کد خبر:۵۲۳۶۶۹
باشگاه دانشجویان/

سخنان کامفیروزی ناراحتی ندارد...

اینکه فردی به صراحت از نظام و خود رهبر انتقاد کند و بالاترین مقام کشور هم با سعه صدر مثال‌زدنی و گشاده‌رویی با نقدها مواجه شده و حتی برخی از آن‌ها را بپذیرد؛ نه فقط خطر نیست، بلکه مایه مباهات برای نظام اسلامی است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی؛ این که فردی مقابل رهبری بایستد و به صراحت از نظام و خود رهبر انتقاد کند و بالاترین مقام کشور هم با سعه صدر مثال زدنی و گشاده رویی با نقدها مواجه شده و حتی برخی از آن ها را بپذیرد؛ نه فقط خطر نیست و نباید خاطرِ خاطرخواهان انقلاب را آزرده سازد؛ بلکه مایه مباهات برای نظام اسلامی است که تحمل پذیرش نقد مخالف را دارد و این البته الگویی برای سایر بخش های حکومت است. خاصه دولت محترم که چند روز قبل از ضیافت افطار رهبری دانشجویان و شبه دانشجویانی را به میزبانی افطار خود طلبید که در میان آنان حتی یک نفر از ۵ اتحادیه بزرگ و‌سراسری دانشجویی کشور که از قضا منتقد احوالات دولت تدبیر اند نیز، نبود.


و اما آن چه ناراحت کننده است اینکه با صحبت نماینده «نشریات دانشجویی» مقابل رهبری آن هم با چنین لحنی؛ علنا چنین وانمود می شود که این مواضع، موضع مجموعه نشریات دانشجویی کشور است؛ حال آن که با اطلاع می گویم که سهم نشریات دانشجویی متعلق به تفکر حزب الله در دانشگاه ها چه کمی و چه کیفی با جریان دگراندیش قابل مقایسه نیست. خاصه در سالهای اخیر که امت حزب الله به کارگیری و استفاده از ابزارهای رسانه ای را برای خود ضروری دیده است.


اما واقعیت آن است که جریان دگراندیش کم تعداد، اما پرهیاهو است؛ هرچند تعداد نشریات این طیف کم شماره است؛ اما نوعی وحدت رویه و مطالبه گری هم سو وجود دارد که به هم افزایی آنان کمک نموده، در حدی که خود را در کرسی های هیئت نظارت بر مطبوعات دانشجویی نشانده اند.

 

ناگفته نماند حمایت دولت حاکم و روسای دانشگاه ها از این طیف فکری در چندسال اخیر و نیز نوع مواضع رادیکال و تهاجمی آنها نسبت به برخی اصول و مبانی، آن هم درحالی که تشکل های دانشجویی انقلابی گاهی به غلط در دام توجیه گری و محافظه کاری افتاده و گاهی نیز به درست باید در قامت دفاع از ارزش ها برآیند؛ به بیشتر دیده شدن آنان کمک شایانی کرده است.


اما رصد مجموعه فضای نشریات دانشجویی یک حقیت تلخ را یادآور می شود که ما بچه حزب اللهی ها در بروز رسانه ای مان ضعیفیم؛ حتی خود مایی که فعالین نشریات و رسانه های جریان انقلاب محسوب می شویم؛ ولو آن که به حیث عدد متکثر باشیم و مسیر جریان سازی در فضای دانشجویی جز این نیست که در عین این تکثر، وحدت رویه داشته باشیم.

 

محمد حسن صادق پور-فعال دانشجویی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار