آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۴

توريست درماني نقطه عطف همكارهاي بهداشتي و درماني ايران و عراق است

رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران و عراق توريست درماني را يكي از بهترين خدمات و نقطه عطف همكاري هاي بهداشتي و درماني در كشور ايران و عراق دانست و اظهار داشت: يك بيمار عراقي بايد اطمينان داشته باشد كه در ايران به دست پزشكان حاذق و با قيمت مناسبي درمان مي شود.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر تيزمغز عصر ديروز در نخستين همايش فرصت هاي سرمايه گذاري دارو، بهداشت و درمان ايران و عراق كه در هتل المپيك تهران برگزار شد، تامين دارو و تجهيزات پزشكي را يكي از اصلي ترين نيازمندي هاي عراق عنوان کرد و گفت: معرفي داروهاي ايراني به عراق و گسترش حركت صادرات دارو به عراق نيازمند همكاري وزارت بهداشت اين كشور است.

وي افزود: دارو و تجهيزات پزشكي ايران مي تواند با بالاترين استاندارد جهاني در اختيار عراق قرار گيرند.

دكتر تيزمغز با اشاره به اشتراكات عميق ديني و فرهنگي ايران و عراق يادآور شد: در زمان رژيم بعثي عراق، ايران همواره پناهگاه عراقي هايي كه دچار آسيب هاي جدي مي شدند، بود.

وي در ادامه بيان داشت: در حمله شيميايي حزب بعث به كردستان عراق، مجروحان اين حادثه به ايران روي آورده و مورد مداوا قرار گرفتند. 

رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران و عراق با بيان اينكه روابط دوستانه ايران اثرات مثبتي بر مردم عراق داشته است، به شرايط خاص عراق اشاره و تصريح کرد: ايران بايد بخش خصوصي خود را در زمينه هاي انساني به ويژه بهداشت و درمان و صدور خدمات فني و مهندسي در عراق فعال كند.

وي با اشاره به ركورد بي سابقه جمهوري اسلامي ايران در درمان بيماري هايي مانند وبا، سل، تب برفكي و جنون گاوي گفت: امروز اين تجربه كه بارها مورد تصويب سازمان بهداشت جهاني قرار گرفته، مي تواند در اختيار عراق قرار گيرد.

دكتر تيزمغز در ادامه تاكيد كرد: سازمان بهداشت جهاني بايد ضمن افزايش فعاليت خود در عراق از پزشكان و تجهيزات ايراني در فرودگاه هاي عراق استفاده كند.

وي توان ساخت بيمارستان صحرايي، معالجه مجروحان عمليات تروريستي و ارائه خدمات درماني در محل را از جمله توانايي هاي متخصصان ايراني برشمرد و اظهار داشت: پزشكان و متخصصان ايراني مي توانند تجربه خود را در اختيار مجريان پروژه هاي سازمان هاي بين المللي انسان دوست قرار دهند.

رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران و عراق با اشاره به اختصاص بودجه هشت ميليارد دلاري در دولت عراق براي توسعه امور بهداشتي و درماني گفت: در حال حاضر صدها بيمار عراقي در بيمارستان هاي ايران درمان مي شوند.

وي با بيان اينكه سال گذشته دو ميليارد و 800 ميليون دلار صادرات به عراق داشتيم، اظهار داشت: امسال با برگزاري چنين كنفرانس هايي مي توان ضمن افزايش صادرات دارو، در زمينه صادرات فني و مهندسي نيز گام هايي اساسي برداشت.

دكتر تيزمغز در ادامه خطاب به تجار حاضر در همايش گفت: امروز بيش از 85 درصد عراق امن است و قانون سرمايه گذاري اين کشور نيز ضمانتنامه هاي لازم را براي تجار فراهم كرده است.

وي در پايان بيان داشت: عراقي ها مطمئن باشند داروهاي ايراني مي تواند پاسخگوي نيازهاي عراق باشد و شركت هاي ايراني نيز مي توانند بهترين تجهيزات پزشكي را در اختيار عراقي ها قرار دهند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار