آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۱۶۶

کنگره بين‌‌المللي جراحي عروق مغز و نخاع در مشهد آغاز به کار کرد

دبیر اجرایی نخستین کنگره جراحی عروق مغز و نخاع گفت: این کنگره به مدت سه روز در مشهد ادامه خواهد داشت که در این مدت ۱۵۰ مقاله در قالب سخنرانی و پوستر در محورهای جراحی عروق مغز، قاعده جمجمه و جراحی ستون فقرات ارائه می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، فرهاد مطلق، دبیر اجرایی کنگره بین‌المللی جراحی عروق مغز و نخاع که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در هتل پارس این شهر برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان این نکته که در این کنگره 300 جراح متخصص از داخل و خارج کشور حضور دارند، گفت: از این تعداد 15جراح متخصص از کشورهای آلمان، اتریش، ایتالیا، آمریکا و فرانسه می‌باشند.

 

وی افزود: این کنگره به مدت سه روز در مشهد ادامه خواهد داشت که در این مدت 150 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر در محورهای جراحی عروق مغز، قاعده جمجمه و جراحی ستون فقرات ارائه می‌شود.

 

دبیر اجرایی نخستین کنگره جراحی عروق مغز و نخاع با اشاره به این که در این کنگره شایعترین بیماریهای مغزی از جمله ضایعات عروقی مغز مانند آنوریسم ها، ارتباطات غیر طبیعی شریانی و سکته های مغزی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد، تصریح کرد: همچنین این کنگره چهار کارگاه آموزشی با محورهای جراحی عروق مغزی اندوسکولار (داخل عروقی)، دیسک آندوسکوپی و تصویر برداری ضایعات عروقی برگزار می‌شود.

 

مطلق در ادامه به اهداف برگزاری این کنگره اشاره کرد و گفت: نخستین کنگره جراحی عروق مغز و نخاع به منظور تبادل نظر در زمینه درمان نوین مغز و نخاع به ویژه عروق مغز در حال برگزاری است.

 

وی در بخش دیگر سخنان خود به عوامل سکته مغزی در افراد اشاره کرد و گفت: کم تحرکی، غذاهای چرب، دخانیات و استرس باعث ایجاد سکته مغزی و قلبی در افراد می‌شود.

 

دبیر اجرایی نخستین کنگره جراحی عروق مغز و نخاع در پایان سخنان خود یادآورشد: میانگین سنی سکته مغزی در گذشته بین 65 تا 75 سال بوده، که متاسفانه اخیرا این میانگین سنی کاهش یافته و به 65 تا 55 سال رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار