آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۴۱۳۰
مسئول نشریات بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان:

عدم نظارت صحیح دستگاه‌های قضایی و دولتی سبب استثمار کارگران شده است

مسئول نشریات بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان گفت: عدم نظارت صحیح دستگاه‌های قضایی و دولتی سبب شده است تا برخی کارفرمایان شرکت‌های خصوصی کارگران را استثمار کنند و مردم کم درآمد روزبه روز زیر چرخ های توسعه بیشتر له می‌شوند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مبین جودکی، مسئول نشریات بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان بیان داشت: عدم نظارت صحیح دستگاه های قضایی و دولتی سبب شده است تا برخی کارفرمایان شرکت های خصوصی کارگران را استثمار کنند.

 

وی با انتقاد از وضعیت فعلی اشتغال کشور، افزود: نرخ بالای بیکاری در کشور سبب شده است تا کارفرمایان شرکت های خصوصی آز کارگران به ازای حقوق ناچیز بیگاری بکشند.

 

این فعال دانشجویی تشریح کرد: کارمان به جایی رسیده است که جوانان این کشور مجبورند به دلیل محدود بودن فرصت های شغلی، برای شغل های طاقت فرسا با حفوق اندک رقابت کنند.

 

وی با خاطرنشان کردن پایین بودن شاخصه های توسعه انسانی در کشور، افزود: با وضعیت رکود فعلی سطح درآمد و قدرت خرید مردم روز به روز کمتر می شود و دولت برای خروج از این وضعیت باید کاری بکند.

 

جودکی افزود: اقتصاد ما بر خلاف ادعاهای مسئولین عملا اقتصادی سرمایه داری است و مردم عادی روز به روز زیر چرخ های توسعه له می شوند.

 

مسئول نشریات بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان تصریح کرد: سنگ بنای اقتصاد ایران در دولت سازندگی کج گذاشته شد و پس از آن تا به امروز سرمایه داران روز به روز غنی تر و مردم عادی ضعیف تر می شوند.

 

وی ادامه داد: نابسامانی وضعیت کارگران و مردم  کم درآمد  زحمتکش، میراث به جا مانده از حاکمیت اندیشه های کاپیتالیستی در اقتصاد  دولت سازندگی و دولت های بعد از آن است.

 

این فعال دانشجویی در پایان تاکید کرد: جنبش دانشجویی هرگز در برابر تبعیض های اجتماعی سکوت نکرده و مطالبه گر حقوق افراد ضعیف و بی بضاعت در جامعه است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار