اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
فیروزی، مسئول انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جایگاه کنونی تشکل های دانشجویی گفت: امروز در سپهر سیاسی کشور شاهد آن هستیم که جنبش دانشجویی که سال ها محل همکاری و همیاری دانشجویان انقلابی بوده، به شدت تضعیف پیدا کرده و همه اینها به خاطر سوء مدیریت ها و نفوذ برخی افراد در بدنه تشکل های دانشجویی بوده است.
وی در ادامه افزود: جنبش دانشجویی در سال های نه چندان دور نقش آفرینی بسیار مطلوبی در تصمیم گیری های کشور داشت؛ اما امروز به واسطه برخی سوء استفاده ها که زمینه استهاله جنبش دانشجویی را ایجاد کرده، شاهد آن هستیم که تشکل های دانشجویی حتی نمی توانند بر فضای دانشگاهی خود نیز تاثیرگذار باشند.
نقش دولت در تضعیف تشکل های دانشجویی چیست؟
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک با بیان اینکه این سئوال اینجا پیش می آید که نقش دولت در تضعیف تشکل های دانشجویی در چه حدی است گفت: امروز در کشور یک پدیده ای تحت عنوان پسا احمدی نژادی صورت گرفته است و برخی افراد و جریان ها یاد گرفته اند که هر معضلی که به واسطه نگاه غلط خودشان ایجاد شده است را به دولت قبل ارتباط بدهند و این امر بعد از گذشت چندین سال از دولت احمدی نژاد امری قابل قبول نیست.
فیروزی با اشاره به اینکه دانشگاه اراک به عنوان دانشگاه مادر استان مرکزی هم اکنون بدون داشتن نماینده وزیر علوم در حال اداره شدن است، گفت: ماهها از استعفای نماینده قبلی وزیر علوم در دانشگاه اراک می گذرد؛ اما چرا باید نمایندهای برای این دانشگاه از سوی وزارت علوم مشخص نشود.
وی با بیان اینکه امروز معاونت های فرهنگی و معاونت های دانشجویی در دانشگاه اراک با یکدیگر ادغام شده اند، بیان کرد: بی تردید این موضوع مشکلات بسیاری را برای دانشگاه ایجاد خواهد کرد و ما این موضوع را به صورت حضوری از شخص معاون فرهنگی وزارت علوم پیگیر شده ایم که تا کنون هیچ نتیجه ای را دریافت نکرده ایم.
سیاست زدگی ها بزرگترین ضربه ها را به دانشگاه ها زده است
دبیر انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه اراک در ادامه افزود: مطالبه ما از دانشگاه این است که اجازه بدهند فضای آرامی در دانشگاه شکل بگیرد و زمینه مناسبی برای رشد علمی و بلوغ سیاسی دانشجویان فراهم شود؛ اما متاسفانه امروز در دانشگاه ها شاهد سیاسی کاری برخی جریان ها هستیم که این سیاست زدگی ها امروز بزرگترین ضربه ها را به دانشگاه ها فراهم کرده اند.
فیروزی ادامه داد: در برنامه های سیاسی در دانشگاه ها هدف باید روشن گری باشد و قضاوت را به عهده دانشجو بگذاریم نه اینکه بخواهیم با فضاسازی و سیاسی کاری ذهن دانشجو را به سمت مطلوب خودمان سوق بدهیم
رئیس جمهور پای صحبت های دانشجویان بنشیند
وی افزود: ما از رئیس جمهور مطالبه داریم که با جنبش دانشجویی دانشگاه های استان مرکزی دیداری داشته باشند و پای صحبت های دانشجویان بشینند و صدای تمام تشکل ها با سلایق مختلف بشنوند.
فیروزی با بیان اینکه انجمن مستقل دانشجویان دانشگاه اراک چه در فضای انتخابات چه در فضای غیرانتخابات فعالیت های مستمری در تمام زمینه ها داشته است، خاطرنشان کرد: این تشکل در همین انتخابات اخیر نیز از تمام سلایق سیاسی دعوت کردند و در دانشگاه در جمع دانشجویان آرا و نظر کاندیداها را مورد بررسی قرار داد و اینگونه نبود که بخواهد در این برنامه ها بیانیه بدهد که به فلانی رای بدهید یا به فلانی رای ندهید؛ بلکه انتخاب را به عهده دانشجویان گذاشتند.