اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروهدانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید داوود نبوی زاده، مسئول پایگاه شهید احمدی روشن بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد شیراز در رابطه با ولنگاری فرهنگی اظهار داشت: دشمنان ما هیچگاه از جنگ با ما دست بر نمی دارند اگر جنگ فیزیکی علیه ما راه انداختند و ما مقابل آنها ایستادیم و عزت مندانه شکستشان دادیم این معنی اش این نیست که کار تمام شده است نه،دشمن دست از دشمنی اش بر نمی دارد، او ممکن است دیگر نخواهد با ما مقابله فیزیکی و سخت کند اما شک نکید که روش خود را تغییر می دهد و مدام این کار را می کند که همین کار را هم کرد و امروز ما شاهد نبردی به شدت سخت تر و مشکل تر از جنگ هشت ساله دفاع مقدس هستیم جنگی که میدانش ذهن افراد است و خیلی خطر ناک تر.
وی در ادامه بیان کرد: فرهنگ یک جامعه به تعبیر مقام معظم رهبری هواییست که تنفس می کنیم، آیا نباید مراقب این هوایی که تنفس می کنیم بود؟ اگر این هوا الوده شود چه می شود؟ چه چیز هایی باعث آلوده شدن این هوا می شود؟ این سوالات و سوالاتی از این قبیل به ما کمک می کند تا کمی دقیق تر راجع به فرهنگ صحبت کنیم.
وی در ادامه گفت : ولنگاری فرهنگی یعنی رها کردن هوایی که تنفس می کنیم به حال خود و مقابله نکردن با عوامل آلوده کننده آن، ولنگاری فرهنگی یعنی نبود حریم و خط قرمزی در فضای مجازی و فرهنگ و بیخیال بودن و کم کاری مسئولین.
نبوی زاده بی حجابی، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی را نمونه عملی ولنگاری فرهنگی برشمرد و گفت: خیلی ها در ایجاد ولنگاری فرهنگی دخیل اند هم فرد هم اجتماع و دولت ها و یک فرد مسلمان باید آنقدر روی شناخت و بصیرت و ایمان خود کار کرده باشد تا راه دشمن را حتی از طریق نفوذ فرهنگی برخود ببندد و همین کار را هم جامعه باید برای خود انجام دهد یکی از عوامل مهم و رکن اساسی در دولت ها به نظر بنده وزارت فرهنگ و ارشاد است و وزیر مربوطه در بحث فرهنگ نباید تساهل و تسامح کند که اگر کند نفوذ فرهنگی رخ می دهد و اگر مراقب نباشد حتی خود او بدون اینکه متوجه شود و در این زمینه می شود نیروی دشمن و از یک جایی به بعد می شود نفوذی.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اگر وزارت فرهنگ و ارشاد بیشتر مراقب می بود و در پی تغییر دولت ها تغییر نمی کرد و یک خط فکری انقلابی و اسلامی مشخص و ثابتی برای خود اتخاذ می کرد کار به اینجا کشیده نمی شد.
وی در رابطه با آثار و نتایج ولنگاری فرهنگی افزود: به بی حجابی، سینمای غیر اسلامی، تفکر آزاد غیر صریح که نتیجه اش منافق پروری تدریجی است و از بین رفتن ایمان اجتماعی، مستعمره فرهنگی دشمن شدن و خیلی عنوان های دیگر که پرداختن به آن ها از حوصله بحث خارج است از آثار و پیامدهای ولنگاری فرهنگی است.
مسئول پایگاه شهید احمدی روشن راه حل های ولنگاری فرهنگی را شناخت فضای فرهنگی و مرز های فرهنگی و به دیگران آگاهی بخشیدن دانست و در ادامه بیان کرد: باید نیروهای مرزی برای این فضا تدارک ببینیم تا تجاوز و نفوذ فرهنگی روی نگیرد و این که به معنای واقعی کلمه بصیرت فرهنگی خودمان رو بالا ببریم.
وی در رابطه با بصیرت فرهنگی گفت: یعنی این که ما اول نسبت به محیط و فضا و حدود فرهنگی شناخت پیدا کنیم دوم این که موقعیت زمانی که در آن هستیم هم مد نظر قرار بدهیم و بعد نیازهای فرهنگی روز جامعه و دانشگاه را بررسی کنیم و در این راستا ابزار و وسایل مورد نیاز باید فراهم شود و فضای فرهنگی دشمن را هم بشناسیم و هم دفاع کنیم هم پاتک بزنیم.
وی در پایان اذغان داشت: ما در بحث فرهنگ و در بحث فضای مجازی واقعا باید به میدان برویم، همه به یک بصیرت فرهنگی برسیم و سریعا وارد و عازم این نبرد در فضا و صحنه مجازی بشویم و دشمن را از فضای خود ساخته اش بیرون برانیم و یک فضای سالم و آرامی ایجاد کنیم.