کد خبر:۵۵۰۲۵۶
اعزازی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

اگر آرمین صلاحیت سخنرانی داشت، چرا مجوز حضورش لغو شد؟/ اصلاً این کارها بچه‌بازی است!

اعزازی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره سخنرانی غیرقانونی آرمین در دانشگاه علامه گفت: این هفته‌ این اتفاق و چند مورد مشابه آن باید بررسی شود.
ضیاءالله اعزازی نماینده مردم بناب و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره‌ی سخنرانی ویدیویی محسن آرمین که بعد از ابطال مجوز حضور در برنامه‌ی انجمن اسلامی دانشگاه علامه انجام شده؛ گفت: «اگر ایشان صلاحیت سخنرانی داشته چرا مجوزش لغو شده و اگر صلاحیت سخنرانی نداشته چرا از همان اول به ایشان مجوز داده‌اند که آن را لغو کنند؟! اصلاً این‌جور کارها این بچه‌بازی است. مگر آرمین که هست که این‌قدر به آن بها دهیم و در موردش بحث کنیم؟ من نمی‌دانم که چرا این جور کارها می‌شود.»


وی افزود: «در هفته‌ی آینده این اتفاق و چند مورد مشابه آن باید بررسی شود و نباید این اتفاقات می‌افتاد.»
 
گفتنی است محسن آرمین از محکومان امنیتی فتنه ۸۸ که با حکم دادگاه تا دی ماه ۹۵ از هرگونه فعالیت سیاسی منع شده، هفته گذشته در دانشگاه علامه سخنرانی کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره این قانون‌شکنی آن هم در روز روشن این گزارش را بخوانید: چرا مدیران وزارت علوم توانایی اداره فضای دانشگاه را ندارند؟
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Germany
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳
آیت‌الله علم‌الهدی جمعه ۲۳ مهر ۱۳۹۵
«نزدیک دو دهه است این رهبر داد می‌زند شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، تهاجم فرهنگی و این ابزار دشمن است، دشمن با جنگ نرم آمده مقابل ما، حواستان جمع باشد، به دانشگاهیان می‌گوید افسران جنگ نرم، بیایید وسط میدان و آنی که ما مشاهده می‌کنیم، ولنگاری و بی‌بندوباری است، یعنی بعد از دو دهه فریاد زدن، آخر گفت این ولنگاری فرهنگی هم در حوزه پدافند و هم در حوزه آفند، فوق‌العاده مملکت را گرفته است.»
«واقعاً این است؟ راست می‌گوییم ما اهل کوفه نیستیم یا داریم دروغ می‌گوییم و شعار می‌دهیم، اگر بنا شد چهارتا مسؤول فرهنگی اهل کوفه‌اند، اگر چهارتا مدیر فرهنگی کشور کوفی‌اند و کوفی مسلک‌اند و جواب رهبر را نمی‌دهند، مردم، شما که اهل کوفه نیستید، شما چرا بیکار و بی‌رمق نشسته‌اید؟»
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار