کد خبر:۵۷۹۰۹۱
رئیس دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

۳۰ درصد از دروس رشته‌های پزشکی، بصورت الکترونیکی آموزش داده خواهند شد

رئیس دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بر اساس ابلاغ رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، مبنی بر طرح تحول و نوآوری در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، باید ۳۰ درصد از برنامه‌های آموزشی و دوره‌های درسی در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، بصورت الکترونیکی و مجازی برگزار شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای معاونین دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با شورای فرهنگی اساتید جوان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

قائم مقام معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مورد گفت: این نشست که با حضور رئیس و اعضای شورای معاونین دانشکده مجازی و نیز اعضای شورای فرهنگی اساتید جوان دانشگاه علوم پزشکی شیراز همراه بود، اهدافی از جمله آشنایی با فعالیت آموزش های مجازی در دانشگاه، آشنایی با وضعیت جاری آموزش مجازی در سطح کشور و دانشگاه متبوع و بررسی نیازها و چالش های آموزش مجازی در دانشگاه را دنبال می کرد.

 

محمدرضا سمائی، رایزنی در خصوص نحوه همکاری دانشکده مجازی با شورای فرهنگی اساتید جوان را از دیگر اهداف برگزاری این نشست اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به تغییرات شگرف در تکنولوژی آموزشی در ابعاد نرم افزاری و سخت افزاری و نیز تغییر شیوه های آموزشی و لزوم بروز رسانی این شیوه ها و همگامی با شرایط روز جامعه، در این نشست روش های آموزشی دروس تخصصی اساتید با روش های جدید و نوین مورد گفت و گو و بازنگری قرار گرفت.

 

دبیر شورای فرهنگی اساتید جوان دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: در همین جلسه مقرر شد تا برخی از دوره های فرهنگی اساتید جوان دانشگاه و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، منبعد بصورت مجازی برگزار گردد.

 

در همین راستا، رئیس دانشکده مجازی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز اظهار داشت: بر اساس ابلاغ رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، مبنی بر طرح تحول و نوآوری در دانشگاه های علوم پزشکی کشور، باید ۳۰ درصد از برنامه های آموزشی و دوره های درسی در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی، بصورت الکترونیکی و مجازی برگزار شود.

 

مجیدرضا فرخی با اشاره به موضوع ارائه گزارش جامع از شرایط و وضعیت ترویج آموزش الکترونیک و امکانات حال حاضر دانشکده مجازی در این نشست، گفت: در حال حاضر، کلیه امکانات و زیرساخت های لازم جهت اجرایی کردن دستور وزارت متبوع مبنی بر انجام طرح تحول و نوآوری آموزش الکترونیکی در دانشکده مجازی این دانشگاه وجود دارد.

 

وی امکانات موجود این دانشکده را در سه رده برشمرد: ۱- سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی، ۲- نرم افزارهای پیشرفته آزمون های مجازی، ۳- تولید محتوای آموزش الکترونیکی با کیفیت بالا.

 

فرخی از آمادگی این دانشکده جهت همکاری با شورای فرهنگی اساتید جوان دانشگاه بمنظور تولید محتوای الکترونیکی در موضوعات مورد توافق طرفین خبر داد و افزود: تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه آموزش الکترونیک و نیز مجازی سازی سایر دوره ها و رشته هایی که هنوز به شکل سنتی و با متد قدیمی تر ارائه می گردند از اهداف اصلی ایجاد این دانشکده بوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار