اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه تحقیقاتی و تولیدی سلولی- مولکولی با مشارکت دانشگاه خوارزمی،مرکز رشد واحدهای فناوری و شرکت فرژن پویش ایرانیان با حضور سبحان اللهی رئیس، مشهدی زاده معاونت پژوهشی، باقری مدیر حوزه ریاست، عریان رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده علوم زیستی و نورانی عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله و عضو برد تخصصی مهندسی بافت و علوم سلولی و کاربردی وزارت بهداشت، یزدی مدیرعامل شرکت فرژن پویش، نجفی مدیر داخلی شرکت فرژن پویش در ساختمان دانشکده علوم زیستی افتتاح شد.
ابتدا محمد نبیونی مدیر مرکز رشد واحد های فناوری با تشکر و خیرمقدم به جمع حاضر هدف از افتتاح این آزمایشگاه را دستیابی به دانش فنی در زمینه فناور یهای نوین زیستی از طریق انجام طرحهای مطالعاتی و پژوهشی آزمایشگاهی عنوان نمود.
وی افزود: رسالت آزمایشگاه تحقیقاتی و تولیدی سلولی- مولکولی؛ - پیشرفت کشور در حوزه تولید علم در زمینه سلولی و مولکولی و کاربردی شدن این علم به زیرساخت هایی در حوزه آزمایشگاه، پژوهش و نیروی انسانی نیاز است. - توسعه، بهبود و تسهیل روند انجام فعالیت های پژوهشی در علوم زیستی است.
نبیونی گفت: چشم انداز مرکز رشد به شرح ذیل است؛ تبدیل شدن به یک مرکز علمی پیشتاز در خاور میانه و منطقه؛ کمک به ارتقای دانش تولید بافت غضروف به واسطه تحقیقات سلولی و مولکولی و کمک به توسعه پایدار و خودکفایی در تولید بافت غضروف و به تبع آن تولید علم و ثروت برای کشور
سبحان اللهی، رئیس دانشگاه نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های علمی تحقیقاتی گفت: افتتاح این مرکز نقطه عطفی در فعالیت های پژوهشی دانشگاه است. اقتصاد دانش بنیان از مباحث مطرح دنیا است و ارتباط صنعت و دانشگاه از مسائل مهمی است که باید از حرف و تفاهم نامه ها گذشته و عملیاتی شود. هماهنگی تولید و علم قدم بزرگی است که باید جهت رهایی از اقتصاد تک محصولی به آن پرداخته شود.
رئیس دانشگاه از اعضای هیات علمی به عنوان پتانسیل بالای دانشگاه یاد کرد که باید به همت آنها فاصله با سایر دانشگاه ها در ارتباط با صنعت کم شود.