آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۳۴۴۳
میزگرد «انقلابی که بود، انقلابی که هست»؛

بشقاب‌فروشی مثل شهید رجایی باید مسئول باشد، نه وزیر میلیاردر/ انقلاب لحظه‌ای جدی شد که بر دل نانوای روستایی اثر گذاشت

میزگرد «انقلابی که بود، انقلابی که هست»با موضوع بررسی روند اجرایی اهداف انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون به همت انجمن اسلامی دانشجویان تحکیم وحدت در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،میزگرد «انقلابی که بود، انقلابی که هست» امروز، ۱۹ بهمن ماه با موضوع بررسی روند اجرایی اهداف انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون به همت انجمن اسلامی دانشجویان (عضو دفتر تحکیم وحدت) در دانشگاه صنعتی امبرکبیر برگزار شد.

 

شهبازی زاده، دبیر اسبق جنبش عدالتخواه دانشجویی؛ اشتری، عضو سابق شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی؛ میرزایی پور، دبیر سابق تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ و زاهدی ، مسئول بسیج دانشگاه علم و صنعت ایران و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ مهمانان این برنامه بودند.

 

حسین شهبازی‌زاده در بخشی از این میزگرد گفت: باید تاریخ اسلام و اتفاقات صدر اسلام را مطالعه کنیم. ترورها و جنگ پس از انقلاب و بعد از دهه 60 باعث می‌شود امنیت در دانشگاه‌های جمهوری اسلامی شدت گیرد و جای ارزش‌های دیگر در انقلاب را بگیرد.

 

وی اضافه کرد: متأسفانه با حاکمان جنایتکار چین مراوده اقتصادی داریم، لذا جنایات علیه مسلمانان در این کشور را نمی‌بینیم. مهم‌ترین انحراف که در انقلاب رخ داده این است که امنیت جای تمام ارزش‌ها را گرفته است.

 

این فعال سابق دانشجویی ادامه داد: انقلاب اسلامی یک اتفاق دفعی نیست و با یک بشکن همه چیز درست نمی شود. حتی اگر حضرت حجت(عج) هم تشریف بیاورند با معجزه چیزی درست نمی‌شود. این اتفاق تدریجی است. درست است امروز محمدرضا رفته، اما در همین ادارات اگر بگردیم صدها محمدرضا با ورژن ریش‌دار می‌بینیم. 

 

همچنین وحید اشتری، فعال سابق دانشجویی با تأکید بر اینکه بازخوانی انقلاب خوب است، اظهار داشت: از تلخ بودن بازخوانی انقلاب نترسید. ما دانشجویان باید بیدار باشیم. رهبر انقلاب در مورد ماشین‌های 200 میلیونی برخی طلاب که به درس خارج ایشان می‌آیند، تذکر دادند. 

 

اشتری در این باره گفت: این انقلاب بدیهی‌ترین شعارهایش بحث ساده‌زیستی بود. در تعابیر امام برای بحث ساده‌زیستی، منشور روحانیت است. در ایام سالگرد انقلاب اسلامی رهبر انقلاب باید در مورد معضل ماشین‌های 200 میلیونی طلاب تذکر بدهد.

 

وی خاطرنشان کرد: در دروس رهبر انقلاب و بین طلبه‌هایی که موضع روشن انقلابی دارند، ابتدایی‌ترین و بدیهی‌ترین بحث آرمان انقلاب که ساده‌زیستی است، رعایت نمی‌شود. 

 

این فعال سابق دانشجویی تأکید کرد: ما با انقلاب دنبال اصلاحات نبودیم زیرا اگر امروز شاه هم وجود داشت شهید احمدی‌روشن را استخدام می‌کنیم. انقلاب معنایش به تعبیر امام علی (ع) شخم زدن است. باید کاسه بشقاب فروشی مثل رجایی در آن نخست‌وزیر شود، اما وزیر میلیاردر ما امروز وزارتخانه را در دست گرفته است.

 

محمدمهدی میرزایی‌پور نیز در این میزگرد ضمن تأکید بر اینکه انقلاب ما در یک موقعیت خاصی قرار گرفته است، اظهار داشت:‌ باید از انقلاب تحلیل داشته باشیم تا بدانیم در صحنه‌هایی که مقابل ما ایجاد شده و در آن تنفس می‌کنیم چه باید کنیم.

 

وی با اشاره به قطعنامه 598 بیان داشت: امام خمینی (ره) یک سلسله فعالیت‌هایی را مانند نوشتن منشور روحانیت و برکناری منتظری انجام دادند تا انقلاب را نتوانند به حکومت همراهی معرفی کنند.

 

این فعال سابق دانشجویی اضافه کرد: تاریخ نشان داد ولو با تلاش ایشان، حداقل تا سال 84 وضعیت تلقی از آرمان‌های انقلاب مسئولین،‌ متوسط یا پایین‌تر از متوسط بود.

 

میرزایی‌پور تصریح کرد: اگر انقلاب به میانه‌گری تقلیل یابد آرمان‌ها گم می‌شود و پروژه نرمالیزاسیون در آن اتفاق می‌افتد، یقینا روزی که انقلاب شد ایران روح یک جهان بی‌روح بود. 

 

وی بیان داشت: انقلاب ما آن لحظه‌ای جدی محسوب شد که بر دل نانوایی که در کنج روستایی زندگی می‌کرد، اثر گذاشت که او هم فهمید اسلام چیز خوبی است. 

 

این فعال سابق دانشجویی با اشاره به اینکه با یک فضای تاریک فراگیر روبه‌رو هستیم، خاطرنشان کرد: این فضا فقط در بین مسئولین وجود ندارد. همه ما جزئی از همین فضای تاریک هستیم. معتقد هستم اعتراض رهبری به استفاده طلاب از ماشین 200 میلیونی ثمره یک اتفاق برنامه‌ریزی شده است.

 

علیرضا زاهدی در ادامه این میزگرد بیان داشت: انقلاب‌ها در جوامع مختلف با اهداف متفاوتی شکل می‌گیرد. برخی انقلاب‌ها به دنبال جامعه بی‌طبقه بودند. بعضی از آنها آرمان‌شان آرمان آزادی فردی بود، اما تفاوت انقلاب اسلامی با دیگر انقلاب‌ها در محتوای آن بود که آرمان انقلاب اسلامی همان تربیت انسان‌ها بود. 

 

وی با اشاره به اینکه تربیت انسان‌ها منافاتی با آزادی بیان و آزادی فردی ندارد، اظهار داشت: این سوال مطرح می‌شود آیا تربیت و شکل‌گیری انسان کامل تضادی با رفاه اجتماعی دارد یا خیر؟ این سوال را باید انقلاب اسلامی جواب دهد.

 

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: آمریکایی که مهد رفاه تلقی می‌شود به خاطر انسان‌های غیر تربیت شده به پستی دچار می‌شود. احیای کرامت انسانی، استقلال‌خواهی، آزادی بیان، عدالت، پیشرفت‌های مادی و رفاه و نقش مردم در حاکمیت و حاکمیت اسلام بر جامعه آرمان‌های انقلاب اسلامی بود.

 

وی وضعیت سیاست خارجی ایران پس از انقلاب را بسیار خوب ارزیابی کرد و در این باره تصریح کرد: حدود 15 سال پیش نقش ایران در منطقه ایضایی بود اما امروز در آمریکای لاتین پرچم ایران را در دست می‌گیرند و در لبنان، بحرین، الجزیره، سوریه و یمن جمهوری اسلامی بیان شده است.

 

این فعال سابق دانشجویی گفت: رقیب دیروز ترامپ، هیلاری کلینتون زمانی که پست وزارت خارجه را تحویل داد، گفت: تنها چیزی که نتوانستم آن را حل کنم، مسئله ایران بود. آمریکا استراتژی امنیتی خود را بر اساس ایران ترسیم کرد. اینها دستاوردهای خوبی در سیاست خارجی است. 

 

زاهدی با تأکید بر اینکه هنوز انقلاب ساختاری انجام نداده‌ایم، بیان داشت: انقلاب اسلامی در سال 57 یک انقلاب سیاسی بود. آرمان‌های انقلاب را با افراد نباید بسنجیم و دقیقا آغاز انحراف‌ها در انقلاب زمانی بود که معیارهای آن را با افراد سنجیدیم. 

 

وی اظهار داشت: وقتی کل مزیت کشور را با آبگوشت بزباش مقایسه می‌کنند و وزیر راه با آدرس غلط، خرید هواپیما از خارج از کشور را به اقتصاد مقاومتی ربط می‌دهد و وزیر نفت به اذعان خود چهار هزار متر زمین در میرداماد دارد، نشان می‌دهد تفکر انقلابی در این دوستان نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار