اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محمد قاسم سحاب، رئیس دانشگاه تفرش در گفتوگو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: در سالهای گذشته که دانشگاه تفرش تحت پوشش دانشگاه صنعتی امیر کبیر تهران بود، قرار بر افتتاح دانشکده هوا و فضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران در دانشگاه تفرش بود که بنابر دلایلی این کار انجام نشد.
سحاب اظهار کرد: در طول سه سال گذشته طرح ایجاد دانشکده هوا و فضا در دانشگاه تفرش مجددا پیگیری شد و امسال نیز با پیگیریهای بیشتر از سوی مسئولین شهرستان، مقدمات لازم برای احداث دانشکده هوا و فضا در حال سپری شدن است.
وی با بیان این مطلب که احداث آموزشگاه خصوصی خلبانی در دانشگاه تفرش می تواند مقدمه ای برای افتتاح دانشکده هوا و فضا در این دانشگاه شود، افزود: اقدامات لازم در خصوص ایجاد آموزشگاه خصوصی خلبانی که در این آموزشگاه دوره های ppr و cpr آموزش داده می شود، در حال انجام است. در این طرح، زمین از سوی دانشگاه تفرش واگذار و مابقی اقدامات و تجهیزات از سوی بخش خصوصی تامین می شود.
رئیس دانشگاه تفرش ادامه داد: نمونه این آموزشگاه خصوصی خلبانی در کشور، آموزشکده خلبانی در آبیک قزوین است. احداث این آموزشگاه خصوصی در تفرش حتی می تواند در توسعه گردشگری تفرش موثر باشد.
سحاب با اشاره به اخذ مجوز از سوی شورای تامین استان مرکزی مبنی بر افتتاح این آموزشگاه در دانشگاه تفرش، بیان کرد: مجوز شورای تامین استان مرکزی از مدارک لازم برای ارسال درخواست به سازمان هواپیمایی کشوری جهت اخذ موافقت اصولی است. با دریافت موافقت شورای تامین استان مرکزی و تکمیل مدارک بنابر دستورالعمل های خاص و در صورت تایید، موافقت اصولی صادر می شود. پس از صدور موافقت اصولی، ۶ ماه فرصت جهت احداث فرودگاه در دانشگاه تفرش وجود دارد.
وی افزود: پس از شش ماه، موافقت قطعی صادر و با تایید کارشناسان از محل فرودگاه، مجوز بهره برداری صادر می شود.
رئیس دانشگاه تفرش در خصوص برآورد هزینه های لازم جهت احداث این آموزشگاه خلبانی در دانشگاه تفرش گفت: بنابر برآوردهای اعلام شده به سازمان هواپیمایی کشوری، حدود ۵ میلیارد جهت احداث باند، ساختمان کنترل رادیویی و ایستگاه هواشناسی لازم است.
سحاب در خصوص تعداد هواپیماهایی که در این آموزشگاه مستقر می شوند، اظهار کرد: معلوم نیست؛ چراکه خرید هواپیماها برعهده بخش خصوصی است.
وی به مکان استقرار این آموزشگاه در دانشگاه تفرش اشاره و بیان کرد: در خصوص مکان یابی باید اقدامات کارشناسی انجام شود.
رئیس دانشگاه تفرش خاطرنشان کرد: با توجه به توپولوژی و شرایط کوهستانی شهر تفرش، امکان استقرار هواپیماهای سنگین مسافربری وجود ندارد ولی هواپیماهای سبک ۲ و ۴ نفره و اِیر تاکسی، بدون تشریفات پروازی و با تعداد مسافران محدود در تفرش می توانند پرواز کنند و حتی مسافران را در مدت زمانی کوتاه به شهرهای نزدیک انتقال دهند.