کد خبر:۵۳۹۶۶۱
رییس جمهوری چین:

پکن به شدت با استقرار «تاد» در کره جنوبی مخالف است

رییس جمهوری خلق چین در حاشیه اجلاس «جی ۲۰» و در ملاقات با سران کشورها گفت که پکن به شدت با استقرار سامانه موشکی آمریکایی تاد در کره جنوبی مخالف است و نمی‌تواند این موضوع را بپذیرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وی در جریان دیدار با رهبران کشورهای جهان از جمله رییسان جمهوری آمریکا و روسیه، روسای کشورهای عضو بریکس، نخست وزیر انگلیس و مقام های ارشد کشورهایی نظیر ترکیه و مصر تاکید کرد که باید تنش ها کاهش یابد.

 

وی که میزبان سران کشورها در شهر هانگ جو در شرق چین بود، افزود : استقرار این سامانه می تواند امنیت چین و کل منطقه را به خطر بیندازد.

 

«شی» یادآور شد که همه کشورها باید به دنبال جلوگیری از تنش ها، مقابله با رویارویی و پیشبرد همکاری ها باشند و به کاهش تشنجات منطقه ای و جهانی کمک نمایند.

 

رییس جمهوری چین گفت که اجازه نخواهد داد کشورهای غربی به بهانه حقوق بشر در امور داخلی چین مداخله کنند و اصولا مداخله در امور کشورها به این بهانه مورد قبول نیست.

 

وی در بخش های مختلف سخنان خود به همکاری های منطقه ای و از جمله در امور اقتصادی اشاره کرد و گفت که گروه «جی 20» و بریکس باید عدالت اقتصادی را مورد حراست قرار دهند.

 

همزمان چین اعلام کرده است که آمریکا باید استانداردهای دوگانه خود در برابر منازعات دریای جنوبی را کنار گذاشته و از جانبداری پرهیز کند.

 

این در شرایطی است که مسئولان کشورهای غربی در چین می گویند که این کشور باید به رای اخیر دیوان لاهه احترام بگذارد و در این میان باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا به چین هشدار داده است منازعات فزاینده دریای جنوبی برای پکن عواقبی خواهد داشت.

 

رییس جمهور چین در دیدار با رییس جمهور روسیه و نخست وزیر انگلیس همچنین در باره همکاری های دو کشور، امضای توافقات دوجانبه از جمله توافق تجاری با انگلیس گفت و گو کرده است.

 

در همین حال گزارش شده است که ولادیمیر پوتین و ترزا می رییس جمهور روسیه و نخست وزیر انگلیس هم در شهر هانگ جو چین در حاشیه اجلاس سران در باره سوریه گفت و گو کرده اند و مذاکرات خود را مثبت توصیف کرده اما گفته اند که هنوز برقراری صلح کامل در سوریه با مشکلات زیادی روبروست.

 

رییس جمهور چین در دیدار با رجب طیب اردوغان همتای ترک خود نیز با وی در باره مبارزه با تروریسم و همکاری در بخش انرژی گفت و گو کرد.


بسیاری از رسانه های چینی از جمله تارنمای چاینا ارگ گزارش کرده اند که چین با این دیدارها و برگزاری اجلاس جهان در واقع نمودی از راهبرد خود برای رهبری دنیا را به نمایش گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار