به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید شورابی ضمن تبریک به علیاکبر ولایتی که با حکم رهبر انقلاب به سمت رئیس هیأت موسس دانشگاه آزاد منصوب شده بود، تصریح کرد: انتظار از ایشان و بقیه اعضای هیأت مؤسس این است که جایگزینان آیت الله هاشمی رفسنجانی و موسوی اردبیلی را از بین اشخاص انقلابی انتخاب کرده و به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد دهند.
وی ادامه داد: توصیه ما به آقای ولایتی این است که بحث نظارت در دانشگاه آزاد را جدی بگیرند. این دانشگاه کمتر در مقابل نهادهای بالادستی و شورای عالی انقلاب فرهنگی پاسخگو بوده است.
مشاور رئیس سازمان بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: خرده جریان خاص در داخل دانشگاه آزاد هنوز وجود دارد که بعضاً در بزنگاهها با نظام غیر همسو بودهاند. امیدواریم با نظارت صحیح این خرده جریانها که بهواسطه عدم نظارت دقیق در این دانشگاه رسوخ پیدا کردهاند و در بعضی از پستهای مهم نیز حضور دارند، از این دانشگاه حذف شوند.
شورابی با اشاره به انتصابات مساله دار در دانشگاه آزاد گفت: در برخی پستها به دلیل عدم انتصاب صحیح و دقیق نیروهای انقلابی حاضر در این دانشگاه را تحت فشار قرار دادهاند. نمونه آن در انتصاب آقایان هراتی و احسان مازندرانی شاهد بودیم که به اتهام تبانی علیه نظام محکوم شدند.
وی افزود: امیدواریم شرایط در دانشگاه آزاد به سمتی رود که به جمهوری اسلامی خدمت بیشتری کند زیرا انتظارات از این دانشگاه زیاد است.
شورابی در مورد شبهه ایجادشده نسبت به تعیین رئیس هیأت موسس دانشگاه آزاد، اعلام کرد: این شبهه را جریانی مطرح کرده است که امید داشت با فوت آقای هاشمی بتواند با سو استفاده از امکانات این دانشگاه حیات خلوتی برای فتنه گری علیه نظام درست کند که با تدبیر قانونی و به موقع حضرت آقا الحمدلله تیرشان به سنگ خورد. اساسنامه دانشگاه آزاد که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است هیچ توضیحی در مورد نحوه انتخاب رئیس هیأت موسس نداده است.
وی ادامه داد: در اساسنامه اصلاحی دانشگاه آزاد آمده است که باید در مورد مصوبات، آییننامه داخلی هیأت موسس وجود داشته باشد. در بند (3) آییننامه داخلی آمده است، اعضای هیأت موسس، رئیس، نایبرئیس و دبیر را انتخاب میکنند. بحث اصلی اینجاست، اگر به آییننامه داخلی نگاه کنیم، میبینیم تمام راههایی که به تشکیل جلسه منتهی میشود، باید رئیس هیأت موسس حضور داشته باشد.
دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اضافه کرد: یعنی اگر جلسهای بخواهد تشکیل شود باید رئیس هیأت موسس حضور داشته باشد و امضای او در مصوبات باشد. حال که رئیس هیأت موسس دانشگاه آزاد اسلامی از دنیا رفته است، چه کسی صلاحیت دارد که تشکیل جلسه دهد؟ بنابراین کار اینجا قفل شده است.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: اگر بند آخر آییننامه داخلی دانشگاه آزاد را نگاه کنیم، در خصوص تشکیل جلسه اضطراری دارای سه توضیح است، زمانی این جلسه تشکیل میشود که به تشخیص رئیس هیأت موسس باشد یا اکثریت اعضای موسس درخواست کنند و یا رئیس دانشگاه آزاد از رئیس هیأت موسس بخواهد جلسه تشکیل شود.
شورابی بیان داشت: همه این راهها ختم به رئیس هیأت موسس میشود. حال که رئیس هیات موسس فوت کرده مشخص نیست چه کسی باید اعضاء را برای تشکیل جلسه دعوت و جلسه را جهت تعیین رئیس اداره کند. بنابراین رهبری برای اینکه مشکل حل شود، رئیس هیأت موسس را انتخاب کردند تا دانشگاه به امور جاری خود بپردازد.
وی خاطرنشان کرد: انشاءالله شورای عالی انقلاب فرهنگی با دقتنظر در انتخاب دو عضو دیگر هیأت مؤسس از افراد انقلابی استفاده کند و پیشنهاد میکنیم که اعضای هیأت موسس نیز فردی انقلابی را به عنوان عضو هیأت امنا در دانشگاه آزاد انتخاب کند تا شاهد نباشیم که مثل گذشته دانشگاه آزاد در اختیار یک خانواده خاص باشد.