اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رسول افتخاری، مسئول جهادی دانشگاه علم و صنعت در سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه شهرک اندیشه گفت: کمترین وظیفه ما در قبال ایرانی بودن خود خرید تولیدات داخلی است، چون با اینکار روز به روز درخواست هابرای تولید اقلام ایرانی بیشتر شده و صاحبان مشاغل به تعداد افراد بسیار زیادی برای تامین این اقلام درخواستی نیاز پیدا می کنند و به این ترتیب جوانان وارد محیط کار و کسب درآمد می شوند.
وی افزود: حرف بنده این است که امروزه جامعه ما با مشکلات عدیدی روبروست که از مهمترین آنها مشکلات اقتصادی است که مخصوصا گریبان گیر قشر جوان شده است.
مسئول جهادی دانشگاه علم و صنعت گفت: مشکلات اقتصادی بسیاری که امروز در جامعه مشاهده می شود مشکلاتی از قبیل بیکاری جوانان و گسترش روز به روز فقر است که به دنبال این مشکلات اقتصادی مشکلات اجتماعی مانند فساد های اخلاقی، زیاد شدن سن ازدواج، کم شدن جمعیت جوان پدید می آید.
افتخاری با تاکید بر اینکه ما در زمینه اقتصاد مقاومتی باید از پیامبران و ائمه اطهار (ع) عبرت بگیریم، اضافه کرد: بیشتر پیامبران یا چوپان بودند و یا کشاورز، آنها اولا لوازم موردنیاز خود و خانواده خود و سپس اقلام مورد نیاز جامعه خود را تامین می کردند. به عنوان نمونه امام علی(ع) به نخلستان ها میرفتند و چاه آب حفر می کردند و بسیاری از کارهای کشاورزی را انجام میدادند و به این ترتیب اقدام به تولید کالا می کردند که بتوانند به جامعه و محیط اطراف خود بخدمت کنند.
وی اضافه کرد: پر ثواب ترین کار تولید است و تولیدات کشاورزی و دامپروری در اولویت آنها قرار دارند، حرف ما این است که آیا حیف نیست که مردم در روستاها و شهرهای کوچک زمین های کشاورزی خود را رها کرده و به امید پیدا کردن شغل به شهرهای پرجمعیت و آلوده مهاجرت کنند.
مسئول جهادی دانشگاه علم و صنعت گفت: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب و شعار شهرداری تهران که همه مشکلات با مدیریت جهادی حل می شوند، ما وظیفه داریم که برای رفع مشکلات جامعه لوازم تولید داخل را خریداری کرده و خود را به کشورهای بیگانه وابسته نکنیم . واقعیت این است که ما می توانیم همه مشکلات کشور را با همدلی و مشارکت بین خود و مسئولین کشور به سرعت حل کنیم.
افتخاری در ادامه با اشاره به اینکه از حادثه پلاسکو دو رفتار قابل مشاهده است، افزود: نخست اینکه قبل از وقوع حوادثی مانند حادثه پلاسکو ما با سهل انگاری و بی مسئولیتی خودمان در قبال کارهایمان و انجام ندادن حداقل نکات ایمنی و محافظتی که هزینه اندکی دارند، باعث اتفاقاتی از قبیل حادثه پلاسکو می شویم.
وی اظهار کرد: دومین رفتار این است که بعد از وقوع حوادثی از قبیل حادثه پلاسکو می بینیم که همه مردم و مسئولین با همکاری هم و همدلی در برابر مشکلات قرار می گیرند و با کمک به همدیگر در جهت حل شدن مشکلات برمی آیند.
مسئول جهادی دانشگاه علم و صنعت گفت: با وجود اینکه حادثه پلاسکو خیلی دلخراش بود و چند تن از عزیزانمان را از دست دادیم ولی همکاران و دوستان این آتش نشانان را می بینیم که با تلاش های بسیار زیاد خود و با کمک شهرداری صحنه های زیبایی را از مشارکت و همدل شدن نشان میدهند. همچنین خیرین و مردم را می بینیم که برخی با در اختیار قرار دادن مغازه ها و بنگاه های خود به صورت رایگان به حادثه دیدگان و برخی با کمک به مأمورین جهت برداشتن آوارها و برخی با کمک های دیگر درصدد هستند که به هموطنان خود و آسیب دیدگان کمک کنند و این حرکت همدلی بین مردم و مسئولین بسیار حرکت زیبایی است.
افتخاری بیان کرد: حادثه پلاسکو به ما نشان داد که اگر همه با همدلی و مشارکت با هم کارها را انجام دهند، روز به روز جامعه مان مسیر پیشرفت و ترقی را طی خواهد کرد.
وی اضافه کرد: یک نمونه از انواع همدلی و مشارکت را در ایام محرم می بینیم به گونه ای که مردم بدون هیچ چشمداشتی شبانه روز در تلاشند تا بتوانند خادمی اهل بیت(ع) را انجام دهند و برای بهتر برگزار شدن این مراسم از جان مایه می گذارند.