به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، رهبر معظم انقلاب امسال در دیدار خود با دانشجویان پیشنهاد سخنرانی فعالان دانشجویی پیش از خطبهها را مطرح کردند و فرمودند: «تحلیلهای دانشجویی تحلیلهایی باشد که مردم مطّلع بشوند. خب، یکی از کارهای آسان به نظر من این است که در سخنرانیهای قبل از خطبههای نمازجمعه یک برنامهریزی بکنند، دانشجوهایی که اهل حرف زدن هستند، از طرف جمع پشتیبانی بشوند، کمک بشوند، متنهای خوبی تهیّه کنند، بروند در نماز جمعه [بخوانند]. مثلاً قبل از خطبههای نمازجمعه -که حالا مسئولین میروند و صحبت میکنند- یک فصلی هم برای دانشجوها گذاشته بشود. فرض کنید نماز جمعهی یک شهری مثل تهران، مثل اصفهان، مثل مشهد، مثل تبریز، جای کوچکی نیست؛ یک دانشجو برود آنجا حرف بزند، یک عالَم مطلب بیان میکند؛ اینها چیزهای باارزشی است؛ یا مثلاً فرض کنید [نمازجمعهی] تهران. دشمن هم بداند تحلیل شما را؛ یعنی وقتیکه شما تحلیل کردید حادثه را، موضعگیری کردید، اعلام موضع کردید، دشمن هم مطّلع بشود؛ و مطّلع میشود، او زودتر از بعضی از دوستان مطّلع میشود.(23) منطقی و مستدل [هم] باشد؛ این حضور فکری است.»
در نماز جمعه این هفته استان تهران نیز 11 نفر از مسئولان بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران سخنرانی کردند. متن مهربد مهرافزا مسئول بسبج دانشگاه شهید بهشتی به عنوان سخنران پیش از خطبههای نمازجمعه نسیم شهر به شرح زیر است.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدا بر مردم غیور و انقلابی نسیم شهر و سلام و درود ویژه بر شهیدان حریم ولایت از جمله شهید والامقام سید محمد حسینی که ایشان و هم رزمانش از افتخارات این مرز و بوم می باشند. قطره قطره ي خون اینشهیدان است که سبب ایجاد جزیره امنیت و ثبات در منطقه و جهان گشته است.
تشکر ویژه دارم از نماینده محترم ولی فقیه نسیم شهر حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا محسن زاده که بهنداي رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه اي لبیک گفته و تریبون نماز جمعه را به تعبیر معظم له در اختیار جوانان مومن انقلابی قرار داده است.
به حمدلله و نعمت در کشوري زندگی می کنیم که تحت سایه ي ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا ثامن الحجج قرار دارد و جاي جاي این مملکت پر است از ابنا حضرت فاطمه سلام الله علیها که سبب فزونی نعمت و برکت این کشور هستند من جمله این شهر که به وجود منور امام زاده حسن (علیه السلام و تهیه)متبرك شده است که ایشان از فرزندان سبط نبی اکرم امام حسن مجتبی می باشند. نام مبارك حضرت و اینامام رئوف را بر زبان آوردم، امام حسن مجتبی (علیهالسلام) به کرامت و فروتنی و بردباري شناخته شده اند ومطالعه ي زندگی ایشان سراسر از پند و اندرز براي ملت و جامعه است که در سرزمین اسلامی زندگی می کنند.
یکی از مطالب که از این امام همام بیشتر سر زبان ها است، صلح حسنی حضرت می باشد که داراي مطالبآموزنده ي ظریف و فراوانی است. شرایط زمان به جایی می رسد که ولی خدا در زمین تنها می ماند و مانند پدرمظلومشان علی ابن ابی طالب که در صفین تن به صلح می دهد، بر اساس اقتضاي زمانه که به علت عدم حمایتجامعه از ایشان است مجبور به صلح می شوند.اما الحمد الله بعد از این پیچ هاي تاریخی سیرورت تاریخ به جایی می رسد که در سال 57 خداوند متعال نعمت
خدا را به ایران عطا می کند و ملت ایران به عکس مردم کوفه در پاسداري و حمایت ازاین نعمت الهی تا پايجان قدردان و شکرگزار هستند.
اما اخیراً دشمنان و حتی افراد غیر انقلابی درون نظام گمان می برند که این ملت با گذشت سالیان عمر اینانقلاب و نعمت الهی دیگر پشتیبان این راه نیستند و امام امت را با امام حسن مجتبی مقایسه می نمایند و بهیا همان FATF خود جرات می دهند معاهدات ننگینی را بر این ملت غیور تحمیل نمایند. من جمله قراردادگروه ویژه اقدام مالی (پولشویی).
قراردادي که هسته ي اقتصادي نظام را هدف گرفته است و هدف اصلی آنضربه زدن به ستون هاي انقلاب اسلامی و نهاد هاي انقلابی همچون سپاه پاسداران و ساقط کردن توان نظامیکشور است که با بیانات و فرمایشات مقام معظم رهبري امام خامنه اي (مدظله العالی) صریحا منافات دارد وبدانند که ملت ایران نسبت به شفاف سازي این مسائل، بر خلاف نظر برخی مسئولین که می گویند مطالبیفقط باید در کمسیون هاي تخصصی مورد بررسی قرار گیرد، حساس هستند تا مبادا گزندي به FATF مانندکیان و پیکره ي انقلاب اسلامی وارد گردد. چرا که عزت ملی که خون شهیدان براي آن ریخته شده است درمعرض تهدید است، ملت ایران ثابت قدم تر از گدشته براي حفظ موهبت الهی و عزت ملی تلاش می کنند ونخواهند گذاشت این مسائل به وقوع پیوندند.
علاوه بر موارد فوق یکی از مباحث جدي که مورد توجه مقام معظم رهبري بوده است مباحث و معضلاتفرهنگی است. می توان گفت فرهنگ روح جمعی جامعه ي اسلامی را تشکیل می دهد و به مثابه هوایی استکه ما استشمام می کنیم. باید دانست که با کارهاي نمایشی نمی توان تاثیر عمیقی ایجاد نمود، فرهنگ سازيکاري بلند مدت است و نیاز به زمان دارد. درست است به گفته برخی مسئولین نمی توان مردم را به زور شلاقبه بهشت فرستاد ولی نباید با سیاست گذاري هاي غلط زمینه ساز انحطاط فرهنگی و مستمسکی براي جریانسازي دشمنان فراهم ساخت و با دست خودمان درهاي جهنم را به روي مردم باز نماییم که نمونه ي اخیر و بارزآن کنسرت هاي برگزار شده به بهانه ي جلوگیري از آسیب هاي اجتماعی مثل اعتیاد و ایدز اشاره نمود و زمینههاي ایجاد شده ي نامشروع در اماکن عمومی با ادله هاي شاز غرب گرایانه و قص علی هذا که باید دانستدشمن با بهره گیري از نفوذ و با مهندسی معکوس در مقابل گفتمان فرهنگی ما جبهه ایجاد کرده است.
این مسئله آنقدر مهم و حائز اهمیت است که مشمول به مرور زمان نمی شود. مقام معظم رهبري حضرت امامخامنه اي (مدظله العالی) از تعابیري مانند جنگ نرم، ناتوي فرهنگی، تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگیاستفاده می کنند و زمانی که فتوحات دشمن محقق شد، تعبیر ولنگاري فرهنگی را به کار می برند که این یعنیهمان نفوذ فرهنگی و ورود دشمن به درون نظام فرهنگی و اجتماعی جامعه ي ما است. البته یکی از راه هايدشمن سکولاریزه کردن جوانان مومن و انقلابی است. جوانان انقلابی ما باید در صحنه هاي اجتماعی و اماکنعمومی و تفریحی حضور موثر داشته باشند. زیرا دشمن توانایی جریان سازي خود را با حضور جوانان مومن ما از
دست خواهد داد.