آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۹۱۳
فوق تخصص گوارش کودکان:

۳ تا ۲۰ درصد چاقی در بین کودکان ایرانی وجود دارد

فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه در دهه‌های اخیر مسئله چاقی، کودکان را در سراسر جهان تهدید می‌کند، گفت: امروزه طبق آمار در بین کودکان ایرانی سه تا ۲۰ درصد چاقی وجود دارد و این آمار همچنان رو به رشد می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، منوچهر کارجو امروز در سمینار یک روزه «بیماری‌های ناشی از چاقی در کودکان» که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن چمران بیمارستان قائم این شهر برگزار شد با بیان این که چاقی سلامت جسمی کودکان را در سنین بالاتر تحت تاثیر قرار خواهد داد، گفت: مشکلات عصبی و روانی به دلیل فشار داخل مغز، سردرد و همچنین بزرگتر شدن سمت چپ قلب بیمار از عوارض مهم چاقی در سنین کودکی برای افراد است.

 

فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه در دهه‌های اخیر مسئله چاقی، کودکان را در سراسر جهان تهدید می‌کند، بیان کرد : امروزه طبق آمار در بین کودکان ایرانی سه تا 20 درصد چاقی وجود دارد و این آمار همچنان رو به رشد می‌باشد.

 

استاد دانشگاه نیویورک تاکید کرد: باور عموم در این است که فرزند چاق قطعاً سالم است؛ اما در حقیقت کودک چاق در آینده به مشکلات زیادی دچار می‌شود.

 

کارجو ادامه داد: اگر یکی از والدین چاق باشد احتمال چاق شدن کودک حدود 50 درصد است و چنان چه پدر و مادر هر دو اضافه وزن داشته باشند این احتمال برای فرزند به 70 درصد خواهد رسید.

 

وی با بیان این که تغذیه زیا ، نداشتن فعالیّت به اندازه کافی، مسائل ژنتیک و غیره از مهمترین عوامل ایجاد چاقی در کودکان می‌باشندف گفت: چاقی در کودکان کم خواب بیشتر از سایر کودکان می‌باشد، علّت هم این است که بیدار ماندن بیش از حد کودکان باعث گرسنگی و پیرو آن اضافه شدن به وعده‌های غذایی آنها می‌شود.

 

این استاد دانشگاه به معضلات و عوارض ناشی از چاقی در سنین بالاتر نیز اشاره کرد و افزود: مشکلات عصبی و روانی به دلیل فشار داخل مغز، سر درد و اضافه وزن از مشکلات این بیماری می‌باشد، همچنین یادگیری افراد چاق کمتر از افراد معمولی است و این افراد حتی در بحث ازدواج و روابط خود با همسر به مشکل برخواهند خورد.

 

وی همچنین راه حل هایی را برای درمان چاقی در کودکان ارائه کرد و افزود: برای کنترل چاقی باید برنامه غذایی تمامی اعضای خانواده تغییر کند.

 

کارجو همچنین به عادات بد هنگام غذا خوردن اشاره کرد و گفت: غذا باید به اندازه کافی جویده شود، از غذا خوردن در حالت ایستاده باید پرهیز کرد و تا حدّ امکان باید از صحبت کردن حین غذا خوردن خودداری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار