اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
محمد دوست گزین، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه اسلامشهر در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه سال های پی در پی سعی بزرگان اصلاحات نفوذ در مراکز مذهبی از جمله مساجد بوده است، گفت: آنها می خواستند به این وسیله جایگاهی در قشر انقلابی و مذهبی جامعه نیز به دست آورند، اما با گذشت حدود ۳۸ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، تنها دستاورد آنها جذب مرفهین بالا نشین بوده است.
وی تصریح کرد: سوال مهم این است که با وجود طرفداران پر شمار این طیف در تهران و برخی شهرهای دیگر و سفارش بزرگانشان مبنی بر حضور در مراکز دینی، چرا مساجد فاقد بدنه ای از جناح اصلاحات بوده و در کل چرا اکثر مذهبیون و هم چنین مستضعفین از اصلاحات فاصله گرفته اند؟
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه اسلامشهر با اشاره به فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون کمک رسانی به زلزله زدگان طبس در شهریور سال ۵۷ که فرمودند: «يك عده از اين باندهاى سياسى از همين احزاب معروف مادى و الحادى بودند كه كار را آن قدر بىمزه و دور از روح و حقيقت امداد و نزديك به كار سياسى انجام دادند كه مردم آن روستايى كه اينها برايش كار مىكردند، اينها را دستهجمعى بيرون كردند، گفتند برويد بيرون. نه شما را مىخواهيم و نه كارتان. گروه بازی و باندبازی و سیاسی بازی کارشان بود نه حقیقت امداد»، اظهار داشت: داستان اصلاح طلبان امروز که در حقیقت فرزندان ناخلف طیف چپ دیروز هستند نیز همین است؛ طرفداران این طیف اغلب به دور از ارزش های دینی و مذهبی زندگی را سپری کرده؛ که اگر اینطور نبود، جذب شعار های دنیامحور جناح اصلاحات نمی شدند.
وی افزود: اکثر این افراد به دلیل تضاد ماهوی ذات مساجد و روحیه دنیاطلبی خودشان، علی رغم توصیه پدرخوانده طیف خود، به جز در مراسم ترحیم اقوام پا در مساجد نمی گذارند. ذات شعار های جذاب و دنیوی اصلاحات با اسلام تناقض دارد و جمع دو متناقض محال است. مگر در ریا که آن را هم مردم می فهمند و ریا کار را ترد می کنند.
دوست گزین با بیان اینکه اصلاح طلبان با کنار گذاشتن معنویت از امور دنیوی نمی توانند روح این اعمال الهی و ارزشمند را درک کنند، گفت: این امر در امور جهادی و محرومیت زدایی کشور نیز صادق است و کمتر در این امور معنوی شرکت دارند؛ به همین دلیل است که در تحلیل های انتخابات، هر چه به سمت مناطق محروم نزدیک می شوند، رای به سلایق اصلاحاتی کاهش مییابد.