نماینده دفتر تحکیم وحدت؛ حسین زینلیان، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان و مصطفی میرآخوری، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران در پاتوق رسانه های انقلاب اسلامی ببرگزار شد.
محمد سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در این برنامه گفت: آنچه که جمهوری اسلامی را از ما و بقیه کشورهای اسلامی متمایز کرده نوع رفتارش در سیاست خارجی اعم از تقابل با قدرت های استکباری و سبک زندگی و مسائل داخلیش می باشد.
وی تصریح کرد: امروز اگر دشمن بخواهد تغییری در نظام انجام دهد، دیگر قصد براندازی آن را نداشته و راحت ترین کار، تغییر رفتار نظام و قالب آن است.
سلیمی با بیان اینکه کشور اسلامی بودن به این نیست که تنها اسم اسلام را یدک بکشند، اظهار داشت: حوزه اقتصاد وسبک زندگی دو مقوله مورد تغییر در برنامه دشمنان انقلاب است؛ از لحظه ای که این نگاه که باید مستضعفین زیر چرخ های اقتصادی له شوند و یا سرمایه داران باید در بالایی ترین نقطه شهر زندگی کنند، شروع شد، تغییر رفتار با مردم کلید خورد و احساس می کنیم که دولت یازدهم به دنبال تشکیل طبقه جدید سرمایه دارانی که دارای نفوذ اقتصادی هستند، است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: دولت می خواهد طبقه ای از سرمایه داران را به وجود بیاورد که هم دارای قدرت و هم ثروت باشند؛ کسانی که با این دید بر سر کار بیایند، قطعا نمی توانند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند.
وی ادامه داد: کشور ایران در خلیج فارس منطقه و حوزه های بین الملل اهرم هایی دارد که به واسطه آن امروز می تواند شعار انقلاب اسلامی را سر بدهد؛ حال اگر افرادی بخواهند این اهرم های نظام را کم رنگ کنند، از آن چه چیزی باقی خواهد ماند؟
سلیمی قراردادهای IPC و محرمانه را از جمله مواردی دانست که می تواند اهرم های جمهوری اسلامی را کم رنگ کند، ادامه داد: برخی می خواهند در فرهنگ جمهوری اسلامی جا بیندازند که مدیران باید بالای شهر نشسته و یا اینکه حقشان است که پول های نجومی دریافت کنند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور افزود: به تشکل های دانشجویی می گویند زمانی که شما نقد می کنید مردم را از انقلاب دلسرد خواهید کرد؛ در سال 70 مدیرانی بر سر کار بودند که وقتی رهبر معظم انقلاب از آنها خواست حقوق های اندکی را برای گذراندن زندگی خودشان از بیت المال دریافت کنند، این افراد حاضر نبودند که حقوقی را بگیرند؛ انقلاب اسلامی ما چنین فرهنگی جهادی داشت.
وی با بیان اینکه مردم از انقلاب اسلامی دل زده بشوند بهتر از فریب دادنشان است، گفت: برخی می گویند انتقادات شما مردم را دلزده می کند، ولی باید بگوییم دلزدگی آنها بهتر از فریب دادنشان است. بحث دوم این است که چرا اشتباهات خود را به گردن نظام و رهبری می اندازید؛ شما هستید که برای خود کیسه دوخته اید. اگر تشکل های انقلابی نقد می کنند به دلیل این است که انقلابیون پای اشتباهات آقا زاده ها هزینه نخواهند کرد.
سلیمی با اشاره به اظهارات روز گذشته سراج مبنی بر اینکه با فشار حسین فریدون مدیر بانک رفاه با وجود داشتن تخلفاتی، به این سمت منصوب شده، گفت: زمانی که مردم این اخبار را می شنوند، ناراحت می شوند؛ نمی فهمیم معنی این فشار چیست. نهادهای حکومتی باید به طور جدی عمل کنند.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه دولت از همان ابتدا مشکلات را به گردن دولت قبل انداخت، بیان داشت: دولت به گونه ای برخورد می کند که گویا از حقوق های نجومی خبر ندارد. مگر می شود مدیری از فعالیت و دریافتی زیردستانش اطلاع نداشته باشد. اگر نمی دانستید؛ که یک بدبختی است و اگر می دانستید، وامصیبتا.
وی با اشاره به تبلیغات انتخاباتی روحانی گفت: آیا آن زمان که می خواهید انتخاب شوید، از میزان حقوق دریافتی تان چیزی به مردم می گویید. در آن زمان تنها ادعا دارید که نوکر مردم هستید.
سلیمی با بیان اینکه روحانی به افکار عموم آدرس غلط می دهد، گفت: روز گذشته رئیس جمهور به مناسبت هفته قوه قضاییه،می گوید که این قوه به دنبال مجازات عاملین سفارت عربستان است. حادثه سفارت عربستان کار اشتباهی بود، ولی آیا اولویت کشور رسیدگی به عاملین سفارت عربستان است؟ این گونه مسائل علایم بی تقوایی است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: اختراع واژه های خنده دار همچون عبور از رکود و تورم صفر درصد مردم را دلزده می کند. انتهای فیش های حقوقی را که بررسی می کنیم کارنامه درخشانی هم از این افراد دیده نمی شد؛ بهتر نبود این هزینه ها را خرج نخبگان کشور می کردند.
وی در انتقاد به دولت گفت: این دولت کاری کرد که رهبر معظم انقلاب به جای ارائه سیاست های کلان در جلسه با هیأت دولت، از میوه روی درخت و در حوزه آموزش عالی از عدم اجرای کنسرت در دانشگاه ها صحبت کند و خودشان ریز به ریز وارد عمل شوند.
سلیمی با بیان اینکه برخی در تبلیغ اقتصاد مقاومتی خباثت به خرج می دهند، گفت: راه برون رفت مسائل کشور شفافیت است؛ نباید مسئولی جرات کند که بالاتر از حدی دریافت کند. زندگی لوکس برای مسئولان تراز اول حرام است؛ گفتن این نکات بردن آبروی کسی نیست، بلکه حق مردم است.
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور خطاب به دولت گفت: فهم غلط خود را از اقتصاد مقاومتی اصلاح کنید. نهادهای قانونی کشور باید در حوزه مسائل جدی عمل کنند. مگر می شود در جمهوری اسلامی پرونده کلانی در عالی ترین سطوح کشور فاسد باشد و بعد بگوییم به ما فشار آوردند؛ این مرگ جمهوری اسلامی است.
وی با اشاره به اظهارات روز گذشته سراج مبنی بر فشار حسین فریدون و نقش آن در منصوب کردن مدیر بانک رفاه گفت: این خبر به گردن کسانی هم هست که باعث و بانی این گونه مسائل هستند؛ مگر آن زمان رسانه و محاکم قضایی را از شما گرفته بودند که به دلیل فشار؛ افراد مفسد را بر سر کار آوردید. این گونه موارد امنیت فکری مردم را می گیرد.
سلیمی گفت: خدا با جمهوری اسلامی عقد اخوت نبسته است. این نمی شود که در قالب نظام اسلامی اقدامات لیبرالی انجام دهیم، قطعا با سر به زمین خواهیم خورد. حال فرق ما با حکومت طاغوت چیست؟ اگر مسئولین به هزینه کردن از آبروی نظام عادت کنند، آینده خطرناکی در پیش روی کشورمان خواهد بود.