اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام محمدیان امشب در اختتامیه سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که به میزبانی دانشگاه فرهنگیان مشهد در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به این نکته که اهل بیت با آغوش باز از ما استقبال میکنند، گفت: بارها اهل بیت ما را به سوی خود دعوت میکنند تا یک بار ما این دعوت را اجابت کنیم. بسیاری عنوان میکنند ما بارها به اهل بیت سلام دادهایم؛ اما آنان سلام ما را جواب نمیدهند و این در حالی است که این اهل بیت هستند که به ما سلام میدهند ما جواب سلام میدهیم.
وی با تأکید بر این مطلب که اهل بیت سفرهای برای ما گستردهاند و ما را میخواهند بر روی این سفره بنشینیم، ادامه داد: در دانشگاههای ما عشق و انس با قرآن فراوان است و علاقه به قرآن در دانشگاههای ما موج میزند و بسیاری از اساتید و دانشجویان ما با این کتاب انس دارند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای کشور تصریح کرد: امروز در دانشگاههای ما توجه به قرآن و انس با این کتاب و تدبر در این کتاب آسمانی وجود دارد؛ اما انتظاری که برای آشنایی نسل جوان ما با این کتاب بزرگ وجود دارد بیش از آن چیزی است که شاهد آن هستیم.
حجت الاسلام محمدیان تأکید کرد: روزی که قرآن بتواند در همه ارکان آموزش عالی حضور یابد و ما بتوانیم در مجموعه دروسی که ارائه میدهیم در خدمت قرآن باشیم و از معارف قرآنی استفاده کنیم و روزی که این افتخار را پیدا کنیم که قرآنی زیست کنیم و آیات قرآن نه تنها در گفتار که در کردار و عمل ما نمایانگر باشد حق قرآن را ادا کردهایم.
تلاوت قرآن مقدمهای برای تدبر است
وی با بیان این مطلب که در تلاوت قرآن پیشرفتهای زیادی داشتهایم، گفت: اما تلاوت مقدمه است برای تدبر در قرآن، چنانچه تلاوت بیتدبر باشد این تلاوت ما را به جایی نخواهد رساند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای کشور خطاب به دانشگاهیان ابراز داشت: انتظاری که از فرهیختگان دانشگاهی وجود دارد این است که باب تدبر در قرآن را بگشایند؛ چراکه امروز بشریت به این نسخه نجات بخشی یعنی قرآن نیاز دارند.
حجت الاسلام محمدیان ضمن تأکید بر این موضوع که فرهیختگان حوزه و دانشگاه باید به دنبال ارائه راهکارهای قرآنی در جهت حل مشکلات بشیریت باشند، خاطرنشان کرد: هیچگاه بشریت تا به امروز به قرآن نیازمند نبوده است و امروز بیش از هر زمان دیگری راهکارهای قرآنی احساس میشود.
وی در ادامه سخنان خود بیان داشت: امروز در جهانی زندگی میکنیم که همه مکاتب فرصت یافتند تا همه هنر نمایی خود را در میز بزرگ جهانی ارائه کنند و هر مکتبی هر سخن و هر ادعایی که برای نجات بشریت داشته، ارائه کرده است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای کشور و اضافه کرد: تمام ایسمها آمدند و گفتند خداوند مرده است و بهشتی که پیامبران وعده داده بودند نسیه است؛ اما بعدها ناچار شدند اعلام کنند که خداوند در حال بازگشت است و اینگونه شد که هم بهشت نسیه انبیا را از مردم گرفتند و هم در دنیا به آنان بهشتی ندادند.
حجت الاسلام محمدیان یادآور شد: مشاهده کردید کشوری که مدعی راهبری جهان است چگونه مسئولان کشور خود را در این تبلیغات انتخاباتی با سخنانی که مطرح کردند، خجل کردند.
وی در ادامه با تأکید بر این مطلب که امروز زمانی است که باید قرآن عرضه شود و تمام سحرها را باطل کند، ابراز کرد: امروز مدرنیته که هیچ پست مدرنیسم هم نتوانست برای بشیریت بهشت ایجاد کند.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای کشور ادامه داد: بار مسئولیتی که امروز به دوش ما است بسیار سنگینتر از سابق است؛ چراکه در نقطه عطف بشریت قرار داریم و امروز بشریت آمده است تا پیامهای قرآنی را بنوشد و از سفره نعمتهای الهی بهره گیرد.
حجت الاسلام محمدیان بر نحوه ارائه راهکارهای قرآنی تأکید و تصریح کرد: البته عمل کردن از ارائه راهکار هم مهمتر است به این معنا که فردی میتواند این بشیریت سرخورده را امیدوار کند که رفتار و کردار قرآنی داشته باشد.
قرآنیان کمتر سخن بگویند و بیشتر عمل کنند
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این مطلب که از قرآنیان انتظار میرود کمتر سخن بگویند و بیشتر عمل کنند، بیان داشت: قرآن برای عمل به جهت تحول آفرینی نازل شده است نه اینکه آن را بر روی طاقچه قرار دهیم.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای کشور برترین ترویج برای قرآن را قرآنی عمل کردن دانست و افزود: طبق روایات چنانچه فردی قرآنی باشد؛ اما تصور کند به توفیق نصیب فرد دیگری شده است در حق قرآن اجحاف کرده است.
حجت الاسلام محمدیان ادامه داد: آیتالله بهجت گفته است «چنانچه به ما بگویند در جایی از این دنیا کتابی وجود دارد که موجب سعادت و خوشبختی انسان میشود به طور حتم به هر قیمتی درصدد یافتن آن بودیم و این در حالی است امروز این کتاب در دسترس ما است».