آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۵۸۸۵
رئیس دانشگاه رازی مطرح کرد

بی‌توجهی به ارتباط دانشگاه با صنعت در آیین‌نامه‌های ارتقاء

رئیس دانشگاه رازی گفت: آیین نامه‌های ارتقاء اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها تا کنون به گونه‌ای نبوده که شرایط برای ارتباط دانشگاه با فضای بیرون را مهیا کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد ابراهیم اعلمی آل آقا در جلسه ای با حضور رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی که در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه تاکنون آیین نامه های ارتقاء اعضاء هیات علمی دانشگاه ها بگونه ای نبوده که شرایط برای ارتباط دانشگاه با فضای بیرون را مهیا کند.

 

وی تاکید کرد: امروز ارتباط دانشگاه با فضای بیرون از دانشگاه یک دغدغه جدی است.

 

رئیس دانشگاه رازی افزود: در همین دانشگاه رازی ۳۳۰۰ نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی در مقاطع ارشد و دکتری داریم که بالغ بر یک هزار پایان نامه در سال توسط این دانشجویان تدوین و دفاع می‌شود.

 

وی گفت: این ظرفیتی است که اگر در مسیر ارتباط با بیرون شکل بگیرد، می توانیم روند توسعه جامعه را سرعت بخشیده و نقش خود را در تعامل با جامعه بیشتر ببینیم.

 

اعلمی آل آقا افزود: امیدواریم این مسیر با تمهیدات معاونت علمی ریاست جمهوری  و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری آماده و مهیا شود و انگیزه های جدیدتری در دانشگاه ها در میان دانشجویان و در میان اعضا هیات علمی بوجود آید.

 

وی تاکید کرد: به نظر می رسد توجه به شرکت های دانش بنیان و کارآفرین در دانشگاه ها باید مسیر هموارتری داشته باشد.

 

 اعلمی آل آقا تصریح کرد: محققین ما در مسیر شرکت های دانش بنیان هنوز آن حمایت لازم را از دولت دریافت نکرده اند و همچنان منتظر حمایت های بیشتری از دولت به ویژه در حوزه صندوق نوآوری و شکوفایی هستیم.

 

وی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که پژوهش‌های منطقه را مثل صنایع نفت و پتروشیمی تعمیق بیشتری ببخشیم و در مسیر کشاورزی و آب که مورد نیاز جدی استان است، تلاش های پژوهشی بیشتری را از سر بگیریم.

 

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم که تاثیرگذاری دانشگاه رازی را  در توسعه منطقه بیشتر از پیش داشته باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار