آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹۷۸۳
شوکتی عنوان کرد:

اعتراض خوابگاه‌داران به ساز و کار صدور مجوز/ ۸۰ خوابگاه غیردولتی به دلیل افزایش هزینه تعطیل شده!

رئیس اتحادیه خوابگاه‌داران غیردولتی گفت: ساز و کار در نظر گرفته برای صدور مجوز خوابگاه‌های غیردولتی مشکلاتی را برای خوابگاه‌داران ایجاد کرده که نسبت به این روند معترض‌اند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

علیرضا شوکتی، رئیس اتحادیه خوابگاه داران غیردولتی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص صدور مجوز خوابگاه‌های غیردولتی گفت: شورای نظارتی از مدیران دانشگاهی، معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و نماینده‌ای از صندوق رفاه تشکیل شده که این مجوزها را صادر می‌کند. با اینکه زمان زیادی از تشکیل این شورا گذشته، اما تاکنون مجوزی برای خوابگاه‌ها صادر نشده است؛ اگر هم مجوزی صادر شده، اعلام نکردند و این مشکلی است که هم خوابگاه داران را سرگردان کرده و هم به هزینه دانشجویان اضافه می‌کند.

 

وی افزود: خوابگاه داران به نحوه صدور این گونه مجوز معترض هستند، چرا که دانشجو به دنبال این است در خوابگاهی که مجوز دارد، اسکان پیدا کند، اما شورای نظارت اعلام کرد کسی که می‌خواهد مجوز دریافت کند به عنوان مثال در تهران باید 800 هزار تومان هزینه اولیه برای دریافت این مجوز پرداخت کند، در مرحله دوم نیز مبلغ 400 هزار تومان و هم چنین برای هر دانشجویی که در این خوابگاه ساکن می‌شود باید درصدی را به حساب شورای نظارت واریز کند؛ این بدین معناست که همه خوابگاه‌های سراسر کشور را شورای نظارت اداره می‌کند و عواید این خوابگاه‌ها به جیب شورای نظارت می‌رود.

 

شوکتی ادامه داد: با این روند صدور مجوز، هزینه‌ها برای دانشجو چند برابر می‌شود. البته گفته شده این دستورالعمل به صورت سه سال آزمایشی اجرا می‌شود، اما باید تجدیدنظری روی آن صورت گیرد. اعتراضمان را به وزارت علوم و ریاست جمهوری اعلام کردیم تا این قضیه پیگیری شود.

 

رئیس اتحادیه خوابگاه داران غیردولتی خاطر نشان کرد: اتحادیه برای رفاه حال دانشجویان تشکیل شده و این گونه نیست که بخواهد فقط طرف خوابگاه داران را بگیرد؛ بنابراین از دانشجویان نیز حمایت می‌کنیم و نباید هزینه اضافی به دانشجویان و خوابگاه‌دار تحمیل شود.

 

شوکتی یادآور شد: تاکنون 80 خوابگاه غیردولتی تعطیل شده و تعطیلی اکثر آنها نیز به خاطر همین هزینه‌هاست؛ که تقریبا به چند برابر افزایش پیدا کرده است.

 

وی ادامه داد: ساز و کاری که برای صدور مجوزها در نظر گرفته شده و بروکراسی که دارد، خیلی از خوابگاه داران را برای فعالیت در این حوزه منصرف کرده است. علاوه بر هزینه‌هایی که پرداخت می‌کنند، زمان صدور مجوز نیز بسیار طولانی شده و حتی مجوزها با اعمال سلایق شخصی نیز صادر نمی‌شود.

 

شوکتی گفت: در هر استانی دو دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر برای صدور مجوز خوابگاه‌های دولتی انتخاب شدند، اما مشکلات زیادی را برای خوابگاه داران ایجاد کرده؛ این در صورتی است که ما در سال‌های گذشته خوابگاه‌ها را در درجه بندی کردیم و نسبت به امکاناتی که خوابگاه‌ها دارند، هزینه دریافت می‌کردیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار