کد خبر:۵۳۱۹۳۶

تشکیلات قوی اقتصادی مسلمین می‌تواند شبکه جهانی صهیونیست را نابود کند

دهمین دوره تربیتی آموزشی منادیان حکمت، با موضوعات «غرب‌شناسی، انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی» در دو سطح ویژه برادران طلبه و دانشجو به همت بنیاد علمی فرهنگی حیات در استان مازندران برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهمین دوره تربیتی آموزشی منادیان حکمت همچون سنوات گذشته با حضور طلاب و دانشجویان فعال فرهنگی سراسر کشور با بهره‌گیری از اساتید صاحب‌نظر ملی و منطقه‌ای در استان مازندران برگزار شد.

 

حجت‌الاسلام پناهیان لزوم فعالیت اقتصادی در میان جوانان مؤمن را یادآور شد و نجات اقتصاد کشور را اهتمام به این امر دانست.

 

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه امروز در اختتامیه دهمین دوره علمی تربیتی منادیان حکمت که زیر نظر مؤسسه بنیاد حیات برگزار شد با بیان این‌که قرآن کریم به کار جمعی و تشکیلاتی اهتمام ویژه دارد، بیان داشت: در آیه شریفه «تعاونوا علی البر و التقوی» تقدم واژه بّر بر تقوا نشان از اهمیت عنصر برادری و محبت در جامعه اسلامی است.

 

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سخنان خود با اشاره به این‌که در مقابل مکاتب فکری غرب باید مکاتب دینی مطرح شود، گفت: البته مبارزه فکری در مقام نظر کافی نیست و باید در مقام عمل همت ویژه شود.

 

وی با بیان این‌که متأسفانه امروز مکاتب فکری الحادی با برنامه‌ریزی در میان جوامع مختلف به‌ویژه جامعه اسلامی در حال نفوذ کردن هستند، خاطرنشان کرد: بهترین راه جلوگیری از نفوذ این مکاتب انحرافی ترویج اندیشه‌های ناب دینی در جامعه است.

 

حجت‌الاسلام پناهیان کار تشکیلاتی را لازمه هر نوع فعالیت جمعی معرفی کرد و بیان داشت: نه‌ تنها از لحاظ اخلاقی بلکه از جهت معرفتی نیز باید وارد کار تشکیلاتی شویم.

 

این استاد حوزه و دانشگاه ضمن انتقاد از ضعف کار تشکیلاتی در میان نیروهای مذهبی تأکید کرد: ثمره تشکیل چنین دورهایی باید اعتماد نیروهای حزب‌اللهی به یکدیگر را در پی داشته باشد تا شاهد رشد و توسعه جامعه دینی باشیم.

 

حجت‌الاسلام پناهیان با توجه به این‌که نیروهای حزب‌اللهی می‌توانند زمام اقتصاد کشور را دست بگیرند، تصریح کرد: این عمل کار سختی نیست و تنها با یک برنامه‌ریزی اصولی و وحدت درونی می‌تواند محقق شود.

 

وی آزادی فعالیت مشروع اقتصادی در نظام جمهوری اسلامی را ظرفیتی بی‌بدیل خواند و افزود: ایجاد یک بنیاد اقتصادی منسجم و هدفمند در بین جوانان مؤمن و باانگیزه به‌یقین اقتصاد کشور را نجات خواهد داد.

 

حجت‌الاسلام پناهیان ظرفیت کار اقتصادی در جامعه اسلامی را دارای ظرفیت بالایی دانست و گفت: تشکیلات قوی اقتصادی مسلمین می‌تواند شبکه جهانی صهیونیست را نابود کند و این لازمه بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود است.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: صهیونیزم جمعیت کمی دارد اما پول و تشکیلات دارد و به‌واسطه همین تشکیلات متحد و منسجم پابرجا است و متأسفانه امروز بسیاری از مجامع بزرگ دنیا با پول‌های همین صهیونیست‌ها اداره می‌شود.

 

حجت‌الاسلام پناهیان با توجه به این‌که فضای سیاسی کشور نیز باید حالت تشکیلاتی بگیرد و از برگزاری پاتوق سیاسی خارج شود، تصریح کرد: امام خمینی(ره) نیز در متن کار تشکیلاتی به اهداف خود رسید و توانست یک نظام دینی را برپا کند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه در اهتمام به کار تشکیلاتی در جهاد فرهنگی نیز تأکید کرد و در بیان مؤلفه‌های کار فرهنگی بیان داشت: ساخت مدرسه‌ای در شأن  تربیت جوان مؤمن انقلابی از اولویت‌ها است که باید موردتوجه قرار گیرد.

 

درنهایت دوره تربیتی آموزشی منادیان ‌حکمت با سخنرانی دکتر محمد جبار پور دبیر بنیاد علمی فرهنگی حیات پایان یافت.

 

جبارپور با بیان این نکته که «تشکیلات سازی گمشده امروز ماست» گفت: اگر خودتان را می‌خواهید بسنجید که چقدر به ظهور کمک کرده‌اید، به میزان نقش‌آفرینی شما در نظامات اجتماعی شما در ظهور دخالت دارید. ‌با این ادبیات این جمله شهید آوینی معنا پیدا می‌کند که امام به ما آموخت انتظار در مبارزه است. با این ادبیات این جمله شهید بهشتی معنا پیدا می‌کند که می‌گوید به عرفا بگویید عرفان خانقاهش در ارتفاعات بازی‌دراز است.

 

وی در ادامه افزود: دین با در پستو نشستن‌ها محقق نخواهد شد و اگر ما به دین‌داری نرسیم به ظهور هم نخواهیم رسید مشکل ما این است که ما فهم اجتماعی در مسائل دین نداریم.‌

 

این استاد دانشگاه در ادامه بیان داشت: آیا این‌ زمانی که برای این جلسات و دوره‌ها  می‌گذارید احساس می‌کنید مثل زمان‌هایی است که در مجلس اباعبدالله هستید یا خیر. اگر این احساس را نداریم هنوز در درک  دین اجتماعی مشکل‌داریم.   

 

در پایان دبیر بنیاد حیات با اشاره به اینکه «ما باید این معرکه تمدن سازی و انقلاب اسلامی را جبهه‌ای بینیم» خاطرنشان کرد: وقتی این معرکه را به‌صورت یک جبهه‌ دیدیم قرار نیست همه ما لزوماً تک‌تیرانداز شویم، جبهه تدارکات‌چی و آشپز و راننده هم نیاز دارد، به میزان نیاز جبهه باید وارد جنگ شویم نه به حالی که ما داریم، عبدالحال نباشیم، عبدالله باشیم. این دین‌داری خودخواهانه‌ای که ما داریم در مقابل دین‌داری ایثار گرایانه‌ای است که باید باشد، ما اگر احساس دغدغه نکنیم به تشکیلات نمی‌رسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار